Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: cbr 600rr 2007, γονατίζει σε πορεία

Νέο μέλος

cbr 600rr 2007, γονατίζει σε πορεία

Μιλάμε για ενα cbr 600 rr 2007 το οποίο ηταν ακίνητο για 6 μηνες (προφανώς αλλαχτηκε η μπαταρία, αλλα καθαριστηκε και η πεταλουδα γκαζιού). Το μηχανάκι κάνει το εξής πρόβλημα, εκει που πας πορεία, γονατίζει (μηδενίζει το στροφόμετρο και σβήνει), καθαρήστικαν βαλβίδα σταν, πηνία και φύσες αλλα δεν ξέρω που αλλού να ψάξω παραπάνω. Στο ρελαντί δεν μου έσβησε πάντως που την είχα, δεν μπορώ να πω κατι παραπάνω για την συχνότητα του φαινομένου γιατι εχει τύχει να κανω 15 χιλιόμετρα χωρις να σβήσει και έτυχε και σε 3 χιλιόμετρα να μου σβήσει 4 φορές.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Ένας πιθανός ένοχος, η τρόμπα και το φίλτρο της....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Πώς καθαρίστηκαν τα Πηνεία?
    Οι πόλοι τις μπαταρίας να είναι καλά σφιγμένοι.
    Ίσως να δεις και καμιά γείωση,, άδειασμα βενζίνης και καινούρια μέσα,,, το σωληνάκι του καυσίμου τσεκάρισμα μην τσακίζει-μαγκωνει κάπου αν βγήκε το ντεπόζιτο.

Μετά τσεκαριμα τρομπας βενζίνης-πιεση, φίλτρο αυτής, βολτόμετρο πάνω για να δεις αν φορτίζει και αν κάνει καμία περίεργη πτώση τάσης όταν σβήνει,, ασφάλειες οργάνων, ανάφλεξης.. μπεκ?

κόβει εντελώς ρεύμα ή απλώς μηδενίζει το στροφόμετρο? αν το 2ο ίσως είναι αισθητήρας θέσης στροφάλου.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Ρε σεις, η αντλία βενζίνης, όσο πρόβλημα κι αν έχει, δεν μηδενίζει και σβήνει το στροφόμετρο.

Υποψιάζομαι αισθητήρα θέσης στροφαλοφόρου, αισθητήρα θέσης εκκεντροφόρου, μπορεί και καλωδίωση. Οσο είναι κρύοι δουλεύουν, μόλις ζεσταθούν αρχίζουν τις διακοπές.

Επίσης, όταν αρχίζουν τα σβησίματα, ένοχος μπορεί να είναι και το κύκλωμα φόρτισης (γεννήτρια-ανορθωτής) το οποίο μπορεί να δυσλειτουργεί.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Νέο μέλος
    αν ηταν η αντλία δεν θα εσβηνε και στο ρελαντι?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moikan21 Προβολή μηνύματος
    αν ηταν η αντλία δεν θα εσβηνε και στο ρελαντι?
    Όχι απαραίτητα, αν έχει μια ελάχιστη πίεση, δίνει. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν ανεβαίνουν οι στροφές άρα και απαιτεί περισσότερη πίεση που η προβληματική αντλία δεν μπορεί να δώσει και σβήνει σαν να μένει από καύσιμο.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    μου το εκανε και σημερα, πηγαινα πολυ χαλαρα με πρωτη φτανωντας σπιτι, πατώντας συμπλέκτη δεν εσβησε... δεν ξερω τι φαση... δυστηχως ειμαι σε πολυ μικρό νησι και δεν εχω καποιο συνεργείο στην παρούσα φάση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    CBR600 RR σε πολύ μικρό νησί;

Δεν είναι τίποτα, έχει σωκαριστεί από το μέγεθος του νησιού, έχει μάθει μόνο σε μεγάλα...

Κάτι σαν αυτό που βρήσκεται στην Ασιά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	japan-map-over-white-18885974.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	23,7 KB 
ID:	464304
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moikan21 Προβολή μηνύματος
    μου το εκανε και σημερα, πηγαινα πολυ χαλαρα με πρωτη φτανωντας σπιτι, πατώντας συμπλέκτη δεν εσβησε... δεν ξερω τι φαση... δυστηχως ειμαι σε πολυ μικρό νησι και δεν εχω καποιο συνεργείο στην παρούσα φάση
    Εμένα κάποια στιγμή (μοντέλο 2005) μου έσβηνε όταν έστριβα το τιμόνι ελαφρώς αριστερά. Κάτι τραβιόταν από καλώδιο ή κάτι έβρισκε στην κίνηση του τιμονιού και κοβόταν το ρεύμα. Πήγα σε ηλεκτρολόγο και μου το έφτιαξε, χωρίς να μάθω όμως πολλές λεπτομέρειες. Όταν σου σβήσει, τα φώτα, καντράν κλπ είναι ανοιχτά, παιρνουν ρεύμα δηλ;
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Παρόμοια θέματα

1. γιατί όχι ΠΙΡΟΥΝΙ Usd σε CBR 600RR 03-04 ??
    από giorgos600rr στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2012, 17:42
  2. γνώμες για yoshimura carbon rs-5 σε CBR 600RR ?
    από persefonitsa στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 22:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF