Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Σε λίγο θα ανοίξω...

Σε λίγο θα ανοίξω...

...μία μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών...Βρίσκεται στην αποθήκη στο μπαλκόνι,εδώ και κοντά 8 μήνες...

Της είχα ρίξει μια γρήγορη ματιά 2 μέρες αφότου επέστρεψα από το νοσοκ/μείο,κάπου αρχές Ιουνίου,με το χέρι φρέσκο ακόμα από το χειρουργείο.Είχα δει πρώτο το μπουφάν,και έτσι όπως το είδα γύρισα στην Ασπασία και της είπα "άστο,δεν θέλω να δω τα υπόλοιπα,βάλτα στην αποθήκη και θα δούμε αργότερα"...

Εκείνη βέβαια έλεγξε το περιεχόμενο και κάποια στιγμή μου είπε πως εκτός του μπουφάν,τα υπόλοιπα φαίνονταν σχετικά εντάξει.Και το δερμ.παντελόνι,οι μπότες,τα γάντια,το tank-bag κλπ.Το κράνος ήταν στην ντουλάπα του σπιτιού .Με την χιλιογρατζουνισμένη ζελατίνα,με τα ξεραμένα χώματα στον μποστινό αεραγωγό και με 1-2 μικρά σημαδάκια στο κέλυφος...Ανέγγιχτο για 8 μήνες,παρά κάτι...

Πέρασαν 8 μήνες...Για 4 μήνες το Transalp της εταιρίας που εργάζομαι ήταν στο γκαράζ του σπιτιού μου.Δεν είχα πάει ούτε μια φορά να το δω,να το βάλω μπροστά να δουλέψει λίγο.Το ΧΧ το έβαλα μπροστά 2 φορές τον πρώτο μήνα,δούλεψε για λίγο και το άφησα στον δικό του πόνο για τους υπόλοιπους...Κατέβαινα κάτω και σπάνια άνοιγα την πόρτα δίπλα μου...Και όποτε το έκανα,ήταν γιατί..."λες να μην είναι εκεί?.." Άκου τώρα...

Πριν από ένα μήνα,ανέβηκα στο transalp για πρώτη φορά από τον Μάϊο,για να παώ στον Ευαγγελισμό,όπου για να παρκάρεις με αυτοκίνητο,πρέπει να έχεις κάνει σύμβαση με το λόττο.Το ζέστανα,"έπαιξα" λίγο με τον συμπλέκτη (καλά ήταν,τον πίεζα σχεδόν άνετα) και ξεκίνησα.Ήρεμος αλλά αγέλαστος,ανέκφραστος,είτε οδηγούσα το transalp είτε ένα gallant,ήταν το ίδιο και τ'αυτό...

Ένα αυτοκίνητο άλλαξε λωρίδα με τον γνήσιο Αθηναικό τρόπο ("τρόμος στο κέντρο της πόλης"),και εγώ στιγμιαία αναρωτήθηκα τι στο διάολο έκανα και δεν έπαιρνα το Getz να είμαι όπως ήμουν,ήρεμος και "αποστειρωμένος"...Σκέφτηκα να γυρίσω πίσω αλλά η μούτζα από κάποια σκιά (...) έπεσε πάνω μου με ορμή και το κεφάλι έγειρε πίσω...

Μετά από πέντε λεπτά,ένα βιαστικός με ένα CB Version R,πέρασε ξυστά και αναρωτήθηκα "να τον ακολουθήσω,να γίνει παιχνίδι?"...Ξανά η μούτζα στην μάπα,μόνο που τώρα ήταν χρωματιστή...Και η μούτζα και η σκιά...

Πάω να ανοίξω αυτήν την μαύρη σακούλα....

Στα μάτια μου,τώρα,έχει χιλιάδες χρώματα.-

Ride like the Wind!- (α,καλοοοό!...)
    Time...Never let go....

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    καποια στιγμη της ζωης σου θα πρεπει να αλλαξεις αυτη την αντιαισθητικου χρωματος σακκουλα με μια διαφανη ....
    ολοι μεσα μας ανα τακτα χρονικα διαστηματα στη ζωη μας δινουμε μια μαχη... μαγκια μας να βγαινουμε νικητες ...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Μου αρκεί που απέκτησε πολλά χρώματα,φίλε GST.

Ούτως ή άλλως,η διαφάνεια που λες έχει βρει τον δρόμο της,θέλοντας και μη...
    Time...Never let go....

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Με το καλό οι σκιές και οι " μούτζες " να διαλυθούν
    και την θέση τους να διαδεχθή ενα ουράνιο τόξο
    να ταξιδεύης στην άκρη του ...

"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Σε ευχαριστώ πολύ,να είσαι πάντα καλά!

(Απίθανη η "υπογραφή" )
    Time...Never let go....

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Φίλε μου και εγώ εχθές ,
    έκανα διάφανη την σακούλα,
    μέχρι τώρα ήταν μαύρη...

