-
Επιπτώσεις...
Λοιπόν σε αυτό το link είναι ένα βιντεάκι απο τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουμε όταν κάνουμε μαλακίες εκεί που δέν μας παίρνει... Ίσως βάλει μυαλό σε μερικούς, πάντως σε μένα έκανε δουλειά... Ίσως παρατραβηγμένο απο μέρους μου αλλά μόνο για γερά στομάχια... να καταλάβουμε πόσο ευάλωτη είναι η ανθρώπινη ζωή...
Σημείωση διαχειριστή:
ΤΟ LINK ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ!!
-
Καλός μ@λ@κ@ς
ε ρε φούστη.... τι αηδεία
Λέτε να επέζησε;
Σοβαρά πάντως...σου θυμίζει γιατί χρειάζεται να φοράμε κράνος (και μάλιστα full face).
-
Auto-banned
Πολύ βαρύ αλλά είναι η μαύρη αλήθεια..
-
Να καταργηθει η οπισθεν !
Βγαλτο το λινκ καλυτερα...
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Βγαλτο το λινκ καλυτερα...
Πώς καλύτερα δλδ; Δέν μπορείτε να το κατεβάσετε ή δέν σας ανοίγει τίποτα;
-
πρωην μελος
:hypnotize
:hypnotize
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
ε ρε φούστη.... τι αηδεία
Λέτε να επέζησε;
Σοβαρά πάντως...σου θυμίζει γιατί χρειάζεται να φοράμε κράνος (και μάλιστα full face).
Ναί, μια χαρά είναι τώρα λένε. Μάλιστα έχει πάρει και Busa γιατί η ταχύτητα δέν του έφτανε όπως δήλωσε με την παλιά του. Κρίμα... Τόσοι χάθηκαν... και πήραν και άλλους μαζί... Ας βάλουμε λίγο μυαλό. Ελληνικοί δρόμοι είναι αυτοί, ούτε πίστα ούτε τίποτα...
-
Παλαιό μέλος
Θα έσβηνα ολόκληρο το ποστ αλλά θα το αφήσω μόνο και μόνο για να πω ότι όποιος ξαναβάλει τέτοια μαλακία με μυαλά, εντόστια, κεφάλια ανοιγμένα στα δύο να κρέμονται και άλλες παρόμοιες ανωμαλίες στο φόρουμ αυτό, μπορώ εγώ προσωπικά να του εγγυηθώ ότι θα φάει τρελλό BAN!
Άντε γαμώ το κερατό μου βραδυάτικα!!!!
-
Shinigami ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Πώς καλύτερα δλδ; Δέν μπορείτε να το κατεβάσετε ή δέν σας ανοίγει τίποτα;
Ο Tifos δεν εννοει οτι ειναι θεμα κατεβασματος , συνδεσης, η ταχυτητας...Αλλο εννοει.
Παναγια μου ...μολις το ειδα....Μακρια απο μας και παντα ΚΡΑΝΟΣ..
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Θα έσβηνα ολόκληρο το ποστ αλλά θα το αφήσω μόνο και μόνο για να πω ότι όποιος ξαναβάλει τέτοια μαλακία με μυαλά, εντόστια, κεφάλια ανοιγμένα στα δύο να κρέμονται και άλλες παρόμοιες ανωμαλίες στο φόρουμ αυτό, μπορώ εγώ προσωπικά να του εγγυηθώ ότι θα φάει τρελλό BAN!
Άντε γαμώ το κερατό μου βραδυάτικα!!!!
Άλλη φορά θα βάζουμε λουλούδια και μαργαρίτες και όμορφες γυναίκες...
Αυτή είναι η αλήθεια και μονο με εικόνες μπορείς να καταλάβεις οτι δεν είμαστε σίδερα... Έτσι και αλλιώς οποιος θέλει να βρεί τέτοια υπάρχουν άφθονα στο νετ...
-
Καλός μ@λ@κ@ς
Εντάξει το βίντεο δεν το έβαλε στο φόρουμ απλώς το λινκ έβαλε και όποιος θέλει να το δει πηγαίνει. Όποιος δεν θέλει δεν πατάει πάνω του.
Εγώ στην θέση σας θα το άφηνα γιατί καλό είναι να το δουν μερικοί μερικοί και να ξανασκεφτούν πρίν βγουν έξω με την μηχανή και χωρίς προστασία. Τελικά που και που χρειάζεται ένα τέτοιο σοκ για να επανέλθουμε στα λογικά μας. Αηδιαστικό βέβαια αλλά κάνει την δουλειά του απόλυτα θα έλεγα.
Τέλος πάντων. Αυτό νομίζω εγώ. Άλλοι κάνουνε κουμάντο εδώ
-
Καλός μ@λ@κ@ς
Αυτή είναι η αλήθεια και μονο με εικόνες μπορείς να καταλάβεις οτι δεν είμαστε σίδερα... Έτσι και αλλιώς οποιος θέλει να βρεί τέτοια υπάρχουν άφθονα στο νετ...
-
Παλαιό μέλος
Όποιος γουστάρει να τη βρίσκει με ανθρώπους ανοιγμένους στα δύο, ας πάει οπουδήποτε στο νετ γουστάρει να τη βρει. Καλύτερα ακόμα ας πάει μία βόλτα σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο.
Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει αν σκάσεις με το κεφάλι στην κολώνα με 300.
Το έχουμε πει δεκάδες φορές! Δυστυχώς δεν σκεφτήκαμε ότι θα αποτελούσε περιοδικό φαινόμενο ώστε να το κάνουμε sticky... Ελπίζαμε ότι θα σκέφτεστε έστω και λίγο από μόνοι σας.
Κουβέντα τέλος και ειρωνία κομμένη αγαπητέ.
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Όποιος γουστάρει να τη βρίσκει με ανθρώπους ανοιγμένους στα δύο, ας πάει οπουδήποτε στο νετ γουστάρει να τη βρει. Καλύτερα ακόμα ας πάει μία βόλτα σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο.
Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει αν σκάσεις με το κεφάλι στην κολώνα με 300.
Το έχουμε πει δεκάδες φορές! Δυστυχώς δεν σκεφτήκαμε ότι θα αποτελούσε περιοδικό φαινόμενο ώστε να το κάνουμε sticky... Ελπίζαμε ότι θα σκέφτεστε έστω και λίγο από μόνοι σας.
Κουβέντα τέλος και ειρωνία κομμένη αγαπητέ.
Δέν σε ειρωνεύτηκα. Αυτό κατάλαβες; Και τι κουβέντα τέλος και τέτοια μου λές; Δέν μπορούμε να μιλήσουμε δηλαδή; Καλά ξέρω, επειδή είσαι το κουμάντο στην όλη ιστορία θα μου κάνεις και ενα ωραίο BAN να τελειώνουμε. Άντε, περιμένω... Τα λέμε παιδιά και να προσέχετε στους δρόμους, περιμένω το BAN μου τώρα. Χαίρε κόσμε!
-
Καλός μ@λ@κ@ς
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