Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: η εργασια στις μερες μας....

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST

η εργασια στις μερες μας....

με αφορμη την προσφατη απολυση του afro αλλα και με χιλιαδυο αλλα παραδειγματα που ακουω καθυμερηνα , τα πραγματα δεν ακουγονται και πολυ ανθηρα και ιδιαιτερα για τη νεα γενια...

και σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο να σου ερθει ενα τετοιο στραπατσο στην ηληκια ανω των 35 που αρχιζεις να στρωνεις την ζωη σου οι ευθυνες αυξανονται και μπορει αμεσα απο σενα να εξαρτονται και αλλα ατομα ..οικογενεια παιδια κτλ

για τους επιχειρηματιες ενας εργαζομενος κοντα στα 40 δεν ειναι και η καλυτερη προσληψη και δυστηχως στην ελλαδα εχουμε πολλους που αναγκαζονται να κανουνε και 2 δουλειες για να τα βγαλουνε περα

τελειωνοντας το λυκειο το 90 εζησα την προσδοκια των γονιων μας για να σπουδασουμε αλλοι στην ελλαδα αλλοι στο εξωτερικο αλλοι σε ιεκ ...ο καθενας οπου μπορουσε για ενα καλυτερο μελλον για μια καλυτερη πιο ξεκουραστη δουλεια και για πιο ευκολη ανευρεση εργασιας...

εν ετη 2006 αυτο που εχω συμπερανει ειναι οτι το μονο που δεν πληρωνεται ειναι η επιστημη και ισως αυτες να υπαρχουν και μεμονομενες περιπτωσεις αλλα η αγορα εχει κατακλειστει με ολες τις ειδικοτητες με αποτελεσμα το ουδεις αναντικαταστατος να χτυπαει κοκκινα ... η φοβια της ανεργιας και η ακριβη ζωη σε οδηγει σε παραδοχες που με αλλες συνθηκες δεν θα εκανες ποτε και η αβεβαιοτητα των περισσοτρων επιχειρησεων μικρων επιτοπληστων σε τρομαζει για το τι μελλον θα υπαρχει μετα απο 5 χρονια ....

οι μισθοι ολο και παγιονονται σε χαμηλοτερα επιπεδα , οι απεξω ειναι ετοιμοι για να κανουν τα παντα και τελικα τι σχεδια να κανεις για το μελλον ...λιγες δουλειες πλεον αποφερουν κερδος , οι περισσοτεροι δουλευουμε για να βγει και αυτος ο μηνας και να πληρωσουμε τις υποχρεωσεις σε τραπεζες και λογαριασμους το παρελθοντος ....

σιγουρα η ζωη ειναι δυσκολη πραγμα που οι γονεις μας το εζησαν και θελησαν να μη το ζησουμε εμεις ..ομως καθε εποχη εχει και την δικια της μαχη για επιβιωση...ισως να μην ειναι οι μερες αυτες μερες για μακροπροθεσμα σχεδια...ισως να πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε διαφορετικα ισως να προσπαθησουμε να βλεπουμε την καθε μερα της ζωης μας σαν την τελευταια και να παραμερησουμε την κουραση και το αγχος για πραγματα που μας ευχαριστουν και μας κανουν να νιωσουμε καλυτερα ....
    αυτο νομιζω ειναι και το μεγαλυτερο οπλο για να νιωσουμε δυνατοι να αποδρασουμε απο τις καταστασεις που οι ιδιοι εγκλωβιζομαστε να πιστεψουμε στους εαυτους μας και στις δυνατοτητες μας και να μην φοβομαστε την καινουργια αρχη και την αναζητηση γιατι με το βολεμα προκοπη δεν γινεται ...
    μην μενεται στασιμοι ...

δεν ξερω τι μεπιασε και τα γραφω ολα αυτα ...λιγο η βροχη ... λιγο ολα αυτα που ζουμε καθε μερα ...απλα ηθελα καπου να τα πω!

FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

εισαι ποιητης αδερφε μου & γι' αυτο σε εχω κολητο μου!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πεταϊ ο γαϊδαρος ? ? ? ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

Oi broxes perasan

oi broxes perasan alla ego tora apanto.

Symfono file mou mazi sou , omos kaue kairos exei tis dyskolies tou.K oi goneis mas ezisan diskola, kai tote foitittes , stin epoxi tous , douleuan k stin oikodomi gia na ta bgazoun pera.

Isos telika na min prepei na kolame stis dyskolies..giati afenos einai anapofeukto na min uparxoun , kai afeterou ,isos ftaime k emeis ligo..Isos h epilogi kapoias epistimis prepei na einai epeidi tin goustaroume kai oxi epeidi tha mas apoferei lefta.

