Άπλά είχε ΑΓΙΟ!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tth9krDtxII
Άπλά είχε ΑΓΙΟ!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tth9krDtxII
μαμω τα websense μου μαμω δεν με αφηνει να το δω γ@μ.....τι δειχνει ρε παδια κανενας πολυ λεπτομερης για περιγραφη?ε φανταστικοι συν φορουμιτες![]()
ο τυπος ειναι ξεκρανοτος και παει να διασχισει καθετα δρομο μεγαλης κυκλοφορίας (?)
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Τέρας ψυχραιμίας ο άτιμος όμως ε?
Ούτε μισό δευτερόλεπτο δεν πέρασε από τη στούκα και άρχισε τα καντήλια αλλά πάντα με ηρεμία και χαλαραααααά.
Σηκώνομαι σαν κύριος και βρίζω ευγενικά τα θεία αλλά όχι την δεσποινίδα διότι δεν θα ήταν πρέπον!!!![]()
Κωλόφαρδος πάντως, χωρίς κράνος, ούτε μπουφάν και με βερμούδα και δεν κατάλαβε το Χριστό του!
οντως τωρα το ειδα με ήχο. (καλα οι καμερες καταγραφουν και ήχο ?)
Ξεκρανοτος ειναι με ηχο ή χωρις.
Η οδηγος του yaris θελει public execution με λιθοβολισμό.
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Είναι οι κάμερες που υπήρχαν την περίοδο της Ολυμπιαδας.
Εθελοντής το παληκάρι.
Δεν ξέρω αν τις εχουν βγάλει τώρα αυτές τις κάμερες.
Έχει ξαναπάιξει στις γενικές άλλες δυο φορές, για πάρτε τη δέυτερη φορά εδώ που θα δείτε και άλλα βίντεο..
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
εχει και αλλα βιντεακια παιδια.. καλα τρεμω τωρα ειλικρινα... μεγαλη μαλακια χωρις κρανος.. ο θεος ητανε μαζι του.. ετσι μας σκοτωνουνε ρε πουστη ετσι φευγουνε παιδια καθε μερα αδικα.. ασχετοι οδηγοι..............
zito i trella.....
κλαιω ειλικρινα....... εχω χασει φιλο μου απο τροχαιο δραμα η κατασταση.. και σε ενα αλλο βιντεακι γυναικα ειναι.. δεν το πιστευω
zito i trella.....
Yes my friend!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
οντως τωρα το ειδα με ήχο. (καλα οι καμερες καταγραφουν και ήχο ?)![]()
![]()
![]()
Δουλεύουν κανονικά και με το νόμο!!! 293 σύνολον!!!mihalis81Δεν ξέρω αν τις εχουν βγάλει τώρα αυτές τις κάμερες.
![]()
![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Παλι καλα ειναι καλα. Αλλα σιγουρα καποιος τον αγαπαει πολυ εκει πανω.:smilea:
0-100 δεν ξερω ποσο κανει το μηχανακι του
αλλα τα 0-χρηστοπαναγιες τα εχει σε 0.00001 του δευτερολεπτου.
Κορυφαιος.
:a19: :a19:![]()
![]()
νομιζω πως δεν δουλευουν. εχω την (αμυδρη ειναι η αληθεια) εντυπωση οτι η αρχη προστασιας δεδομενων απαγορευσε στο υπουργειο δημοσιας ταξης την περαιτερω χρηση τους μετα τους ολυμπιακους αγ(κ)ωνες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Δουλεύουν κανονικά και με το νόμο!!! 293 σύνολον!!!
![]()
![]()
![]()