Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: fz1 αντι tdm

Παλαιό μέλος

fz1 αντι tdm

εστω οτι εχετε tdm 900.
    θα το αλλαζατε με fz1 και αν ναι γιατι?
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

γιατι...

1/πηρα αυξηση και κατι θελω να μου κανω δωρο..
    2/τα γκαζια του τδμ ..ειναι λιγα και τα βαρέθηκα...
    3/ειναι καινουριο..και στο ματι..και στο δρομο μιας και τα τδμ ειναι οσα τα παπακια..
    4/ειναι πιο ομορφο..
    5/εχω αναγκη να περναω και κανεναν στο δρομο..ημαρτον πια ..με το τδμ..με εχουνε ρημαξει ολοι..
    6/το τδμ μου ειναι παλιο και αν δε το δώσω τωρα..θα το πουλησω για μια τυρόπιτα μετα..
    7/εχω αναγκη να δινω σε καθε μεγαλο σερβις τα 400 του τετρακύλινδρου μοτερ..και φυσικα να αλλάζω λάστιχα πιο νωρις και με πιο μεγαλο κοστος απο αυτα του τδμ.
    8/μου παει πιο πολυ...
    9/το τδμ το εχω σιχαθει..παω για καφε..και μολις βγω δε ξερω σε ποιο απο τα 23 που ειναι παρκαρισμενα απεξω θα ανεβω..
    10/ειμαι Large τυπος και τα 900 ειναι πολυ λιγα για μενα..

και αααααλλα πολλα...

Παλαιό μέλος
    πηγα για test ride, αλλα εχει μεγαλη λιστα αναμονης. Το εχει οδηγησει κανεις? Σε θεμα ανεσης για καθημερινη χρηση και καλυψης απο αερα για ταξιδια τι αποψεις υπαρχουν? Μπορει να υποκαταστησει επαξια τον all around χαρακτηρα του τουντουμου?
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: fz1 αντι tdm

Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
    εστω οτι εχετε tdm 900.
    θα το αλλαζατε με fz1 και αν ναι γιατι?

χαλλλλλαραααααααααα

το TDM ειναι πολυ soft !!!! (καλα κανει γιαυτο φτιαχτηκε!) αλλα οι αναβατες του κατα 99% (ΟΧΙ ΟΛΟΙ daemon...) την "εχουν δει" hard...

ειναι ντροπη για μενα να κυκλοφορεις πια με TDM γιατι ολοι οι "wannabe fast - poylisa to XT kai pira ergaleio toumpano - de kserw na strivw alla eimai poul mour me to gyaliko xvris kranos" εχουν TDM με ακραπες....

Re: Re: fz1 αντι tdm

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    χαλλλλλαραααααααααα

το TDM ειναι πολυ soft !!!! (καλα κανει γιαυτο φτιαχτηκε!) αλλα οι αναβατες του κατα 99% (ΟΧΙ ΟΛΟΙ daemon...) την "εχουν δει" hard...

ειναι ντροπη για μενα να κυκλοφορεις πια με TDM γιατι ολοι οι "wannabe fast - poylisa to XT kai pira ergaleio toumpano - de kserw na strivw alla eimai poul mour me to gyaliko xvris kranos" εχουν TDM με ακραπες....
    Δεν εχω tdm αλλα μηπως υπερβαλεις λιγο με λιγη δοση κακιας?
    Μια χαρα ειναι και το ενα και το αλλο!
    Δεν υπαρχει καλυτερο χειροτερο!
    Το καλυτερο ειναι παντα για τον κεθενα ξεχωριστα αυτο που του αρεσει καλυπτει κα@@@λννει και παει λεγοντας!
    Αμα ειναι ετσι να πουλησουμε ολοι τα μηχανακια μας και να εχουμε ολοι ενα το καλυτερο!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Re: fz1 αντι tdm

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Αμα ειναι ετσι να πουλησουμε ολοι τα μηχανακια μας και να εχουμε ολοι ενα το καλυτερο!
    KTM EINAI AYTO πΟΥ ΛΕΣ...990..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Μια χαρα ειναι και το ενα και το αλλο!
    Δεν υπαρχει καλυτερο χειροτερο!
    Το καλυτερο ειναι παντα για τον κεθενα ξεχωριστα αυτο που του αρεσει καλυπτει κα@@@λννει και παει λεγοντας!
    οπως ισως θα προσεξες δε λεω τιποτα αλλο απο το οτι ειναι Soft το μηχανακι. μια χαρα ειναι και κανει καλα τη δουλεια για την οποια σχεδιαστηκε!

