Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Η ετησια εκδρομη του moto.gr εγινε με πληρη επιτυχια φετος και θα ηθελα να ευχαριστησω τους:
    Χρηστο crs-k για την αψογη δουλεια στις χαρτογραφησεις αλλα και σαn group leader πραγματικα το δεξι χερι στην εκδρομη

Σταυρο katana υποδειγματικος leader για μια ακομη φορα και ευστροφια στις επι τοπου επιδιορθωσεις μετα το μικρο ατυχημα

Γιωργο gixxerpap το μαντροσκυλο ως αρχηγος πηγε το γκρουπ του με ασφαλεια στο προορισμο του..κοντα στο διστομο που πλησιασαμε τον ειδα εν δρασει

μ1κε η ηρεμη δυναμη ησυχος αλλα αποτελεσματικος

gcrook ο γιωργακης αν και του εκατσε δυσκολη με την πτωση του παιδιου ενηργησε αψογα και σε μια φαση εδειξε και αυταπαρνηση να παρατησει την εκδρομη και να συνοδευσει το παιδι στην αθηνα αλλα τελικα τα πραγματα διορθωθηκαν γρηγορα

νικος sniper αψογος ολα by the book

αλεξανδρος alexander ο αρχηγος των μικρων τους πηγε και τους εφερε μια χαρα..μπραβο μικρε!!

τελος ενα μπραβο και ευχαριστω στο photo team sf οπου καθονταν στις βουνοπλαγιες και μεσα στον ηλιο για να βγαλουν αξιοπρεπεις φωτο και επισης μπραβο στο κωστα που εδωσε εξαρτημα απο τη μηχανη του (μασπιε) για να συνεχισει ο φιλος που επεσε

ενα ευχαριστω στο periklisk οπου σαν δευτερος αρχηγος κρατουσε τα μποσικα μεσα στο γκρουπ

ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια της αχλεμο που μας τιμησαν με τη παρουσια τους

και ενα ειδικο ευχαριστω στα παιδια του γκρουπ μου οπου ηταν αψογοι με επαγγελματικη οδηγηση και χωρις πολλα πολλα παρα τα 7000 αλογα του γκρουπ!!!

Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους συμμετεχοντες για την αψογη συμπεριφορα τους οπου εκαναν εφικτη την ομαλη διεξαγωγη της εκδρομης

Αντε και του χρονου παιδια

για μενα,ουτε μια κουβεντα ετσι..??

εστω για τα ματια του κοσμου ρε γμτ....
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

ευχαριστω τον ντερτι μοτο που θα του φυγει ο κωλος για να βγαλει τις πισσες απο ολα τα μηχανακια που κολλησαν μετα την αλυκη!!!

εεεε πως με βλεπεις :wacko:

Υ.Γ καλο θα ειναι θαναση να ριξεις καμια ιδεα πως φευγουν!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    καλο θα ειναι θαναση να ριξεις καμια ιδεα πως φευγουν!!!
    Φεύγουν με 10? <500cc και με 13? για >500cc :rotflmao:

πισσες???? ειπατε ,πισσες?????

παιδια,αυτο που χρησιμοποιω εγω γι αυτην την δουλεια,ειναι το pre-cleaner της Motorex σε βαποριζατερ..
    το ριχνεις πανω στα σημεια με τις πισσες,το αφηνεις λιγο και μετα με ενα πανι σκουπιζεις.
    αναλογα το ποση ειναι,ποσο καιρο ειναι επαναλαμβανεις την διαδικασια και φευγει τελειως.
    μετα νερακι,σκουπισμα και κερι (προαιρετικο)

σημ. ΔΕΝ κινδυνευουν τα βερνικια απο το εν λογω υγρο.
    κοιτας....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Να μη ξεχάσω και εγω να ευχαριστήσω τα παιδια απο τη Πατρα που με δέχτηκαν στη παρεα τους

Δεσμεύομαι οτι και του χρονου, καλα να ειμαστε, παλι μαζι τους θα παω στην εκδρομή ...

ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ – ΦΑΓΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ... ΤΡΩΝΕ ΛΙΓΟ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Φεύγουν με 10? <500cc και με 13? για >500cc :rotflmao:

οχι Λεωνιδακο....
    ΔΕΝ συμπεριλα\μβανεται στο πλυσιμο και ΔΕΝ θες να μαθεις ποσο κοστιζει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    πισσες???? ειπατε ,πισσες?????

