hello παιδια ......
Και μια ωραια κυριακη ,αραχτος στον καναπε και χαζευοντας τους γρηγορους της F1 ,εφαγα μια φλασια "θελω να δω εναν αγωνα απο κοντα καποτε στη ζωη μου" αλλα ενταξει που καιρος για κοπανες απο την δουλεια.
Ελα ομως που ο Θεος ειναι μεγαλος και μου εκατσε μια καλη περιπτωση.Τελη φεβρουαριου και ξεροντας το προγραμμα αποφασισα να οργανωθω για την εκδρομη.
5 μερες μια που επαιφτε και Πασχα ,λουκουμι .
Ειπα να το κανω πολυ οργανωμενα με κλεισμενα εισιτηρια αγωνα και ξενοδοχειου αλλα τελικα εκλεισα μονο εισητηρια καραβιου ,κοστος 190Ε απο ηγουμενιτσα-ανκονα με επιστροφη 1 ατομο και η μοτο με superfast .
Παιρνω τα εισητηρια μια βδομαδα πριν και φυσικα ζουσα για την εκδρομη και μονο .Η προσμονη και η προετοιμασια ειναι το κατι αλλο για μενα αλλα και για ολους πιστευω ........:smilea:
Προετοιμασια .........για την μοτο τα παντα ελεγχος και αυτη την φορα εκανα και χαρτογραφηση διαδρομων γιατι ειχα στο νου μου τον crs-k .............και φυσικα το moto.gr με βοηθησε για ψαξιμο γενικως
![]()
Πεμπτη 20/4 θεσσαλονικη-Ηγουμενιτσα 350 κμ ...περιπου 5 ωρες βαρια με στασεις .......Η διαδρομη ειναι πραγματικα υπεροχη αλλα προσοχη γιατι ταμπελες δεν υπαρχουν ........και Εγνατια δρομος και πολυ στροφιλικη στα βουνα και πολυ βροχη.
Ο εξοπλισμος με εσωσε και παντα αδιαβροχα γιατι εκει που ειχε λιακαδα ξαφνικα μπροστα σου μαυρα συννεφα και βροχη.
![]()