paidia pezete la2 an nai peite thn αποψη σας gia to paixnidi!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
paidia pezete la2 an nai peite thn αποψη σας gia to paixnidi!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
παιζει ο αδερφος μου.......και καμια φορα που τον βλεπω να την παιζει εεεεεε να παιζει καλο φαινεται (απο γραφικα)αλλα πολυ καψιμο ρε παιδι μου η υποθεση!!!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
παιζει ο αδερφος μου.......και καμια φορα που τον βλεπω να την παιζει εεεεεε να παιζει καλο φαινεται (απο γραφικα)αλλα πολυ καψιμο ρε παιδι μου η υποθεση!!!!!!
ROTA TON TI SERVER PEZEI TI PAIXTH EXEI KAI POS TO N EXEI ONOMASEI!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο ειναι λιγο δυσκολο γιατι αυτος συνηθως καιγεται σε ιντερνετ καφε......απλα οταν λειπω εγω απο το σπιτι ερχεται εδω και παιζει λογο adsl............Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
ROTA TON TI SERVER PEZEI TI PAIXTH EXEI KAI POS TO N EXEI ONOMASEI!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Σωστά τα λές. Μιλάμε για το απίστευτο κόλλημα. Πολλές μα πολλές χαμένες ώρες. έπαιζα κι εγώ μια δόση, αλλά σοβαρεύτηκα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
παιζει ο αδερφος μου.......και καμια φορα που τον βλεπω να την παιζει εεεεεε να παιζει καλο φαινεται (απο γραφικα)αλλα πολυ καψιμο ρε παιδι μου η υποθεση!!!!!!![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Μπήκα και εγώ στο site και παρήγγειλα το δωρεάν CD.
Κατ΄ρβασα και κάτι οδηγίες...
Μέχρι τώρα δεν έπαιζα στο PC αλλά στο PS, PS2 συν οτι μου άρεσαν αυτά τα παιχνιδάκια. Με βλέπω και μένα για κόλλημα...![]()
Ξεφεύγει από το στύλ των γνωστών RPG. Είσαι σε μια τεράστια αλάνα (εντάξει έχει και βουναλάκια, κτίρια κλπ), αλλά δεν υπάρχει υπόθεση. Σκοτώνεις τέρατα για να ανέβεις level και... μετά τι? μάλλον να το παίζεις μούρης και αρχηγός και να την πέφτεις στους μικρούς. Εκτός εάν είσαι καρακαμμένος και πάς να κατακτήσεις κάστρα κλπ. Αυτό που κρατάει τον παίκτη σε ενδιαφέρον πάντως είναι το chat. Γίνονται τρελές γνωριμίες.
ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙΣ ΤΟΘΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΕΠΕΖΑ ΣΤΟΝ E GLOBAL ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ C4 ΕΚΑΝΕ ROLL BACK ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ 60 LVL ΝΤΥΜΕΝΟ FULL B ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ROL BACK ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙΣ ΤΟΘΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΕΠΕΖΑ ΣΤΟΝ E GLOBAL ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ C4 ΕΚΑΝΕ ROLL BACK ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ 60 LVL ΝΤΥΜΕΝΟ FULL B ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ROL BACK ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
60 αρχιδολεβελ εχεις κανει!!!!
ρε ετσι φτανεις τα 60 νομιζεις?
Γιατί, μη το λές. Αν κανείς είναι καμμένος τα φτάνει γρήγορα... Μετά αλλάζει chronicle και φτού κι απ'την αρχή. ΟΥΣΤ ρε!!!!
:hypnotize :a019:![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
κατσε ρε εσυ αμεσως .......αστον να μας την πει λιγο!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Γιατί, μη το λές. Αν κανείς είναι καμμένος τα φτάνει γρήγορα... Μετά αλλάζει chronicle και φτού κι απ'την αρχή. ΟΥΣΤ ρε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΑΛΛΟ GLOBAL ΕΓΙΝΕ C4 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ROLL BACK ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΟΙ GM ΑΝΑΜΕΤΑΞΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ MLKs ΑΚΟΜΑ ΑΛΛ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΠΕΖΑΝ ΣΤΟΝ c3!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΙΣΑΙ ΠΙΠΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΙΩΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ GLOBAL 60 LVL ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()