παιδια,αυτο που χρησιμοποιω εγω γι αυτην την δουλεια,ειναι το pre-cleaner της Motorex σε βαποριζατερ..
    το ριχνεις πανω στα σημεια με τις πισσες,το αφηνεις λιγο και μετα με ενα πανι σκουπιζεις.
    αναλογα το ποση ειναι,ποσο καιρο ειναι επαναλαμβανεις την διαδικασια και φευγει τελειως.
    μετα νερακι,σκουπισμα και κερι (προαιρετικο)

σημ. ΔΕΝ κινδυνευουν τα βερνικια απο το εν λογω υγρο.
    Ελπίζω να έχεις αρκετά τέτοια στο μαγαζί...

bravo

Ena megalo eyxaristo se olous tous organotes gia tin katapliktiki ekdromi k sto group gia tin kefati parea. H organosi itan apsogi k ta topia magika!

Ena extra thanks sto 2nd leader pou ekane tin skoupa akoma k stin epistrofi

Ante k stis epomenes
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Re: ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Η ετησια εκδρομη του moto.gr εγινε με πληρη επιτυχια φετος και θα ηθελα να ευχαριστησω τους:
    Χρηστο crs-k για την αψογη δουλεια στις χαρτογραφησεις αλλα και σαn group leader πραγματικα το δεξι χερι στην εκδρομη

Σταυρο katana υποδειγματικος leader για μια ακομη φορα και ευστροφια στις επι τοπου επιδιορθωσεις μετα το μικρο ατυχημα

Γιωργο gixxerpap το μαντροσκυλο ως αρχηγος πηγε το γκρουπ του με ασφαλεια στο προορισμο του..κοντα στο διστομο που πλησιασαμε τον ειδα εν δρασει

μ1κε η ηρεμη δυναμη ησυχος αλλα αποτελεσματικος

gcrook ο γιωργακης αν και του εκατσε δυσκολη με την πτωση του παιδιου ενηργησε αψογα και σε μια φαση εδειξε και αυταπαρνηση να παρατησει την εκδρομη και να συνοδευσει το παιδι στην αθηνα αλλα τελικα τα πραγματα διορθωθηκαν γρηγορα

νικος sniper αψογος ολα by the book

αλεξανδρος alexander ο αρχηγος των μικρων τους πηγε και τους εφερε μια χαρα..μπραβο μικρε!!

τελος ενα μπραβο και ευχαριστω στο photo team sf οπου καθονταν στις βουνοπλαγιες και μεσα στον ηλιο για να βγαλουν αξιοπρεπεις φωτο και επισης μπραβο στο κωστα που εδωσε εξαρτημα απο τη μηχανη του (μασπιε) για να συνεχισει ο φιλος που επεσε

ενα ευχαριστω στο periklisk οπου σαν δευτερος αρχηγος κρατουσε τα μποσικα μεσα στο γκρουπ

ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια της αχλεμο που μας τιμησαν με τη παρουσια τους

και ενα ειδικο ευχαριστω στα παιδια του γκρουπ μου οπου ηταν αψογοι με επαγγελματικη οδηγηση και χωρις πολλα πολλα παρα τα 7000 αλογα του γκρουπ!!!

Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους συμμετεχοντες για την αψογη συμπεριφορα τους οπου εκαναν εφικτη την ομαλη διεξαγωγη της εκδρομης

Αντε και του χρονου παιδια
    Στάθη εμείς ευχαριστούμε για την πανέμορφη διαδρομή,την οργάνωση και τους ομαδάρχες που οδήγησαν τα γκρουπ με ασφάλεια!!!!Επίσης ένα μεγάλο μπράβο σε όλους γιατί σεβάστηκαν του κανόνες και όλα πήγαν σούπερ!!!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αν εξαιρέσουμε την επιπλέον βόλτα (Λευκτρα-Μελισσοχώρι-Λεύκτρα ) κατά τα άλλα τα μεσαία SS πήγαμε καλά....

Ξέρω ότι ο ρυθμός ήταν σχετικά αργός αλλά ο σκοπός χθες δεν ήταν να πάμε γρήγορα αλλά να φτάσουμε ΟΛΟΙ και να απολαύσουμε μια ωραία διαδρομή....