Isos telika ayto pou mas leipei , den einai ta lefta , alla ta sosta kinitra kai h eyxaristisi se oti kanoume.

na pername panta kala, kai panta kalutera , opos leei enas filos..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

..............................................................................
    ισως να πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε διαφορετικα ισως να προσπαθησουμε να βλεπουμε την καθε μερα της ζωης μας σαν την τελευταια και να παραμερησουμε την κουραση και το αγχος για πραγματα που μας ευχαριστουν και μας κανουν να νιωσουμε καλυτερα ....
    αυτο νομιζω ειναι και το μεγαλυτερο οπλο για να νιωσουμε δυνατοι να αποδρασουμε απο τις καταστασεις που οι ιδιοι εγκλωβιζομαστε να πιστεψουμε στους εαυτους μας και στις δυνατοτητες μας και να μην φοβομαστε την καινουργια αρχη και την αναζητηση γιατι με το βολεμα προκοπη δεν γινεται ...
    μην μενεται στασιμοι ...
    .......................................................................................
    Λοιπον φιλε μου σωστα ολα αυτα που λες αλλα εδω στο Ελλαδα επικρατει το βολεμα και μονο !!Δεν υπαρχουν κινητρα για κατι καινουργιο εστω και ελαχιστα και αν καποιος παει να κανει προκοπη αλλοι 10 ειναι απο πισω του οχι για να τον σπρωχνουν,αλλα για να τον τραβανε προς τα κατω...Το δημοσιο θα αποτελει ο πυρηνας(και ο κουβας)οπως θες πεστο για να μπορεσουμε ολοι να κανουμε μια οικογενια κτλ΄.
    Ποσοι θα μπουνε ποια σε αυτο και παλι δουλεια δεν γινεται.
    Κινητρα για επενδυσεις μηδεν αντιθετο παραδειγμα βλεπε Κινα.
    Δεν πουλησαμε ουτε καν το "know how"απο τους Ολυμπιακους
    Τωρα οι ανθρωποι προσπαθουνε να κανουνε δουλειες που τους αποφερουνε χρηματα και οχι να ξεκινησουνε κατι καινουργιο με αβεβαιο μελλον....Το εχω βιωσει αυτο απο το εργασιακο μου περιβαλλον.
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ego douleva se mia eteria pou klini ke ime ke kolofardos giati ime apo tous elaxistous tis eterias pou apozimio8ikan oi ipolipoi 8a perimenoun tin diadikasia ptoxefsis
    ke sinevi afto giati o ergodotis mou sinexizi kapies drastiriotites ke 8a tou ime xrisimos san eksoterikos sinergatis an pane kala ta sxedia tou

oson afora to an se proslavanoun i oxi otan ise se ilikia ton 40 8a sas to apantiso se ligo kero pou ana 8a exo vri i oxi doulia

pantos ine diskola ta pragmata ston xoro tis ergasias genikotera
    ke ipo aftes tis sin8ikes ine diskolotera an ise ke se kapia ilikia

to provlima ine oti ise ena viografiko me merika stixia an doune imerominia genisis konta sto 1960 den mpenoun ston kopo kan na asxoli8oun mazi sou
    pistevo prosopika oti an me evlepan prota ke meta ma8enan tin ilikia mou to noumero den 8a itan provlima ala ginete to anti8eto

ke sigoura iparxoun sarantarides pou ine misope8ameni pou ke ego tous kitao ke leo aftos ine megalos

ke etsi stigmatizese ke esi
    ego 8eoro ton eafto mou dimiourgiko ke paragogiko ke me megali empiria 8eoro oti tetioi an8ropoi ine xrisafi gia poles doulies
    ala ine ke to alo provlima oti enas tetios an8ropos ilikiaka exi poli proipiresia poles trieties ke o mis8os tou aneveni poli
    ke 8eloun na plirosoun ftinotera i eteries ke protimoun na psaxnoun mpas ke voleftoun me mikrotero ke ftinotero

diladi mono provlimata egkimoni sti anazitisi ergasias i ilikia ton 40

ksexasa ke tis doulies opou den se pernoun giati exis pola prosonta

genika exoume ena sistima ergasias xima telios
    kapou ise teliomenos an minis anergos ksafnika se megali ilikia

prosopika den to vazo kato ala fantazome ke poli ali

to 8ema ine oti ma8ate gia tin sxesi mou me mia gineka pou stin idea ke mono oti den 8a exo sta8ero isodima panikovli8ike ke antedrase asxima ke tris meres epsaxna tin i8aki
    an to na min vro doulia se ena logiko diastima gini pragmatikotita tote i anazitisi tis i8akis 8a ksanagini ke afti pragmatikotita
    ke gia afto fteei to kolosistima tis eladas opou o politis den mpori na eksasfalisi tin aksioprepi epiviosi tou akomi ke anergos opos se ala krati tis gis
    edo exis ena mono xrono na pernis psixoula apo kapio tamio anergias
    meta ante pe8ane xestikane

