Το ακουσατε...?
Τωρα μιλησα με τον πατερα μου...
Αντε γρηγορα στην τηλεοραση!!!
Ελικοπτερο και τετοια... κινηματογραφικα πραματα...
Αντε για να μην σας πρηζω ενα ελικοπτερο προσγειωθηκε και πηρε ενα κρατουμενο... Παλαιοκωστας νομιζω.
![]()
Το ακουσατε...?
Τωρα μιλησα με τον πατερα μου...
Αντε γρηγορα στην τηλεοραση!!!
Ελικοπτερο και τετοια... κινηματογραφικα πραματα...
Αντε για να μην σας πρηζω ενα ελικοπτερο προσγειωθηκε και πηρε ενα κρατουμενο... Παλαιοκωστας νομιζω.
![]()
Και εγώ το άκουσα... Καλά μιλαμε για τρελλά πράγματα...
![]()
:hypnotize :hypnotize
![]()
![]()
καλα δεν παιζεται η αστυνομια........
ο παλαιοκωστας ο γνωστος και απιαστος πηγε και ενοικιασε ελικοπτερο μαζι με εναν αλλον,οταν το ελικοπτερο απογιωθηκε και αφου εβγαλε πιστολι ειπε στον πιλοτο να παει πανω απο τις φυλακες στον κορυδαλο.....οταν εφτασαν εκει το ελικοπτερο προσγηωθηκε στο προαυλιο οπου εκεινη την ωρα οι κρατουμενοι ηταν εξω.......στο ελικοπτερο ανεβηκε ο νικος παλαιοκωστας μαζι με εναν αλβανο......οι φυλακες δεν αντεδρασαν αμεσα γιατι νομιζαν οτι γινεται εφοδος!!!!!
αφου απογιωθηκαν πηγαν στο νεκροταφειο στο σχηστο οπου εκει ειχαν δυο μηχανες εντουρο και εξαφανιστηκαν!!!!!!!
για σου ελλαδαρα με την τρομερη σου αστυνομια!!!!!!
ρεεεεε ενας πιτσιρικας ειναι χωρις κρανος ειναι στην λ.αλεξανδρας.....γρηγορα μην σας φυγει!!!!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a028: :a028: :a028:
![]()
Τι να πω μόνο να γελάσω μπορώ , ακουσα κάτι δικαιολογίες, στυλ φοβήθηκαν να πυροβολήσουν κλπ...
Υμαρτον πόσο μυαλό σε έναν δήθεν εκπαιδευμένο και όχι ασχετο σαν και μένα είναι να πυροβολήσει την ουρά του ελικοπτέρου για να μην έχει θύματα και να μην μπορεί να ξανασηκωθεί? χαχαχαχαχαχα![]()
Μιλάμε για μεγάλο ρεζιλίκι...
Τελικά τι Ολυμπιακοί αγώνες, τι εκπαίδευση, τι κονδύλια, όλα στον βρόντο πάνε....Αυτή η δημοσιουπαλληλική νοοτροπία δεν αλλάζει με τίποτα....
Αρκεί μόνο να κάνεις κάτι που δεν το έχουν ξανασυναντήσει (γιατί για να το σκεφτούν αποκλείεται....) για να τους πάρεις τα σώβρακα....Μόνο να γράφουν μηχανάκια και να κάνουν τους τσαμπουκάδες σε φοβισμένους λαθρομετανάστες είναι ικανοί....
Να δείτε που θα τσακώνονται αν είναι παράβαση του FIR ή όχι.....
Να πυροβολήσεις την ουρά του ελικοπτέρου και να βγάλεις τί; Άσε που μια σφαίρα δεν θα κάνει ζημιά ή για να κάνει πρέπει να είναι σε ζωτικό σημείο (Άξονας μετάδοσης πίσω στροφείου που έχει τεράστιες ανοχές, Σύστημα Pitch πίσω στροφείου κλπ). Άντε να τα καταφέρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a028: :a028: :a028:
![]()
Τι να πω μόνο να γελάσω μπορώ , ακουσα κάτι δικαιολογίες, στυλ φοβήθηκαν να πυροβολήσουν κλπ...
Υμαρτον πόσο μυαλό σε έναν δήθεν εκπαιδευμένο και όχι ασχετο σαν και μένα είναι να πυροβολήσει την ουρά του ελικοπτέρου για να μην έχει θύματα και να μην μπορεί να ξανασηκωθεί? χαχαχαχαχαχα![]()
H αστυνομια που κολλαει....![]()
Σοφρωνιστικοι υπαλληλοι no police...![]()
Για τους σωφρονιστικούς τι να πούμε...κλασσικοί δημόσιοι υπάλληλοι, βαριεστημένοι και με επιπλέον τεράστιο δείκτη διαφθοράς....Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Αλλά εκείνα τα ρημάδια τα ελικόπτερα της αστυνομίας που τα βγάζουν στις παρελάσεις και τα βλέπουμε κάθε τόσο να βολτάρουν πάνω από την Αθήνα, δεν θα έπρεπε να απογειωθούν αμέσως και να καταδιώξουν τους δραπέτες ή μόνο για μεταφορά του υπουργού χρησιμέυουν ???