αμα εχεις διαφορετικη αποψη για τους αναβατες του ομως, ειτε ζεις σε αλλη χωρα η δε βγαινεις πολυ απο το σπιτι....

Αρχαίο Μέλος Το avatar του/της ZETARAS
    πηγα για test ride, αλλα εχει μεγαλη λιστα αναμονης. Το εχει οδηγησει κανεις? Σε θεμα ανεσης για καθημερινη χρηση και καλυψης απο αερα για ταξιδια τι αποψεις υπαρχουν? Μπορει να υποκαταστησει επαξια τον all around χαρακτηρα του τουντουμου?
    Οδήγησα το γυμνό στην έκθεση και για όσο μπόρεσα να διακρίνω μου φάνηκε άνετο και ευκολοδήγητο δεν νομίζω όμως ότι είναι ποιο άνετο απο το TDM.
    Όλα είναι σχετικά από το τι σε ευχαριστεί περισσότερο η οδηγική απόλαυση , το να ξέρεις που είναι το μπροστινό σου ( FZ1 ) , η άνεση , η άνεση του συνεπιβάτη (TDM) . Κάνεις τόσα πολλά ταξίδια?? αν και με το φερινγκάτο δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα. Ήμουν και εγώ στο δίλλημα , για αγορά όμως , και τελικά μετά από test ride και των δύο αποφάσισα FZ1!!!!!!!

ελπίζω τέλος Μαίου να το έχω!!!

Re: γιατι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    1/πηρα αυξηση και κατι θελω να μου κανω δωρο..
    2/τα γκαζια του τδμ ..ειναι λιγα και τα βαρέθηκα...
    3/ειναι καινουριο..και στο ματι..και στο δρομο μιας και τα τδμ ειναι οσα τα παπακια..
    4/ειναι πιο ομορφο..
    5/εχω αναγκη να περναω και κανεναν στο δρομο..ημαρτον πια ..με το τδμ..με εχουνε ρημαξει ολοι..
    6/το τδμ μου ειναι παλιο και αν δε το δώσω τωρα..θα το πουλησω για μια τυρόπιτα μετα..
    7/εχω αναγκη να δινω σε καθε μεγαλο σερβις τα 400 του τετρακύλινδρου μοτερ..και φυσικα να αλλάζω λάστιχα πιο νωρις και με πιο μεγαλο κοστος απο αυτα του τδμ.
    8/μου παει πιο πολυ...
    9/το τδμ το εχω σιχαθει..παω για καφε..και μολις βγω δε ξερω σε ποιο απο τα 23 που ειναι παρκαρισμενα απεξω θα ανεβω..
    10/ειμαι Large τυπος και τα 900 ειναι πολυ λιγα για μενα..

και αααααλλα πολλα...

μας κάλυψες!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος

Re: Re: fz1 αντι tdm

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

με βαση το παραπανω μιλας για ενα ποσοστο των κατοχων tdm, πχ αυτων που ειχαν xt, αρα δεν μπορεις να βγαζει συμπερασματα για το συνολο
    Ισως ντροπη ειναι να εισαι ξεκρανωτος, να εισαι πουλ μουρ και να μην ξερεις να στριβεις, αλλα μην λεμε οτι ειναι ντροπη να εχεις ενα
    μηχανακι.

με βαση το παραπανω μιλας για ενα ποσοστο των κατοχων tdm, πχ αυτων που ειχαν xt, αρα δεν μπορεις να βγαζει συμπερασματα για το συνολο
    Ισως ντροπη ειναι να εισαι ξεκρανωτος, να εισαι πουλ μουρ και να μην ξερεις να στριβεις, αλλα μην λεμε οτι ειναι ντροπη να εχεις ενα
    μηχανακι.
    Σωστός!!!!! δεν έχουν όλοι την κ@υλ@ να πάρουν μηχανή για να μπαίνουν με γόνατο είτε σε πίστα είτε στον δρόμο. Οι μηχανές έχουν πολυδιάστατο ρόλο!!! Ο καθένας επιλέγει να πάρει μια μηχανή για διαφορετικούς λόγους!!!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    πανέμορφο το fz

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

οκ οτι πειτε

παλι λεω οτι δε φταιει το μηχανακι αλλα οι μαλακες που το εχουν!

αν σας παιρνει και εσας η μπαλα τι να κανομεΝ? αμα κυκλοφορεις σε gay bar σε λενε πουστη και ας μην εχει δει αντρας το κωλαρακι σου ! ε καπως ετσι ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Γιωργο νομιζω σε εχει παρει το ματι μου σε gay bar.....
    :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    βεβαια εγω περναγα απ'εξω

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF