.......γιατί δεν αντέχω να περιμένω μέχρι το απόγευμα![]()
![]()
.......γιατί δεν αντέχω να περιμένω μέχρι το απόγευμα![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
ΣΧΟΛΙΟ 4οΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ανεβαινουμε σχετικα ευκολα μεχρι τα 1300μ, αλλα απο 'κει και μετα η κατασταση γινεται δυσκολη.
Στα σημεια που δεν το πιανει καλα ο ηλιος κι ο αερας περναμε μεσα απο ροδιες ... (Σημειο φωτο "1" σε χαρτη 7)
Και ΞΑΝΑΛΕΩ!!!!!!
Έ, ρε και να MHN ήταν όλα αυτά ΜΟΝΟ «στατικές» εικόνες![]()
![]()
![]()
παιδιά εγω εχω μείνει παγωτό και περιμένω να διαβάσω τη συνέχεια
μαγευτική η εκδρομή και οι φοτοζ
μπραβο μπραβο
![]()
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
ΣΧΟΛΙΟ 2ο
Προσοχή που κάθεστε όταν βρέχει…..λουκάνικα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θ-Ε-Ο-Σ!!!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
εγω περιμενω να τελειωσει το ποσταρισμα να δω αν θα πει ολη την αληθεια και να αρχισω μετα για το παρασκηνιο...Βλεπε ανεκδοτακια την ωρα του υπνου....![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
ασε τα τσιγαρα και ποσταρε......![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
γιατι βρε συ? τι ανεκδοτα ειδατε με τον ξαδερφο και γελαγατε την ωρα του υπνου??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
εγω περιμενω να τελειωσει το ποσταρισμα να δω αν θα πει ολη την αληθεια και να αρχισω μετα για το παρασκηνιο...Βλεπε ανεκδοτακια την ωρα του υπνου....![]()
![]()
Powephot ΘΕΟΣ όπως είπει κι ο bart !!!
Έχω πεθάνει λέμε - βρέχει λουκάνικα !!!
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε να δούμε και τη συνέχεια, έχω αγωνία να δω αν γυρίσαμε !:rotflmao:
![]()