ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ
file:///Users/imacg5/Desktop/Paoki_kalei_Ai_Vassi.mp3
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ
ποσο κανει μαστορα????
..............ελα βρε τωρα, θα τα βρουμε!!!!!!!!!
Πρέπει να το "ανεβάσεις" κάπου...Αρχικά δημιουργήθηκε από jinks
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ
ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ
ποσο κανει μαστορα????
ΤΠΤ????
ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
ποσο κανει μαστορα????
Το είχα ξαναβάλει εγώ εδώ
Υπάρχει και το λινκ για να το κατεβάσετε.
Αν δεν το κατάλαβες ο Λεώ σου έλεγε να το ανεβάσεις για να σου πετάξει σηματάκι:rotflmao:
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ RCT ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ![]()
13Φ
αφου θελει και ο Λεω χρονο ισο με την αποστολη του ανακυκλωμενου ανεκδοτου, εχει δικαιωμα να "βοηθησει" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Αν δεν το κατάλαβες ο Λεώ σου έλεγε να το ανεβάσεις για να σου πετάξει σηματάκι:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ RCT ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ![]()
13Φ![]()
![]()
Αφού δεν το είχε ανεβάσει καν πώς να ψάξω αν έχει ξαναπαίξει;
Λεω, μην δινεις σημασια. το εχουμε ξαναπει: στην προσπαθεια να πουν κατι, αμολανε οτι λαλακια πιασουν απο το τσουβαλι με τις μπαρουφες!!! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
![]()
Αφού δεν το είχε ανεβάσει καν πώς να ψάξω αν έχει ξαναπαίξει;:rotflmao: :rotflmao:
Αυτό είναι η ευγενική έκφραση για το "κουτάκι με τις μ@λ@κίες";Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Λεω, μην δινεις σημασια. το εχουμε ξαναπει: στην προσπαθεια να πουν κατι, αμολανε οτι λαλακια πιασουν απο το τσουβαλι με τις μπαρουφες!!! :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εεετσι, εεετσι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Αυτό είναι η ευγενική έκφραση για το "κουτάκι με τις μ@λ@κίες";
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αλλα οπως διαπιστωνεις και εσυ, ειμαι ευγενης, και ας εχω κατηγορηθει για το αντιθετο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΟΥΥΥ ΡΕ ΟΥΥΥ:rotflmao:
![]()
Δεν θα κατέβει κανείς για τριήμερο κατω απο το αυλάκι?
Εχω στήσει καρτέρια στον Ισθμό θα σας λιανίσουμε![]()
![]()
πλακα πλακα, εγω θα φυγω αυριο για Ξυλοκαστρο για 3ημερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΟΥΥΥ ΡΕ ΟΥΥΥ:rotflmao:
![]()
Δεν θα κατέβει κανείς για τριήμερο κατω απο το αυλάκι?
Εχω στήσει καρτέρια στον Ισθμό θα σας λιανίσουμε![]()
![]()
κερασεις καφε (ετσι το λεω εγω) κορινθο?? αλλα οχι για παρα πολυ γιατι θα με περιμενουν ξυλοκαστρο να παω να στησω μηχανηματα...
![]()
![]()
Ξυλόκαστρο πάω εγώ!!! Συκιά για την ακρίβεια αρα δεν παίζει πρώτον να περάσεις απο τα καρτέρια και δεύτερον δεν αντέχω με RCTα ούτε στην ίδια καφετέριαΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
πλακα πλακα, εγω θα φυγω αυριο για Ξυλοκαστρο για 3ημερο.
κερασεις καφε (ετσι το λεω εγω) κορινθο?? αλλα οχι για παρα πολυ γιατι θα με περιμενουν ξυλοκαστρο να παω να στησω μηχανηματα...
![]()
![]()
![]()
Πάρε τηλέφωνο τα έχεις εσύ όλα σε έχω κόψει αν περάσεις αύριο μάλλον θα είμαι Ναύπλιο αν περάσεις Κυριακή ή Δευτέρα θα σε δώ. Πάω να βάλω μπρός την μπετονιέρα να φτιάξω χαρμάνι "υποδοχής"![]()
Τι μηχανήματα,ανακύκλωσης??Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
θα με περιμενουν ξυλοκαστρο να παω να στησω μηχανηματα...:rotflmao:
![]()