On the road again που λεγανε κι οι Canned Heat.Μετα απο τρεις μηνες το μηχανακι ειναι 90% ετοιμο.Δεν εχω φωτογραφιες απο τη δουλεια που εγινε,μονο το τελικο αποτελεσμα.
Λοιπον στο ζουμι.
Ειχε ηδη γινει μετατροπη στο μπροστινο.Εχει δλδ αλλαχτει με αυτο του sv 650.Τα ελατηρια του ομως ειχαν κατσει αρκετα.Αλλαχτηκαν με white power και καινουργια λαδακια φυσικα.
Το μηχανακι γδυθηκε τελειως και εγιναν αμμοβολη:
Σκελετος,ζαντες,τιμονοπλακες,προστατευτικα δεξια κι αριστερα στα ποδοστηρια και πλαινα φιλετακια σκελετου.Αμεσως μετα πηγαν για ηλεκτροστατικη σε μαυρο χρωμα.
Τα πλαινα καπακια του μοτερ και το δοχειο λαδιου εγιναν υαλοβολη και βαφτηκαν με σπρευ φωτιας σε μαυρο.Με το ιδιο σπρευ βαφτηκε το ψυγειο λαδιου,η μιζα και το καπακι της.Το ψυγειο λαδιου επισης εχει αντικατασταθει με ενα μεγαλυτερο της active απο Ιαπωνια.
Επισης απο Ιαπωνια ειναι το μπροστινο φαναρι και η λαμπα του κωλοφαναρου η οποια ειναι led.
Τα καρμπς ειναι fcr 35αρια και ξεκινουν το μηχανακι χειμωνα καλοκαιρι με την πρωτη.
Οι λαιμοι εμειναν οι μαμα αφου καθαριστηκαν με βουρτσα και ηλεκτρικο δραπανο(ενα skill που το εχω απο το 96 και ειναι οντως σκυλι).
Το τελικο ειναι της Mivv απο cbr600 και εχει τον ογκο που ειχε η μαμα εξατμιση και κατι παραπανω.Ο ηχος ειναι ψιλομπασος χωρις να γινεται ενοχλητικος σε καμμια περιπτωση.
Το πισω αμορτισερ ειχε αλλαχτει απο καιρο με ohlins και μετα το σερβις του μπροστινου το μηχανακι αποκτησε το στησιμο που ηθελα.
Το μοτερ ανοιχτηκε και αλλαχτηκε πιστονι(μαμα 600) και ελατηρια.Η μπιελα που ειναι carillo ηταν σε αψογη κατασταση οποτε και παρεμεινε.Αλλαχτηκαν και τα 4 μπουζονια του κυλινδρου γιατι 2 απ αυτα κοπηκαν οποτε....
Ντεποζιτο,μπροστινο φτερο και ουρα βαφτηκαν απο τον keleytis σε λευκη περλα και με την καρω σημαια να κυματιζει.
Συμαζευτηκαν τα ηλεκτρικα,μπηκαν σε ταξη τα καλωδια και κρυφτηκαν μεσα στο φαναρι.
Μπηκε ενα ηλεκτρονικο πολυοργανο της trail tech κι ετσι καταργηθηκαν οι ντιζες κοντερ και στροφομετρου.Ειδικα αυτη του στροφομετρου μου ειχε βγαλει το λαδι γιατι απο τους κραδασμπυς ξεβιδωνοταν συνεχεια.
Προς το παρον λειπουν τα φλασακια.Αυριο θα παω να δω αν καποια της Aprilia ταιριαζουν κι αν του πανε θα τα παρω αμεσως.
Επισης αλλαχτηκαν δισκοπλακες μπρος και πισω με καινουργια τακακια.Το μπροστα αριστερα ακομα το χρωσταω(Λαμπροοοοοοοο).
Aν ξεχναω κατι θα το συμπληρωσω παρακατω.
Παμε και στις φωτο.
![]()