Τριτη Βασ Σοφιας 12.00 μεσημερι Μολις εχει αναψει το φαναρι της ρηγιλλης πρασινο και ξεκιναω προς Συνταγμα
Τα αυτοκινητα λογω κινησης πανε με 10 Εχω ξεκινησει και περναω απο αριστερα ευτυχως σιγα με καμμια 30αρια οταν το παλληκαρι αποφασιζει και κοβει επιτοπου το τιμονι αριστερα και γκαζωνει για να κανει αναστροφη
Επειδη η μηχανη ειναι ηδη στο πισω φτερο του αυτοκινητου οταν ξεκιναει η φαση, το μονο που προλαβαινω ειναι να τη κοψω αριστερα και να συγκρουστουμε σχεδον πλαγια.
Ευτυχως ηταν μικρες οι ταχυτητες και σχετικα λιγη η ζημια ενα αιματωμα στο ποδι και σκισμενο παντελονι απο πανω μεχρι κατω
Ευτυχως φορουσα κρανος
και ευτυχως ο τυπος (νεαρος) παραδεχετε απο τη πρωτη στιγμη τη μαλακια που εκανε και δεν προσπαθει να το παιξει κινεζος Εκανε και τη δηλωση κανονικα στο ΤΟΤΑ που ηρθε οτι φταιει και πιστευω να μην αντιμετωπισω προβλημα.
Η Μοτο με τη πρωτη ματια εχει σπασμενο φεριγκ γδαρμενο καγκελο προστατευτικο εξατμισης και κατι αλλα.
Δυστυχως η Μοτο ητανε 2 ημερων (πηγαινα να τις βαλω τις πινακιδες μαλιστα εκεινη την ωρα)
Αυτη κι αν ειναι πικρα....![]()
Και δυστυχως για καμμια 10-15 μερες γιοκ μηχανη μεχρι να περασει εμπειρογνομονας να παραγγελθουν ανταλλακτικα κλπ
Η Μαλακια τωρα (γιατι παντα υπαρχει και μια τετοια σε καθε υποθεση)
Το ποδι εχει πρηστει αρκετα και αφου συννενοουμε με την ασφαλεια μου πηγαινω με το μοτορι στο "Ερρικος Ντυναν"
Εκει δεν θελουν να με αφησουν να παρκαρω το Μοτο μεσα στο παρκινγκ γιατι "απαγορευονται οι μηχανες "
Τους εξηγω οτι εχω χτυπησει και παω στα επειγοντα εξωτερικα (φαινετε αλλωστε γιατι η μπλουζα εχει γινει μαυρη το παντελονι σχισμενο ολη η δεξια πλευρα ) αλλα ο secutiyas στα @ρχιδι@ του τα δικα του.
Απλα για να μην τον αρπάξω, παω και τη παρκαρω σε μια θεση που ειναι για ΙΧ και τον αφηνω να ουρλιαζει και παω κουτσαινοντας μεχρι το γιατρο για τα πeραιτερω.
Αυτο το "Απαγορευονται οι μηχανες με χαλασε πολυ ρε παιδια.
Δηλαδη εμεις δεν ειμαστε ανθρωποι ? δεν χτυπαμε ?
Τι να πω τωρα..