Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: καρτες συνδεσης internet

καρτες συνδεσης internet

εδω και καιρο αγοραζω καρτες των 10Ε για να συνδεθω.....

αυτες που βγηκαν και ειναι δωρεαν ειναι οντως δωρεαν η θα μας ερθει λογαριασμος τουμπανο??.......εχουν χρεωση οσο ενα αστικο τηλεφωνημα.......χρησιμοποιει κανεις?.......να συνεχιζω να αγοραζω καρτες?

Απών Μέλος Το avatar του/της cOzAtS
    Να κάνεις σύνδεση γιατί με αυτές τις καρτες θα σου έρθει ο λογαριασμός φουσκωμένος γιατί δεν χρησιμοποιούν ΕΠΑΚ αλλά αστική χρέωση. Η συνδέσεις έχουν άλλη χρέωση πολύ μικρότερη....ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!

Graphic Designer for Hire
    http://www.brightside.gr

καλησπερα φιλε Γιωργο ! θα σου προτεινα να ΜΗΝ ασχοληθεις καθολου με το (δωρεαν) ιντερνετ καθως οι χρεωσεις μπορει να σου ακουγονται μικρες αλλα στο τελος του διμηνου δε θα πιστευεις το λογαριασμο σου αν εισαι κατοχος συνδεσης Vodafone μπορεις μεσω αυτης της συνδεσης να εχεις ΚΑΝΟΝΙΚΟ ιντερνετ (δηλαδη με ΕΠΑΚ).Το ποσο καιρο θα εχεις ιντερνετ θα εξαρταται μονο απο το ποσο καιρο θα εχεις τη συνδεση σου (Vodafone) ενεργη.αν ΔΕΝ εισαι συνδρομητης Vodafone ,μπορεις να βρεις καποιον αλλο που εχει και να σου δωσει απλα τον κωδικο συνδρομητη για να φτιαξεις ιντερνετ συνδεση κανονικη (www.panafonet.gr) ... οποια αλλη διευκρινηση ,στη διαθεση σου φιλε
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

πιο συγκεκριμενα , www.panafonet.gr και κανε κλικ κατω δεξια που λεει "δωρεαν ιντερνετ" - δωσε αριθμο κινητου vodafone και μητρωο συνδρομητη και εισαι ετοιμος φιλε ! την υπολοιπη διαδικασια (username + password) την ξερεις ...
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

.επαιρνα την netcarta με 10Ε 25 ωρες.......πηρα την ΝΕΤΙΜΕ 10Ε 75 ωρες...δεν περιλαμβανει το κοστος συνδεσης λεει.......σαν πολυ μεγαλη διαφορα δεν εχουν?

και φυσικα ουτε λογος για το τζαμπα καρτες....μουφα

κοιτα ... επειδη ως γνωστον ο τζαμπας πεθανε (!) και το ελληνικο ιντερνετ ειναι απο τα ακριβοτερα της Ευρωπης ,ε μην πληρωνουμε και ενα καρο ευρα σε συνδεσεις ... ημαρτον !!! κατα τη γνωμη μου δε συμφερει σε καμια περιπτωση η καρτα φιλε μου, την τρως τοσο γρηγορα που δεν το παιρνεις γραμμη καθολου ! ψαξε αυτο που σου ειπα για να πληρωνεις ΜΟΝΟ τον επακ
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αν δεν κάνω λάθος έχεις κλήση σε ΕΠΑκ απλα σου διευκρινίζει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στη κάρτα που έχεις αγοράσει! (και λογικό είναι).
    Άλλο αυτό με το δωρεάν internet.

