Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 52

Θέμα: ΗΘΙΚΗ

ΗΘΙΚΗ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ - ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ SITE ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΙΤΕ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΛΗ
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: ΗΘΙΚΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ - ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ SITE ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΙΤΕ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΛΗ
    ΝΙΚΟΣΧΧ- ΕΒΡΟΣ
    ΤΣΙΚΠΙΤ -ΕΒΡΟΣ
    AFROPANTELOS -ΕΒΡΟΣ

Τώρα φταίω εγώ να υποθέσω ότι σας έπιασε το τοπικιστικό σας;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: ΗΘΙΚΗ

το οτι ειχε παραγινει το θεμα, με την ανοχη να εχει ληξει προ πολλου ΔΕΝ βλεπω να το εχεις παρατηρησει ομως...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Re: Re: ΗΘΙΚΗ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    [B]το οτι ειχε παραγινει το θεμα, με την ανοχη να εχει ληξει προ πολλου ΔΕΝ βλεπω να το εχεις παρατηρησει ομως... [ /B][/QUOT E] ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΘΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΦΙΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ΝΙΚΟΣΧΧ- ΕΒΡΟΣ
    ΤΣΙΚΠΙΤ -ΕΒΡΟΣ
    AFROPANTELOS -ΕΒΡΟΣ

ΦΑΝΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΙΣ

des to kai ligo apo tin alli meria pados...

tha eprepe na simazeutei ligo o xoros or not?

tha simfwnisw mazi sou omws oti sto apotomo kai sto drastiko apofasisame kai dietajame iparxoun provlimata...

ola me metro re paidia...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Re: Re: ΗΘΙΚΗ

ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΘΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ
    κοιτα, ειμαι αρκετα περιορισμενης "ηθικης" (καλα, δεν ειπα οτι ειμαι και π@τανα!!! ) αλλα πιστεψε με μπορω να καταλαβω μεχρι που με περνει σε ενα χωρο (στη συγκεκριμενη περιπτωση, στο φορουμ αυτο) και για αυτο ΑΥΤΟλογοκρινομαι.
    Ομως, αρκετες φορες, καποιοι ξεφευγουν. Δεν θα πω οτι το κανουν σκοπιμα (μεχρι ενα σημειο, αν και απο εκει και περα, ή δεν το καταλαβαινουν ή δεν θελουν να το καταλαβουν) αλλα πρεπει ολοι μας να καταλαβουμε οτι τα δικα μας ορια ΔΕΝ ειναι κατ'αναγκη και των αλλων...
    για παραδειγμα, το οτι ειμαστε στα ανεκδοτα, ΔΕΝ νομιζω η εννοια (ανεκδοτα) οτι συμβαδιζει ΚΑΙ με τα εριστικα κειμενα τα οποια καλως διαγραφηκαν, ΚΑΙ με τις τσοντοειδεις φωτο...

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Ρε γμτ σήμερα που με έπιασε η προκοπή να οργώσω γίναν όλα αυτά?
    Ασχετο αλλά εγώ που έκανα 9 μηνάκια Εβρο πιάνομαι?
    Οτι έχω στην μπούκα και προετοιμάζω ανελέητο χτύπημα στον ψευτοπαρταλοκαραφλοπρόεδρα με τον οποίο μετα λύπης μου διαπιστώνω οτι τα έχετε τάτσιμήτσικότσι (τι ανθρωποι είστε εσείς ρε?) με κάνει υποψήφιο?
    Σαν οργάνωση δεν παίρνουμε θέση για τις διαγραφές διότι δεν έχω πρόχειρους τους φακέλους των διαγραφέντων......θα μιλήσω με τον σύντροφο sotpag αι θα έχετε απάντηση-προκήρυξη......