απλά όπως λες και εσύ , εγώ ακόμα και με αμάξι που απο τότε το χω πάρει 4 φορές μονο, βλέπω πως γίνονται τα πράγματα στο δρόμο, ειδικά στην Αθήνα,
    θέλει αυτοσυγκράτηση αλλά και αυτήν να έχεις δεν ξέρεις οι υπόλοιποι δίπλα σου...

Βέβαια καταλήγωντας δεν μπορείς να μην ζείς οπότε...
    ...απλά μην προκαλείς τις αυτόχειρες μούτζες...

Φίλε Tropeas,πάντα αυτό λέμε,τουλάχιστον όταν έχουμε ζήσει κάποιες "άβολες" (sic!) καταστάσεις,μα δεν είναι πετυχαίνουμε πάντα τον στόχο...

Άραγε ποιο από τα δύο είναι αλήθεια?

1)Μία σοβαρή πτώση σε κάνει καλύτερο (προσεκτικότερο,άρα καλύτερο) αναβάτη?

ή

2)σε "παέι" πολύ πίσω και κερδίζεις ένα-δυο πράγματα,αλλά χάνεις δέκα?

Μου αρέσει να πηγαίνω "σβέλτα",αλλιώς σίγουρα κερδίζεις...

Να πω εδώ ότι στην δική μου περίπτωση,δίνω 80% λάθος σε μένα (που δεν εκτίμησα την κατάσταση σωστά : πιθανότητα να βρω βρεγμένο δρόμο αφού ο καιρός ήταν "μαύρος"...Και ας πήγαινα σε στεγνό) και 20% στην μηδενική πρόσφυση του συγκεκριμένου βρεγμένου δρόμου....
    Time...Never let go....

Παλαιό μέλος
    Φίλε Stomu Yamashta,

η προσφώνηση ''Φίλε'' δεν είναι τυπική αν και δεν σε ξέρω και θα σου εξηγήσω γιατί.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ο κολλητός μου χτύπησε με τη μηχανή και τώρα που μιλάμε παλεύει για τη ζωή του.

Η γνωστή εδώ και καιρό σε σένα σακούλα και από την Κυριακή γνωστή και σε μενα είναι στα χέρια μου.

Αν και δεν είμαι εγω αυτός που χτύπησε ΙΣΩΣ να μπορώ να κατάλάβω ΕΛΑΧΙΣΤΑ πως νιώθεις.

Τη σακούλα την άνοιξα.
    Όχι για να δω τα πράγματα που έχει μέσα, αλλά για να δω τον φίλο μου, τα πριν το ατύχημα και τα μετά.

Έτσι και εσύ ανοίγεις τη σακούλα για να δεις τον εαυτό σου, την ψυχή σου.
    Μην φοβάσαι για αυτα που θα ''δεις''.
    Να φοβάσαι μην τυχόν και δεν αφήσεις τον εαυτό σου να ''κοιτάξει''.

Γίνε μέσα από τη σακούλα πιο δυνατός.

Μην εγκαταλείπεις.

Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να γράψω δυο αράδες για το πως νιώθω τούτες τις ώρες.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο
    οταν λουζομαι ιδρωνω

Εύχομαι,φίλε Efialti,ο κολλητός σου σύντομα να παίζει σφαλιάρες μαζί σου...

Να είσαι καλά!
    Time...Never let go....

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Έλα για το 9οοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Κουράγιο κι εσύ efialti. Δεν εγκαταλείπει κανείς!
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Re: Σε λίγο θα ανοίξω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stomu Yamashta
    ...μία μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών...Βρίσκεται στην αποθήκη στο μπαλκόνι,εδώ και κοντά 8 μήνες...

Της είχα ρίξει μια γρήγορη ματιά 2 μέρες αφότου επέστρεψα από το νοσοκ/μείο,κάπου αρχές Ιουνίου,με το χέρι φρέσκο ακόμα από το χειρουργείο.Είχα δει πρώτο το μπουφάν,και έτσι όπως το είδα γύρισα στην Ασπασία και της είπα "άστο,δεν θέλω να δω τα υπόλοιπα,βάλτα στην αποθήκη και θα δούμε αργότερα"...

Εκείνη βέβαια έλεγξε το περιεχόμενο και κάποια στιγμή μου είπε πως εκτός του μπουφάν,τα υπόλοιπα φαίνονταν σχετικά εντάξει.Και το δερμ.παντελόνι,οι μπότες,τα γάντια,το tank-bag κλπ.Το κράνος ήταν στην ντουλάπα του σπιτιού .Με την χιλιογρατζουνισμένη ζελατίνα,με τα ξεραμένα χώματα στον μποστινό αεραγωγό και με 1-2 μικρά σημαδάκια στο κέλυφος...Ανέγγιχτο για 8 μήνες,παρά κάτι...

Πέρασαν 8 μήνες...Για 4 μήνες το Transalp της εταιρίας που εργάζομαι ήταν στο γκαράζ του σπιτιού μου.Δεν είχα πάει ούτε μια φορά να το δω,να το βάλω μπροστά να δουλέψει λίγο.Το ΧΧ το έβαλα μπροστά 2 φορές τον πρώτο μήνα,δούλεψε για λίγο και το άφησα στον δικό του πόνο για τους υπόλοιπους...Κατέβαινα κάτω και σπάνια άνοιγα την πόρτα δίπλα μου...Και όποτε το έκανα,ήταν γιατί..."λες να μην είναι εκεί?.." Άκου τώρα...