Αλλά άμα τα βάλεις κάτω θα δεις ότι σε συμφέρει να κάνεις μια 6μηνη-ετήσια σύνδεση....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Και αν δεν εχεις αυτη τη δυνατοτητα, παρε με 16Ε απο το πλαισιο τη μηνιαια καρτα της teledome που δεν εχει ωρες, αλλα 1 μηνα!
    Η καλυτερη λυση βεβαια ειναι αυτο με τη Vodafone, η αν εισαι φοιτητης στη επαρχια να παρεις συνδεση του πανεπιστημιου, που ειναι ομως "κλειδωμενη" στον αριθμο τηλεφωνου που θα δηλωσεις.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

Αλλά άμα τα βάλεις κάτω θα δεις ότι σε συμφέρει να κάνεις μια 6μηνη-ετήσια σύνδεση....
    λογω του οτι δεν εμπαινα στο νετ αποφασισα να παιρνω καρτες μια και ειχε ληξει η συνδεση μου 18 μηνη...............αλλα τωρα μαλλον θα κανω μια 6μηνη η ετησια .....στην HOL ημουνα

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    λογω του οτι δεν εμπαινα στο νετ αποφασισα να παιρνω καρτες μια και ειχε ληξει η συνδεση μου 18 μηνη...............αλλα τωρα μαλλον θα κανω μια 6μηνη η ετησια .....στην HOL ημουνα
    kαλα, αμα δεν το χρησιμοποιείς συχνά (όπως εγώ) δεν συμφέρει να αγοράζεις ετήσια κτλ.
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

........αστα να πανε .........μεγαλο κολλημα αυτο το φορουμ ρε παιδι μου:hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Παίδες ότι έχει αριθμό κλήσης που ξεκινάει από 89625 ή 89624 έχει χρέωση ΕΠΑΚ / ΠΕΑΚ σύμφωνα με τη σελίδα 24 του τιμοκαταλόγου του ΟΤΕ.
    Ότι έχει αριθμό κλήσης που ξεκινάει από 801 έχει χρέωση αστικού τηλεφωνήματος σύμφωνα με τις σελίδες 3 και 4 του τιμοκαταλόγου του ΟΤΕ.
    Οι κάρτες απ'ότι ξέρω έχουν χρέωση ΕΠΑΚ/ΠΕΑΚ (διαφορετικά δε θα έχει νόημα να τις αγοράσεις).
    Ελπίζω να σας κάλυψα

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    DSL KIT
    Σαφώς η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ αν το δεις σε κόστος λύση
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sunnymtx
    καλησπερα φιλε Γιωργο ! θα σου προτεινα να ΜΗΝ ασχοληθεις καθολου με το (δωρεαν) ιντερνετ καθως οι χρεωσεις μπορει να σου ακουγονται μικρες αλλα στο τελος του διμηνου δε θα πιστευεις το λογαριασμο σου αν εισαι κατοχος συνδεσης Vodafone μπορεις μεσω αυτης της συνδεσης να εχεις ΚΑΝΟΝΙΚΟ ιντερνετ (δηλαδη με ΕΠΑΚ).Το ποσο καιρο θα εχεις ιντερνετ θα εξαρταται μονο απο το ποσο καιρο θα εχεις τη συνδεση σου (Vodafone) ενεργη.αν ΔΕΝ εισαι συνδρομητης Vodafone ,μπορεις να βρεις καποιον αλλο που εχει και να σου δωσει απλα τον κωδικο συνδρομητη για να φτιαξεις ιντερνετ συνδεση κανονικη (www.panafonet.gr) ... οποια αλλη διευκρινηση ,στη διαθεση σου φιλε

Δηλαδη αυριο (Τριτη) που θα παω να πληρωσω τον λογαριασμο μου Vodafone (Spyline λεει..... ) λεω οτι θελω να εχω ιντερνετ και ολα ΟΚ. Εννοω χωρις επιπλεον κοστος...56Κ παντα εννοω.

Παλαιό μέλος
    ψαξε αυτο που σου ειπα για να πληρωνεις ΜΟΝΟ τον επακ
    Ούτε αυτό συμφέρει πλέον, μετά τις αυξήσεις αν χρησιμοποιείς αρκετά το internet
    DSL KIT
    Σαφώς η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ αν το δεις σε κόστος λύση
    Και σε κόστος[έχεις το κεφάλι σου ήσυχο)και οι ταχύτητες δν συγκρίνονται.Και εγώ αυτό έβαλα.Ο πρώτος λογαριασμός με τις νέες χρεώσεις,για ISDN μου ήρθε περισσότερο από μια dsl 384Κ

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορες απο internet
    από GST στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 15:11
  2. πιστοτηκες καρτες...
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2005, 13:06
  3. Internet Site
    από angels_gr στο forum Off topic