Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...

ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...

Τα τελευται 5 χρονια ειχα μια αρκετα καλη σαβουρα,ενα αρκετα σοβαρο ατυχημα και μια ετσι και ετσι συγκρουση(1οβαρυ διαστρεμα,20 συντριπτικο καταγμα στα μεταταρσια και περονη,3οβαρυ διαστρεμα)με τη σειρα που τα εγραψα εγιναν και αντιστοιχια αφορα τι επαθα καθε φορα ,ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ.τις δυο πρωτες φορες ξεπερασα και σχετικα γρηγορα τους φοβους μετα και το τελευταιο και καθοτι οτι πλεον εχω αρκετες ενοχλησεις νιωθω πολυ μαζεμενος.φοβαμαι σχεδον οτι εχει να κανει με το δεξι ποδι,ειτε κλειστη στροφη,ειτε οτιδηποτε,μεχρι και αποτομο κατεβασμα του ποδιου στα φαναρια.απλα αναρωτιεμαι αν κρινονται φυσιολογικες οι αντιδρασεις μου και πως περαν του χρονου καταφεραν διαφοροι απο σας συμπασχοντες να ξεπερασουν το θεμα τους?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Kapou diavasa oti an eisai deksioxeiras fovase h mallon eisai pio epifilaktikos otan perneis deksies strofes.Auto ofeilete sto oti o egefalos anagnwrizei otii deksia pleura tou swmatos,8ewrite "kali" gi afto kai stelnei tetia simata.

Oso afora esena nomizw oti apo tis kakies empiries pou eixes,fovase iposinidita mi ksanaxtipiseis to sigekrimeno simio.
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DRAKOS1
    Kapou diavasa oti an eisai deksioxeiras fovase h mallon eisai pio epifilaktikos otan perneis deksies strofes

αυτο δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αλλα εγω αν και δεξιοχειρας με τις δεξιες στροφες τα παω περιφημα και χωρις φοβο, στις αριστερες ειμαι λιγακι επιφυλακτικος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    To eixa diavasei se ena ar8ro tou periodikou MOTO apo ton kevin ash:i alli apopsi

Egw eimai deksioxeiras kai stis deksies mpenw san isixo paidaki:rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BMW1150
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DRAKOS1
    Kapou diavasa oti an eisai deksioxeiras fovase h mallon eisai pio epifilaktikos otan perneis deksies strofes

αυτο δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αλλα εγω αν και δεξιοχειρας με τις δεξιες στροφες τα παω περιφημα και χωρις φοβο, στις αριστερες ειμαι λιγακι επιφυλακτικος.
    Κι εγω μια απο τα ιδια.....

Οσο για το ποβλημασου φιλε μου θα σου πω το εξης: Αριστερο ποδι λαμες με 8 βιδες απο ασχημη πτωση αλεξιπτωτου.....αριστερο ποδι διαστρεμα απο πτωση σε βραχια φορτωμενος με καταδυτικο εξοπλισμο....ταυτοχρονα διαγνωση οτι η περονη δεν εχει κολλησει καλα απο τις βιδες που μου ειχαν βαλει με αποτελεσμα με ενα σχετικα μικρο χτυπημα να υπαρχει περιπτωση να ξανασπασει....
    Με τα παραπανω προβληματα δεν ειχα κανενα προβλημα εστω ψυχολογικο να ογηγησω την μηχανη μου.....ισως γιατι ηταν χτυπηματα που δεν εφταιγε η μηχανη....!!!
    Και φτανουμε περυσι που πεφτω με την μηχανη και παθαινω στο ιδιο ποδι ρυξη εσω -πλαγιων συνδεσμων και μηνισκο!!!!! Απο το συγκεκριμενο ατυχημα φοβηθηκα παρα πολυ και εγινα πολυ επιφυλακτικος με τον τροπο οδηγησης της μηχανης μου.....σιγουρα ειναι ψυχολογικο το προβλημα ...γιατι αν σκεφτεις στα 2 πρωτα ατυχηματα ειχα να περπατησω περιπου 8 μηνες και επειδη δεν ηταν με μηχανη δεν με ενοιαζε....ενω στο 3ο ατυχημα που ειχε να κανει με την μηχανη φοβηθηκα παρα πολυ και να σου πω την αληθεια δεν το εχω ξεπερασει ακομα.....ισως ο χρονος να τα σβησει ολα....

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ............................................

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF