Κάπου πήρε τ'αυτί μου ότι θα απαγορεύσουν τα μοτοσακά στην Πάρνηθα, για να μην διαταράσσουν την ησυχία της φύσης.
Τρομοκρατήθηκα!
Έχει ακούσει κανείς κάτι;
Κάπου πήρε τ'αυτί μου ότι θα απαγορεύσουν τα μοτοσακά στην Πάρνηθα, για να μην διαταράσσουν την ησυχία της φύσης.
Τρομοκρατήθηκα!
Έχει ακούσει κανείς κάτι;
Βεβαίως.
Θα επεκταθεί - και σωστά - ο εθνικός δρυμος.
Καλά θα κάνουν.
Γιατί τρομοκρατήθηκες;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φοβάτε μην τυχόν και τον εντάξουν στοΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βεβαίως.
Καλά θα κάνουν.
Γιατί τρομοκρατήθηκες;
![]()
NATURA
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βεβαίως.
Καλά θα κάνουν.
Γιατί τρομοκρατήθηκες;
![]()
+10000
Γιατί τρομοκρατήθηκες;
γιατί μένω μόλις 5 λεπτά από τους πρόποδες, μόλις παρήγγειλα μηχανάκι για Πάρνηθα και τελικά φαίνεται ότι αυτόν τον δρυμό δεν θα τον δω ποτέ.
Να πας με τα πόδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Γιατί τρομοκρατήθηκες;
γιατί μένω μόλις 5 λεπτά από τους πρόποδες, μόλις παρήγγειλα μηχανάκι για Πάρνηθα και τελικά φαίνεται ότι αυτόν τον δρυμό δεν θα τον δω ποτέ.![]()
Πέντε απαντήσεις και......κανένας δεν ξέρει να απαντήσει.
Κατάλαβα, σκοτώνουμε την ώρα μας. Αλίμονο σ'αυτόν που μας πληρώνει (το κορόϊδο μπου χαχα).
1) Νομίζω οτι απαντήσαμε (τουλάχιστον εγώ) ακριβώς. Ο Εθνικός Δρυμός θα μεγαλώσει, θα περιλάβει και τα βασιλικά κτήματα και οι προσβάσεις θα γίνουν πιο αυστηρές. Και καλώς θα γίνουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Κατάλαβα, σκοτώνουμε την ώρα μας. Αλίμονο σ'αυτόν που μας πληρώνει (το κορόϊδο μπου χαχα).
2) Εγώ πάντως δε σκοτώνω την ώρα μου, δεν ξέρω για σένα
3) Μπορείς και να ψάξεις λίγο:
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=20614
(παλαιότερη σχετική συζήτηση)
4) Τέλος, μια και είσαι τυχερός (σοβαρά μιλάω) και μένεις εκεί που είπες, το καλύτερο για να χαρείς το βουνό είναι ποδήλατο η/και πεζοπορία.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Αφου την σκοτωνεις που την σκοτωνεις την ρημαδα την ωρα ... :wacko:
Ψαξε και λιγο και δες οτι εχει ξανασυζητηθει, πριν καμμια 10αρια μερες, το ΙΔΙΟ θεμα, και γι' αυτο ΔΕΝ μπαινει κανεις στον κοπο να απαντησει (επαναληφθει) ...![]()
Ποια ακριβώς απάντηση θα σε βόλευε φίλε μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
"Μπουρδελοκράτος που ασχολείται για την καλή κατάσταση όσης φύσης μας απέμεινε εις βάρος μας";
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου να περιμένεις ένα μηχανάκι που παράγγειλες για το σκοπό που σου κόψανε άτσαλα, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.![]()
Νομίζω οτι κι εσύ ο ίδιος θα θέλεις πάντοτε να διατηρηθεί αυτό το κομμάτι γης φυσικό, ώστε να το χαίρεσαι για πολλά πολλά χρόνια ακόμα μαζί με τους απογόνους σου.
![]()
![]()
![]()
Πσστ, Χρήστο... Σε πρόλαβα!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αφου την σκοτωνεις που την σκοτωνεις την ρημαδα την ωρα ... :wacko:
Ψαξε και λιγο και δες οτι εχει ξανασυζητηθει, πριν καμμια 10αρια μερες, το ΙΔΙΟ θεμα, και γι' αυτο ΔΕΝ μπαινει κανεις στον κοπο να απαντησει (επαναληφθει) ...![]()
:a029: :a029:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εμένα με προλάβατε κι οι δύο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πσστ, Χρήστο... Σε πρόλαβα!
:a029: :a029:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα απαγορεψουν και τις μπουλντοζες αραγε εκει περα στην Παρνηθα που φιαχνουν οικοπεδα ????![]()
Οποιος κυκλοφορει Παρνηθα καλλυτερα να βλεπει καλα και μετα να μιλαει !!!![]()
Γιατι μολις γινει η υπολοιπη περιοχη που θελουν Δρυμος (εκτος απο τον ηδη υπαρχον), Ολως διολου θα εχουν μολις τελειωσει καμμια 50αρια βιλιτσες που κατασκευαζονται αυτη την στιγμη η εχουν τελειωσει λιγο καιρο πριν![]()
Μα καλα διαφοροι περιειγητες αυτουνου του φορουμ που μιλανε, Δεν εχουν δει η αναρωτηθει τιποτα πια οταν κανουν την βολτα τους στην Παρνηθα ??![]()
![]()
Δεν αναρωτηθηκαν πως σε μια περιοχη σαν την Παρνηθα εχουν ξεφυτρωσει τοσες σπιταρωνες ( ολες ολοκαινουργιες ) ??
Πως βρεθηκαν τοσα οικοπεδα << ΚΕΝΑ >> απο δεντρα και πηραν αδεια να χτισουν ???
ΔΡΥΜΟΣ ΝΑΙ !!! Αλλα οχι με 60 Βιλλες μεσα!![]()