Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Σκατα...

Σκατα...

Χτες το απογευμα που πηγενα στο πανεπηστημιο επιασε βροχη για κανα δεκαλεπτο(Πατρα).

Στο τοφαλο (οι πατρινοι ξερουν) οπου υπαρχει διασταυρωση πεταγονται δυο αμαξια για να παρουν προτερεοτητα με τον τσαμπουκα,πλακωνετε το μπροστινο αμαξι στα φρενα και εγω απο πισω εκοβα οχταρια...

Αποτελεσμα να τσακιστω και να χτυπισω και το κουτι μπροστα μου,ο μαλακας της υποθεσης δηλαδη...

Να ναι καλα το πετσινο και το κρανος δεν χτυπησα...

Η μαλακια ειναι οτι ακομη δεν εκλεισε μηνα που πηρα το εργαλειο....

ΕΣΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Χτυπησε η μοτοσυκλετα;
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Υπομονή... το μόνο που μετράει είναι οτι εσύ είσαι καλά, η στεναχώρια της τσέπης περνάει πολύ εύκολα.

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Μην αγχώνεσαι, αν δεν χτύπησες είναι όλα ok. Και εγώ έπεσα στον πρώτο μήνα, είναι για το καλορίζικο

ΥΓ Είσαι Πάτρα και δεν έχεις έρθει σε συνάντηση? Απαράδεκτος Να δώσεις παρουσία γρήγορα

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Μην ανησυχείς φίλε, αρκεί που είσουν ντυμένος.

Κάθε αρχή και δύσκολη.

Απο σήμερα θα είσαι πολύ πιο προσεκτικός και επιφυλακτικός στις διασταυρώσεις, όχι γιατί το είπα εγώ αλλά γιατί απέκτησες εμπειρία, έστω και μικρή.

Ευτυχώς ή δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν αυτή την εμπειρία που απέκτησες εσύ(Με μηδενικό τίμημα). Αυτό εκ πρώτης όψης μπορεί να φαίνεται άσχημο αλλά ίσως στο μέλλον σε κάνει τόσο προσεκτικό που να γίνεις αλάνθαστος και να μην εγκλωβίζεσαι σε κακοτοπιές ή δύσκολες καταστάσεις. Έχεις λίγο μεγαλύτερη αίσθηση των κινδύνων που διατρέχεις από κάποιους άλλους που δεν έχουν πέσει.

Αν κατάλαβες κάτι από αυτά που είπα καλώς, αν δεν κατάλαβες τότε σου λέω μ@λ#3$ .
    Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Χτυπησε η μοτοσυκλετα;
    Πηρε κατι ψιλα..

Τιμονι,φλας,πενταλ πισω φρενου,εξατμιση (ειναι λιγο γρατζουνισμενη δεν την αλλαζω) και μασκα (δεν εσπασε,στραβωσε και μαλλον θα σωθει)

"ΥΓ Είσαι Πάτρα και δεν έχεις έρθει σε συνάντηση? Απαράδεκτος Να δώσεις παρουσία γρήγορα"

Στις συναντησεις που εχετε κανει οσο ειμαι μελος δεν μπορεσα να ερθω λογω υποχρεωσεων θα προσπαθησω στην επομενη να ειμαι εκει!! (χτες το μεσημερι ελεγα να ερθω λαμπρινη που ειχατε κανονισει αλλα λογω του συμβαντος δεν ειχα καθολου κεφι,καθησα μεσα και ηπια μπυρες... )

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Μην ανησυχείς φίλε, αρκεί που είσουν ντυμένος.

Κάθε αρχή και δύσκολη.

Απο σήμερα θα είσαι πολύ πιο προσεκτικός και επιφυλακτικός στις διασταυρώσεις, όχι γιατί το είπα εγώ αλλά γιατί απέκτησες εμπειρία, έστω και μικρή.

Ευτυχώς ή δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν αυτή την εμπειρία που απέκτησες εσύ(Με μηδενικό τίμημα). Αυτό εκ πρώτης όψης μπορεί να φαίνεται άσχημο αλλά ίσως στο μέλλον σε κάνει τόσο προσεκτικό που να γίνεις αλάνθαστος και να μην εγκλωβίζεσαι σε κακοτοπιές ή δύσκολες καταστάσεις. Έχεις λίγο μεγαλύτερη αίσθηση των κινδύνων που διατρέχεις από κάποιους άλλους που δεν έχουν πέσει.

Αν κατάλαβες κάτι από αυτά που είπα καλώς, αν δεν κατάλαβες τότε σου λέω μ@λ#3$ .
    Ιππεα το επιασα το νοημα. Δυστηχως (η ευτυχως) εχω μαζεψει και αλλες τετοιες εμπειριες τα τελευταια 5 χρονια που οδηγαω, προσεχω οσο μπορω και ακομη περισσοτερο αλλα δυστηχως μερικες φορες απλα δεν μπορεις να το αποφυγεις.....

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    περαστικα στην ''καλη σου''.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    άμα δεν γίνει η στραβή τον πρώτο καιρό...
    πότε θα γίνει;;;
    εσύ να είσαι υγιής και όλα τα άλλα λύνονται.
    Μην σκας!
    καλούς δρόμους...

Περαστικά και να ξέρεις, τώρα δεν θα την πιάνει και το μάτι.

Κρίμα πάντως, αλλά στατιστικά συμβαίνουν. Κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει την στατιστική.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Η μοτοσυκλετα να 'ναι καλα και ολα τα αλλα φτιαχνονται...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Η μοτοσυκλετα να 'ναι καλα και ολα τα αλλα φτιαχνονται...

Πάντως κάτι λένε για φανάρι σύντομα σε εκείνη τη διασταύρωση. Για να δούμε ...

Παρόμοια θέματα

1. σκατα, πανε οι διακοπες..
    από mbjp στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2006, 12:34
  2. Τα έκανα σκατά..
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 18:03
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:59
  4. πως σκατα θα ελεγχω τη μπενζινα????