ine ena poli diskolo simio gia mena prosopika ke gia alous an8ropous stin idia katastasi me emena

skeftite ta ola afta ke kante kati drastiko giati tipota den ine sigouro min ependiete sto oti 8a iste ipaliloi gia panta

ego imoun mia zoi stin anazitisi agapis ke sintrofikotitas ke afto isos mou stixisi an den gini kati sintoma isos ta xaso ola
    ke i plaka ine oti extiza ke pragmatopiousa ta onira mou arga ke sta8era ala erxete san to kima stin amo kapia stigmi
    mpori ke na min er8i telika ke oute 8elo na pistevo oti 8a er8i ala o an8ropinos nous skeftete ta panta

afta sas ta leo san paradigma oxi gia kanena alo logo

efxome olonon mas i vlepsis ta onira i stoxi na pragmatopioi8oun
    ala kratate ke pisini
    malon ftiaxte prota pisini ke meta ta ipolipa min tin patisete

ego apo pisini miden den es8anome oti tin exo patisi
    ke se teliki oute o protos ime oute o telefteos
    ala ponai poli gia afto prosoxi
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ego imoun mia zoi stin anazitisi agapis ke sintrofikotitas
    τι πιο σημαντικο απο αυτο?κσι τοσοι αλλοι που δεν αναζητουν αυτο πρωταρχικα,αλλα μια καλη δουλεια με λεφτα νομιζεις δεν ερχεται η στιγμη που τα παιρνει το κυμα?
    εγω για να φτιαξω πισινη θα πρεπει να παλευω χρονια,που μεσα σ'αυτα να στερηθω πολλα και τη προσωπικη ζωη.αρνουμε.
    δεν αντεχω.τπτ δεν δινει τοση ομορφια απο τον ανθρωπο μας!!!
    απο μια καλη σχεση.σου μιλω εγω που καταφερα και την εχασα,γιατι ηθελα ολα τ'αλλα.εχω κουραστει κι αναζητουσα μια καλυτερη ζωη.τη βρηκα,αλλαξα δουλεια.καθομαι και ξυνομαι και παιρνω 100 ευρω παραπανω απ'οτι πριν.πηρα και τη μηχανη που ηθελα χρονια.κι εχασα τον ανθρωπο μου.
    δεν σου περιγραφω το πως ειναι...
    ετσι στα εφερε η ζωη σου.αν ειχες κανει αλλες επιλογες θα τα εφερνε αλλοιως,αλλα καποια πραγματα δεν τ'αποφευγουμε.
    ολα θα πανε καλα ομως!γιατι υπαρχουν ανθρωποι που κοιτανε περα απο τα νουμερα.κι εκει εσυ κερδιζεις!

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    τι πιο σημαντικο απο αυτο?κσι τοσοι αλλοι που δεν αναζητουν αυτο πρωταρχικα,αλλα μια καλη δουλεια με λεφτα νομιζεις δεν ερχεται η στιγμη που τα παιρνει το κυμα?
    εγω για να φτιαξω πισινη θα πρεπει να παλευω χρονια,που μεσα σ'αυτα να στερηθω πολλα και τη προσωπικη ζωη.αρνουμε.
    δεν αντεχω.τπτ δεν δινει τοση ομορφια απο τον ανθρωπο μας!!!
    απο μια καλη σχεση.σου μιλω εγω που καταφερα και την εχασα,γιατι ηθελα ολα τ'αλλα.εχω κουραστει κι αναζητουσα μια καλυτερη ζωη.τη βρηκα,αλλαξα δουλεια.καθομαι και ξυνομαι και παιρνω 100 ευρω παραπανω απ'οτι πριν.πηρα και τη μηχανη που ηθελα χρονια.κι εχασα τον ανθρωπο μου.
    δεν σου περιγραφω το πως ειναι...
    ετσι στα εφερε η ζωη σου.αν ειχες κανει αλλες επιλογες θα τα εφερνε αλλοιως,αλλα καποια πραγματα δεν τ'αποφευγουμε.
    ολα θα πανε καλα ομως!γιατι υπαρχουν ανθρωποι που κοιτανε περα απο τα νουμερα.κι εκει εσυ κερδιζεις!
    συμφωνώ την ίδια μαλακία έχω κάνει και εγώ
    είναι από τα ελάχιστα πράγματα για ταοποία μετάνιωσα στη ζωή μου....όμως προσπαθώ να κοιτάω μπροστά....

Παρόμοια θέματα

1. Έχουμε και τέτοιους... στις τάξεις μας
    από vaska στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2010, 12:54
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2010, 20:24
  3. η γιαγια στις μερες μας
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2009, 11:12
  4. Παζάρια στις αγορές μας;