τι λες ρε φιλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
![]()
στο πλαι στο χερι τους πανω στην στολη τι σημα εχουν?του λιμενικου?εγω οσους εχω δει police γραφει...........και αυτοι που ειναι στις σκοπιες και φυλανε με τα οπλα αστυνομικοι ειναι......
και αυτοι ειναι που ειναι για τον λουτσο...........μετα το σημερινο.........
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Δεν τσακονομαι με κανεναν αλλα ειναι λιγο καπως να ειμαστε τραγικοι σε κατι τετοιο. Δηλαδη δεν ειναι κατι το ποιο λογικο να κατεβει ενα ελικοπτερο σε ενα προαυλιο και να τσιμπησει κρατουμενους. Μονο στην Γαλλια εχει γινει απο οτι θυμαμαι αλλη μια φορα. Δεν ξερω αν λεει Police αλλα δεν ανηκουν καν στο υπουργειο ΔΤ αλλα στο Δικαιοσυνης (μπορει και αντιθετα)...
Οσο για το ελικοπτερο προσγειωθηκε λεει αμεσως μετα και την καναν οι κρατουμενοι με μοτοσυκλετες (εντουρο ειπε καποιος)
Το οτι ειναι για το λουτσο ή οχι δεν το ξερω αλλα σιγουρα κατι δεν λειτουργησε καλα...
Μην ειμαστε τραγικοι ομως.... γνωμη μου παντα και δεν την επιβαλλω σε κανενα.
σε πια σταση ρε παιδια![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
κοιτα φιλε μου ουτε εγω εχω την ορεξη να τσακωθω με κανεναν για χαρη της αστυνομιας.......αλλα δεν μπορει να γινεται καθε φορα μαλακια και να λεμε δεν φταιει η αστυνομια αλλα η κακια στιγμη.......εχουν γινει τοσες αποδρασεις και διαφορα αλλα τι να θυμηθω....τον σοριν ματεϊ ,τον πασσαρη ή το τελευταιο με τους αστυνομικους που σκοτωθηκαν οταν πηγεναν με κρατουμενους δολοφονους χωρις να τους εχουν πει τι κουβαλανε?Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Δεν τσακονομαι με κανεναν αλλα ειναι λιγο καπως να ειμαστε τραγικοι σε κατι τετοιο. Δηλαδη δεν ειναι κατι το ποιο λογικο να κατεβει ενα ελικοπτερο σε ενα προαυλιο και να τσιμπησει κρατουμενους. Μονο στην Γαλλια εχει γινει απο οτι θυμαμαι αλλη μια φορα. Δεν ξερω αν λεει Police αλλα δεν ανηκουν καν στο υπουργειο ΔΤ αλλα στο Δικαιοσυνης (μπορει και αντιθετα)...
Οσο για το ελικοπτερο προσγειωθηκε λεει αμεσως μετα και την καναν οι κρατουμενοι με μοτοσυκλετες (εντουρο ειπε καποιος)
Το οτι ειναι για το λουτσο ή οχι δεν το ξερω αλλα σιγουρα κατι δεν λειτουργησε καλα...
Μην ειμαστε τραγικοι ομως.... γνωμη μου παντα και δεν την επιβαλλω σε κανενα.
και πως να μην ειμαι τραγικος οταν την στιγμη που σταματαει εμενα στον δρομο μου βγαζει ολη την επιθετηκοτητα που θα εβγαζε σε ενα κακοποιο επειδη π.χ δεν φοραγα κρανος ή δεν εχω ταυτοτητα επανω μου?
1. Tα ελικόπτερα της αστυνομίας δεν φέρουν οπλισμό και είναι μόνο για επιτήρηση και βοήθεια απο αέρα. Για καταδίωξη του ελικοπτέρου μάλλον Apache χρειαζόταν απο κάπου στην Θεσσαλία.
2. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι υπάλληλοι του Υπ. Δικαιοσύνης και ΔΕΝ φέρουν οπλισμό. Οι ένοπλοι στους πάνω στους τοίχους και οι έχοντες τον εξωτερικό έλεγχο είναι Ειδικοί φρουροί (Υπ. Δημ. Τάξης).
Στο δια ταύτα: Δημόσιοι υπάλληλοι όλοι με την κλασσική νοοτροπία. Κακοπληρωμένοι και βαριούνται που ζουνε.
Η διάλυση της δημόσιας μηχανής στο μεγαλείο της.... Από αυριο θα πλακώσουν πάλι τα μπλόκα για ζώνες,κράνη, κλπ κλπ για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να ανεβάσουν το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη.....
:a31:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ.....ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ.
drosidis melos tou varadero club hellas
Το διάβασα αλλού και μου άρεσε.....
Αλήθεια το ελικόπτερο είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης ??? :a5: :a5: :a5: :a5: :a5:
Πάλι καλά που υπάρχει η ΕΛΑΣ και γελάει και το χειλάκι μας λίγο....Εδώ 5 12χρονα τους έχουν κάνει ανω-κάτω 2 ημέρες τώρα....