Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!

ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!

Είμαι ρε παιδιά εδώ και αρκετές ώρες φρικαρισμένος!

Μπήκαν χθές το βράδυ κλέφτες στο σπίτι φίλου μου, ενώ κοιμόντουσαν 4 άτομα μέσα (γονείς +αυτός + αδελφή του)...

Ανοίξαν με γρύλο μάλλον τη σιδεριά και μετά αφαιρέσαν με καποιο τροπο ένα τζαμάκι γιά να ανοίξουν το παράθυρο...
    Τους ναρκώσαν με υπνωτικό σπρέι...πρέπει να ήταν κανένα 3ωρο μέσα στο σπιτι και να αλλώνιζανε, κλεβόντας χρήματα, κοσμήματα, κίνητα. Αφού τελείωσαν κάνανε τσιγάρο... το σβήσανε σα κύριοι στην είσοδο...πήραν τα κλειδιά από το ΜΙΝΙ couper της αδελφής του και γίνανε καπνός...

Μετά απ΄αυτό τι να κάνεις?
    θα πρέπει να φυλάμε καραούλι με σκοπιές με μία δίκανη και άμα δούμε να ξετσουμίζει κανείς να τον κάνουμε σουρωτο???

Τέσπα.... Άμα πετύχει κανείς σας κανένα ΜΙΝΙ μωβ με λευκή οροφή και αριθμό κυκλοφορίας : ΙΕΧ 9230
    Θερμή παράκληση ας τον περάσει από πάνω (όσο βαρυτερο το μηχανάκι τόσο καλύτερα...)

Υ.Γ. αν και φαντάζομαι τώρα το ΜΙΝΙ θα ταξιδέυει για ΙΤΑΛΙα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    πακέτο.

Εμείς ευτυχώς έχουμε τον καλύτερο συναγερμό.Το Λιζάκι..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Λιζάκι.jpg 
Προβολές:	379 
Μέγεθος:	39,0 KB 
ID:	47773

Πω πω ρε συ !!!!!!!!!!!

Ουτε στο Σινεμα δεν γινονται αυτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να παρουν Σκυλο οπωσδηποτε διοτι τους καταλαβαινει απο μακρια και γαυγιζει ΠΑΝΤΑ αν πλησιαζει καποιος !!

δε χρειαζεται να ειναι μεγαλος απλα ενα μικρο σκυλακι κανει δουλεια !!!!
    Να αγαπιομαστε ....

XA XA XA

Και έδω είναι που βρίσκεται η πλάκα που ξέχασα να αναφέρω....

Έχουν 2 σκυλιά εκ των οποίων το ένα ενα τεράστιο μαύρο βέλγικο λυκόσκυλο και τα οποία είναι τα πρώτα που φάγανε το ναρκωτικό σπρέι....

Το άλλο μάλλον δεν το έπιασε καλά και βρέθηκε με ένα τουμπανιασμένο κεφάλι...μάλλον έφαγε τρελό κλωτσίδι το κακόμοιρο...

τα μικρα εχω ακουσει ειναι νευρικα και ανησυχα !!! ενω τα μεγαλα κοιμουντε κανονικα !!!!!και Ροχαλιζουν κιολας .....
    Να αγαπιομαστε ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αυτό με το υπνωτικό σπρέι πρέπει να είναι η καινούργια μόδα στις ληστείες....το ακούω συχνά-πυκνά τώρα τελευταία...

Σικάγο γίναμε που λέγαμε παλιά.....

Δεν ξέρω που θα πάει αυτή η ιστορία με τους μπουκαδόρους...χέστηκα άμα μπουν στο σπίτι - δεν θα βρούν και τίποτα αξιόλογο να πάρουν....Αυτό που φοβάμαι έιναι να μην είμαι εγώ και τα παιδιά μου μέσα....

ρε συ
    Πλακα κανεις

Να μου πεις παλι καλα γιατι αν ξυπναγε κανεις τωρα μπορει και να θρηνουσε η οικογενεια.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Σε τέτοιες περιπτώσεις τι κάνεις??
    Αν δήλαδή μέσα στον ύπνο σου καταλάβεις ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι κάνεις τον ψόφιο κοριό ή αναλαμβάνεις δράση???
    Δύσκολα τα πράγματα και δεν τους σταματάει τίποτα (σκύλος,συναγερμός,όροφος...)

Το καλό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι δεν έιχαμε τραυματισμούς των μελών τις οικογενείας.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

...

Se poia perioxi eginan ola auta??!!
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

για εμενα,κανεις τον ψοφιο.τουμπεκί...
    Και μονο την τρομαρα που θα φαει ο εισβολεας, ειναι αρκετη για να κανει καμια τρελα.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

ευτυχως που δεν εκαναν ζημια στους ανθρωπους .........

αστα να πανε γιναμε............

2 φορες προσπαθησαν να μπουνε την ωρα που :ZZZ: .......αλλα πεταχτηκα αστραπη και ειχα και αεροβολο απο διπλα :smilea:

Σε τέτοιες περιπτώσεις το πόσο ευάλλωτος νιώθεις δεν περιγράφεται. Είναι μεγάλο το σόκ.

Να'ναι καλά οι άνθρωποι να το ξεπεράσουν κι εύχομαι να μην έχουν άλλα τέτοια συμβάντα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ρε φίλε ΖΟLOTA ok, πες οτί έχω αεροβόλο (Που το έχω σκεφτει σοβαρά...) γιατί μετά απ'αυτα που ακούω δε παλέυεται η κατάσταση..
    Και σκάνε οι οργανωμένοι που έσκασαν στη συγκεκριμένη περίπτωση...
    Τι κάνεις?????

Βγάζεις το αεροβόλακι και τους κυνηγάς με τις πλαστικές ή έστω σιδερένιες μπιλίτσες??
    Αν δεν είναι οπλισμένοι πές οτι τρομάζουν και φέυγουν...
    Άμα όμως κουβαλάνε τα κουμπούρια τους και προκείμενου να σκοτωθούν στην ανάψουν....

Μετά κλάφτα χαράλαμπε....

Είναι να μη σού τύχει.Αυτοί που εισβάλλουν στα σπίτια παρουσία των κατοίκων (πώς λέμε κιμάς παρουσία του πελάτου είναι αδίστακτοι.Αν τους αντιληφθείς ανάβεις τα φώτα και καλείς και την αστυνομία.Αν τους αντιληφθείς όταν μπουν μέσα κάνε τον ψόφιο κοριό...Καλό είναι να υπάρχει ένα χρηματοκιβωτιο να βάζετε τα κλειδιά απο τις μηχανές και τ'αυτοκίνητα,ώστε να μην τις χάσετε.Αν και μάλλον θα καταφέρουν να το ανοίξουν...Αλλα ας κουραστούν λίγο.Όσοι έχετε νόμιμα κυνηγετικά όπλα,πουλάνε φυσίγκια με λαστιχένια σκάγια...Για το αεροβόλο τυφέκιο υπάρχουν τα σφαιράκια προμηθέας.Αν φάει στο γόνατο μία,θα σε θυμάται όλη του τη ζωή...Αλλά το καλύτερο είναι η πρόληψη.Όσο πιο καλά παράθυρα και πόρτες έχεις τόσο καλύτερα.Ένας περιμετρικός συναγερμός (να ενεργοποιείται η προστασία για πορτες και παράθυρα όταν είσαι μέσα) είναι μια βοήθια.Και ο Θεός βοηθός...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DULAPIS
    Ρε φίλε ΖΟLOTA ok, πες οτί έχω αεροβόλο (Που το έχω σκεφτει σοβαρά...) γιατί μετά απ'αυτα που ακούω δε παλέυεται η κατάσταση..
    Και σκάνε οι οργανωμένοι που έσκασαν στη συγκεκριμένη περίπτωση...
    Τι κάνεις?????

Βγάζεις το αεροβόλακι και τους κυνηγάς με τις πλαστικές ή έστω σιδερένιες μπιλίτσες??
    Αν δεν είναι οπλισμένοι πές οτι τρομάζουν και φέυγουν...
    Άμα όμως κουβαλάνε τα κουμπούρια τους και προκείμενου να σκοτωθούν στην ανάψουν....

Μετά κλάφτα χαράλαμπε....

εγω βλεπω μονο αυτη την λυση........τωρα αν εμπαιναν δεν ξερω τι θα γινοταν.Για καλο και για κακο.........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	weapons-cartlg.jpg 
Προβολές:	262 
Μέγεθος:	83,9 KB 
ID:	47792

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ρε που ζουμε
    από EVI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2008, 20:42
  2. γρατζουνια με κλειδι, γιατι ρε που... μου
    από desmo996 στο forum Στραβά κι ανάποδα