Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 59

Θέμα: Επιπτώσεις...

GSX-R1000

Επιπτώσεις...

Λοιπόν σε αυτό το link είναι ένα βιντεάκι απο τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουμε όταν κάνουμε μαλακίες εκεί που δέν μας παίρνει... Ίσως βάλει μυαλό σε μερικούς, πάντως σε μένα έκανε δουλειά... Ίσως παρατραβηγμένο απο μέρους μου αλλά μόνο για γερά στομάχια... να καταλάβουμε πόσο ευάλωτη είναι η ανθρώπινη ζωή...

Σημείωση διαχειριστή:

ΤΟ LINK ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ!!

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    ε ρε φούστη.... τι αηδεία

Λέτε να επέζησε;

Σοβαρά πάντως...σου θυμίζει γιατί χρειάζεται να φοράμε κράνος (και μάλιστα full face).
    2004 R1 red-black

Πολύ βαρύ αλλά είναι η μαύρη αλήθεια..

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Βγαλτο το λινκ καλυτερα...

GSX-R1000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Βγαλτο το λινκ καλυτερα...
    Πώς καλύτερα δλδ; Δέν μπορείτε να το κατεβάσετε ή δέν σας ανοίγει τίποτα;

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    :hypnotize :hypnotize

GSX-R1000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    ε ρε φούστη.... τι αηδεία

Λέτε να επέζησε;

Σοβαρά πάντως...σου θυμίζει γιατί χρειάζεται να φοράμε κράνος (και μάλιστα full face).

Ναί, μια χαρά είναι τώρα λένε. Μάλιστα έχει πάρει και Busa γιατί η ταχύτητα δέν του έφτανε όπως δήλωσε με την παλιά του. Κρίμα... Τόσοι χάθηκαν... και πήραν και άλλους μαζί... Ας βάλουμε λίγο μυαλό. Ελληνικοί δρόμοι είναι αυτοί, ούτε πίστα ούτε τίποτα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Θα έσβηνα ολόκληρο το ποστ αλλά θα το αφήσω μόνο και μόνο για να πω ότι όποιος ξαναβάλει τέτοια μαλακία με μυαλά, εντόστια, κεφάλια ανοιγμένα στα δύο να κρέμονται και άλλες παρόμοιες ανωμαλίες στο φόρουμ αυτό, μπορώ εγώ προσωπικά να του εγγυηθώ ότι θα φάει τρελλό BAN!

Άντε γαμώ το κερατό μου βραδυάτικα!!!!
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Πώς καλύτερα δλδ; Δέν μπορείτε να το κατεβάσετε ή δέν σας ανοίγει τίποτα;
    Ο Tifos δεν εννοει οτι ειναι θεμα κατεβασματος , συνδεσης, η ταχυτητας...Αλλο εννοει.

Παναγια μου ...μολις το ειδα....Μακρια απο μας και παντα ΚΡΑΝΟΣ..

GSX-R1000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Θα έσβηνα ολόκληρο το ποστ αλλά θα το αφήσω μόνο και μόνο για να πω ότι όποιος ξαναβάλει τέτοια μαλακία με μυαλά, εντόστια, κεφάλια ανοιγμένα στα δύο να κρέμονται και άλλες παρόμοιες ανωμαλίες στο φόρουμ αυτό, μπορώ εγώ προσωπικά να του εγγυηθώ ότι θα φάει τρελλό BAN!

Άντε γαμώ το κερατό μου βραδυάτικα!!!!

Άλλη φορά θα βάζουμε λουλούδια και μαργαρίτες και όμορφες γυναίκες...

Αυτή είναι η αλήθεια και μονο με εικόνες μπορείς να καταλάβεις οτι δεν είμαστε σίδερα... Έτσι και αλλιώς οποιος θέλει να βρεί τέτοια υπάρχουν άφθονα στο νετ...

Εντάξει το βίντεο δεν το έβαλε στο φόρουμ απλώς το λινκ έβαλε και όποιος θέλει να το δει πηγαίνει. Όποιος δεν θέλει δεν πατάει πάνω του.
    Εγώ στην θέση σας θα το άφηνα γιατί καλό είναι να το δουν μερικοί μερικοί και να ξανασκεφτούν πρίν βγουν έξω με την μηχανή και χωρίς προστασία. Τελικά που και που χρειάζεται ένα τέτοιο σοκ για να επανέλθουμε στα λογικά μας. Αηδιαστικό βέβαια αλλά κάνει την δουλειά του απόλυτα θα έλεγα.

Τέλος πάντων. Αυτό νομίζω εγώ. Άλλοι κάνουνε κουμάντο εδώ
    2004 R1 red-black

Αυτή είναι η αλήθεια και μονο με εικόνες μπορείς να καταλάβεις οτι δεν είμαστε σίδερα... Έτσι και αλλιώς οποιος θέλει να βρεί τέτοια υπάρχουν άφθονα στο νετ...
    2004 R1 red-black

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Όποιος γουστάρει να τη βρίσκει με ανθρώπους ανοιγμένους στα δύο, ας πάει οπουδήποτε στο νετ γουστάρει να τη βρει. Καλύτερα ακόμα ας πάει μία βόλτα σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει αν σκάσεις με το κεφάλι στην κολώνα με 300.

Το έχουμε πει δεκάδες φορές! Δυστυχώς δεν σκεφτήκαμε ότι θα αποτελούσε περιοδικό φαινόμενο ώστε να το κάνουμε sticky... Ελπίζαμε ότι θα σκέφτεστε έστω και λίγο από μόνοι σας.

Κουβέντα τέλος και ειρωνία κομμένη αγαπητέ.
    Θάνος..

GSX-R1000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Όποιος γουστάρει να τη βρίσκει με ανθρώπους ανοιγμένους στα δύο, ας πάει οπουδήποτε στο νετ γουστάρει να τη βρει. Καλύτερα ακόμα ας πάει μία βόλτα σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει αν σκάσεις με το κεφάλι στην κολώνα με 300.

Το έχουμε πει δεκάδες φορές! Δυστυχώς δεν σκεφτήκαμε ότι θα αποτελούσε περιοδικό φαινόμενο ώστε να το κάνουμε sticky... Ελπίζαμε ότι θα σκέφτεστε έστω και λίγο από μόνοι σας.

Κουβέντα τέλος και ειρωνία κομμένη αγαπητέ.
    Δέν σε ειρωνεύτηκα. Αυτό κατάλαβες; Και τι κουβέντα τέλος και τέτοια μου λές; Δέν μπορούμε να μιλήσουμε δηλαδή; Καλά ξέρω, επειδή είσαι το κουμάντο στην όλη ιστορία θα μου κάνεις και ενα ωραίο BAN να τελειώνουμε. Άντε, περιμένω... Τα λέμε παιδιά και να προσέχετε στους δρόμους, περιμένω το BAN μου τώρα. Χαίρε κόσμε!

Ηρεμία παίδες.
    2004 R1 red-black

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