Πριν από ένα μήνα,ανέβηκα στο transalp για πρώτη φορά από τον Μάϊο,για να παώ στον Ευαγγελισμό,όπου για να παρκάρεις με αυτοκίνητο,πρέπει να έχεις κάνει σύμβαση με το λόττο.Το ζέστανα,"έπαιξα" λίγο με τον συμπλέκτη (καλά ήταν,τον πίεζα σχεδόν άνετα) και ξεκίνησα.Ήρεμος αλλά αγέλαστος,ανέκφραστος,είτε οδηγούσα το transalp είτε ένα gallant,ήταν το ίδιο και τ'αυτό...

Ένα αυτοκίνητο άλλαξε λωρίδα με τον γνήσιο Αθηναικό τρόπο ("τρόμος στο κέντρο της πόλης"),και εγώ στιγμιαία αναρωτήθηκα τι στο διάολο έκανα και δεν έπαιρνα το Getz να είμαι όπως ήμουν,ήρεμος και "αποστειρωμένος"...Σκέφτηκα να γυρίσω πίσω αλλά η μούτζα από κάποια σκιά (...) έπεσε πάνω μου με ορμή και το κεφάλι έγειρε πίσω...

Μετά από πέντε λεπτά,ένα βιαστικός με ένα CB Version R,πέρασε ξυστά και αναρωτήθηκα "να τον ακολουθήσω,να γίνει παιχνίδι?"...Ξανά η μούτζα στην μάπα,μόνο που τώρα ήταν χρωματιστή...Και η μούτζα και η σκιά...

Πάω να ανοίξω αυτήν την μαύρη σακούλα....

Στα μάτια μου,τώρα,έχει χιλιάδες χρώματα.-

Ride like the Wind!- (α,καλοοοό!...)

ελα,ελα...γιαααα κανε παιχνιδι....αργεις!!!!!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Φίλε Tropeas,πάντα αυτό λέμε,τουλάχιστον όταν έχουμε ζήσει κάποιες "άβολες" (sic!) καταστάσεις,μα δεν είναι πετυχαίνουμε πάντα τον στόχο...

Άραγε ποιο από τα δύο είναι αλήθεια?

1)Μία σοβαρή πτώση σε κάνει καλύτερο (προσεκτικότερο,άρα καλύτερο) αναβάτη?

ή

2)σε "παέι" πολύ πίσω και κερδίζεις ένα-δυο πράγματα,αλλά χάνεις δέκα?

Μου αρέσει να πηγαίνω "σβέλτα",αλλιώς σίγουρα κερδίζεις...

Να πω εδώ ότι στην δική μου περίπτωση,δίνω 80% λάθος σε μένα (που δεν εκτίμησα την κατάσταση σωστά : πιθανότητα να βρω βρεγμένο δρόμο αφού ο καιρός ήταν "μαύρος"...Και ας πήγαινα σε στεγνό) και 20% στην μηδενική πρόσφυση του συγκεκριμένου βρεγμένου δρόμου....
    Σταυρο δε δινω αδικο σε κανενα δρομο...για μενα τοχω 100% το αδικο μου γιατι δεν "διαβασα "τι μου λεει ο δρομος...γιατι ο δρομος και αυριο εκει θαναι ...εγω;
    μ'ενδιαφερει ναμαι καθεμερα εκει εξω...με τη γλυτσα την υγρασια το λιοπυρι...η πτωση που θα με αφησει μεσα για παντα η για λιγο ειναι αυτο που με κανει (οσο το δυνατον) να "κρατιεμαι" και προσεχω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Έλα για το 9οοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Κουράγιο κι εσύ efialti. Δεν εγκαταλείπει κανείς!
    Time...Never let go....

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    Σταυρο δε δινω αδικο σε κανενα δρομο...για μενα τοχω 100% το αδικο μου γιατι δεν "διαβασα "τι μου λεει ο δρομος...γιατι ο δρομος και αυριο εκει θαναι ...εγω;
    μ'ενδιαφερει ναμαι καθεμερα εκει εξω...με τη γλυτσα την υγρασια το λιοπυρι...η πτωση που θα με αφησει μεσα για παντα η για λιγο ειναι αυτο που με κανει (οσο το δυνατον) να "κρατιεμαι" και προσεχω...
    Ναι,ίσως είναι έτσι Νάσο...Θέλω βόλτα λέμεεεεεεεεεε!

:rotflmao:
    Time...Never let go....

Ναι,ίσως είναι έτσι Νάσο...Θέλω βόλτα λέμεεεεεεεεεε!

:rotflmao:
    ασε το φορουμ και κοιτα μια γαματη ταινια στην ετ 1.....

SEX PISTOLS!!!!!!!RULEZZZZZ!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 10:21
  2. Μεγαρα σε λιγο...
    από Runner Ducati στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 09:24