Re: Re: Re: Re: ΗΘΙΚΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    κοιτα, ειμαι αρκετα περιορισμενης "ηθικης" (καλα, δεν ειπα οτι ειμαι και π@τανα )

Καλά αυτό άσε να το κρίνουμε εμείς...... :rotflmao:

κοιτα, ειμαι αρκετα περιορισμενης "ηθικης" (καλα, δεν ειπα οτι ειμαι και π@τανα!!! )

Τουλάχιστον αυτές δεν είναι καταδότες δισέγγονα της Γκεστάπο.......επιτελούν κοινωνικό έργο ενώ εσύ....... για καμιά ΓΑΔΑ μόνο κάνεις, και εκεί στα χαρτόσημα..... :rotflmao: (εχω ρέντα ο φούστης σήμερα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ΝΙΚΟΣΧΧ- ΕΒΡΟΣ
    ΤΣΙΚΠΙΤ -ΕΒΡΟΣ
    AFROPANTELOS -ΕΒΡΟΣ

:s

mokin:
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ

κοιτα, ειμαι αρκετα περιορισμενης "ηθικης" (καλα, δεν ειπα οτι ειμαι και π@τανα!!! ) αλλα πιστεψε με μπορω να καταλαβω μεχρι που με περνει σε ενα χωρο (στη συγκεκριμενη περιπτωση, στο φορουμ αυτο) και για αυτο ΑΥΤΟλογοκρινομαι.
    Ομως, αρκετες φορες, καποιοι ξεφευγουν. Δεν θα πω οτι το κανουν σκοπιμα (μεχρι ενα σημειο, αν και απο εκει και περα, ή δεν το καταλαβαινουν ή δεν θελουν να το καταλαβουν) αλλα πρεπει ολοι μας να καταλαβουμε οτι τα δικα μας ορια ΔΕΝ ειναι κατ'αναγκη και των αλλων...
    για παραδειγμα, το οτι ειμαστε στα ανεκδοτα, ΔΕΝ νομιζω η εννοια (ανεκδοτα) οτι συμβαδιζει ΚΑΙ με τα εριστικα κειμενα τα οποια καλως διαγραφηκαν, ΚΑΙ με τις τσοντοειδεις φωτο...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    des to kai ligo apo tin alli meria pados...

tha eprepe na simazeutei ligo o xoros or not?

tha simfwnisw mazi sou omws oti sto apotomo kai sto drastiko apofasisame kai dietajame iparxoun provlimata...

ola me metro re paidia...
    Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
    εισαι λιγο λαθος....

παρακολουθω το φορουμ πανω απο 2 χρονια και το μονο πραγμα που δεν μπορεις να πεις ειναι οτι δεν προσπαθησαν οι Μοντς να μας δωσουν να καταλαβουμε τα ορια του επιτρεπτου στο φορουμ.

Εμεις εξακολουθουμε να αδιαφορουμε με αποτελεσμα και εκεινοι με τη σειρα τους να φτανουν στα δικα τους ορια.
    Χρησιμοποιω πρωτο πληθυντικου συνειδητα βαζοντας τον εαυτο μου μεσα στο χαλι που δημιουργειται.
    Απο κει και περα μπορουν κ οι ιδιοι να πουν τη γνωμη τους, δε μου πεφτει λογος (θα τους κανω και ΒΑΝ σε λιγο)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    εισαι λιγο λαθος....

παρακολουθω το φορουμ πανω απο 2 χρονια και το μονο πραγμα που δεν μπορεις να πεις ειναι οτι δεν προσπαθησαν οι Μοντς να μας δωσουν να καταλαβουμε τα ορια του επιτρεπτου στο φορουμ.

Εμεις εξακολουθουμε να αδιαφορουμε με αποτελεσμα και εκεινοι με τη σειρα τους να φτανουν στα δικα τους ορια.
    Χρησιμοποιω πρωτο πληθυντικου συνειδητα βαζοντας τον εαυτο μου μεσα στο χαλι που δημιουργειται.
    Απο κει και περα μπορουν κ οι ιδιοι να πουν τη γνωμη τους, δε μου πεφτει λογος (θα τους κανω και ΒΑΝ σε λιγο)
    ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ανήθικη ηθική, ή περι ηθικής...
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 23:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •