Χτες είχα ραντεβού στο κέντρο, Ομόνοια, στην επιστροφή προς το σπίτι (Αχαρνών) ήταν ένα παπί ξαπλωμένο στη μέση με ένα 40αρι δίπλα …ζαλισμένο.. χαμένο. Είχε μαζευτεί κόσμος, προσπαθούσαν να βοηθήσουν, να του μιλήσουν, να τραβήξουν το παπί λίγο πιο εκεί.
Σήμερα το πρωί στην Παλαιολόγου >>> Αγία Παρασκευή βλέπω άλλο ένα παπί ξάπλα στη μέση του δρόμου. Ο νεαρός ζαλισμένος δίπλα του , κόσμος μαζεμένος…
Μπορεί όλοι να συναντάμε αρκετά τέτοια περιστατικά συχνά πυκνά αλλά μου έκανε εντύπωση ένα κοινό που είχαν και οι δύο τους. Κανείς δεν φόραγε κράνος, κανείς δεν είχε μπουφάν. Ευτυχώς και οι δύο μια χαρά μου φάνηκαν και να είναι παντα αλλά ΚΡΑΝΟΣ δεν είδα πουθενά.
Προσωπικά το φοράω όλοι μέρα…έστω και για μία διαδρομή 2 λεπτών. Αλλά βλέπω ότι ανήκω στην μειοψηφία το βλέπω καθημερινά στους δρόμους. Έχω συναντήσει κράνος καπέλο, κράνος καρούμπαλο ( αυτό που είναι πάνω από το κεφάλι ίσα ίσα να φαίνετε), κράνος σκούφο κλπ.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι όσους έχω δει με λίγο μεγάλη μηχανή το κράνος το φοράνε… Δυστυχώς όμως όσα παπιά (μικρά) έχω δει είναι ελάχιστοι αυτοί που το έχουν έστω μαζί τους.
Κρίμα……………………………………![]()
![]()
![]()