Μια χαρά λοιπόν αφού όλα κύλισαν ομαλά

Και του χρόνου....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αισθάνομαι κι εγώ την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που έκαναν τόσα πολλά για να καταφέρω να βρίσκομαι κι εγώ εκεί και παρόλο που δεν τα κατάφερα, η ανάγκη να σας ευχαριστήσω παραμένει το ίδιο δυνατή γιατί πραγματικά με κάνατε να νιώσω σαν έναν δικό σας άνθρωπο !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους εσάς που είτε με τα λόγια σας, είτε με τις πράξεις σας (ποσταρίσματα και φωτό των διαδρομών, προσφορά χώρου φιλοξενίας, διάθεση από μέρους σας να με περιμαζέψετε απ'το λιμάνι του Πειραιά τις πρώτες πρωινές ώρες όταν ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του κλπ.) μου δώσατε το στίγμα οτι ο μοτοκόσμος είναι γεμάτος αδέρφια σε όλο τον κόσμο !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι όλους εσάς που με την παρουσία σας και μόνο, γεμίσατε τόσο τις όμορφες εικόνες μιας μοναδικής μέρας !

Είναι μαγικό αυτό που μου προσφέρατε απλόχερα κι ας μην κατάφερα να το γευτώ από κοντά.

Ξέρω όμως πως ένας τόσο μεγάλος κόσμος απο ΑΔΕΡΦΙΑ βρίσκεται παντού τριγύρω, και μου το δείξατε εσείς αυτό !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou

Re: Re: ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Στάθη εμείς ευχαριστούμε για την πανέμορφη διαδρομή,την οργάνωση και τους ομαδάρχες που οδήγησαν τα γκρουπ με ασφάλεια!!!!Επίσης ένα μεγάλο μπράβο σε όλους γιατί σεβάστηκαν του κανόνες και όλα πήγαν σούπερ!!!!

Σταθη με καλυψε απολυτα η Λατρεια μας

Ευχαριστουμε για ολα!!
    το original α-μηχανο™ μελος

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    εγω παλι θα ηθελα να ευχαριστησω:

1) τα μελη & mods που:

α) χαραξανε την συγκεκριμενη πορεια γραφοντας επιπλεον χιλιομετρα (οχι οτι τους χαλασε κιολας! ) προκειμενου να την χαρουμε ολοι εμεις οι υπολοιποι.
    β) καρδιοχτυπησανε μεχρι να ερθει εις περας η εκδρομη, αφου το extra αγχος τους για την συνολικα ομαλη εκβαση της εκδρομης μεχρι τα σπιτια μας ηταν επιπλεον δοση αγχους και ανασταλτικος παραγοντας για τετοιου ειδους ομαδικες αποδρασεις

2) τα μελη τα οποια, οπως καθρεπτιζονται μεσα στο moto.gr, ειναι χαβαλεδιαρικα εκει που πρεπει (καφεδες, φαγητο κλπ) και σοβαρα οταν πιανουν το τιμονι.

3) αρκετα μελη που παρατηρησα και ειχαν ενα κοινο οπως τη βραδια της κοπης πιτας: ηταν παροντα αλλα ντρεποντουσαν (υποθετω) να μιλησουν ή συστηθουν σε αλλα μελη. θα ηθελα να ανοιγοντουσαν περισσοτερο για να τα αγκαλιαζαμε πιο γρηγορα, εκτος αν το επελεγαν τα ιδια και να διασκεδασουν με την διαδρομη αλλα να θελουν να εμφανιζονται incognito, και να μην δακτυλοδειχνονται με εμας τους μαλλιαδες-αλητες!

περιληπτικα, Θα ηθελα να ευχαριστησω αυτη την ηρεμη δυναμη-παρεα:

σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ moto.gr!!!

:a19:

ΥΓ: και επειδη καποια μελη, ειτε απο αυτα που ηρθανε, ειτε που θελανε να ερθουν και οτιδηποτε τους παρουσιαστηκε και ΔΕΝ ηρθαν (γκουχουγκουχουγκουχουγκουχουγκουχουγκουχουsupermarioμακηςnickmonstro κλπγκουχουγκουχουγκουχουγκουχουγκουχου), μηπως θα ηταν ιδεα προς σκεψη να επαναληφθει το ολο σκηνικο πριν χειμωνιασει?
    λεεεεεεεεεεεεεω εγω τωρα φανταστικε μας super duper admin-μπαμπαΣτρουμφ!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Ο makis σιγοψήνεται για το πότε θα ανέβει... (τον ψήνω εγώ )
    Λογικά οι άλλοι δύο απόντες θα είναι έτοιμοι ως τότε και κανονίζουμε το ίδιο ή κάτι άλλο και όσοι θέλουν (ξανα)έρχονται

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ένα ευχαριστώ στα μέλη και το site
    από Harry_V στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2007, 13:27
  2. Ένα ευχαριστώ στο μπροστά κουτί
    από γεροπιτσιρικος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2006, 14:26
  3. Ενα ευχαριστω
    από rsp στο forum Off topic