Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ

Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ

Καταρχάς καλησπέρα. Είμαι νέος στο forum σας( όχι και στις μηχανές) και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκω ανθρώπους που έχουν αυτή τη λόξα με τις μηχανές και συγκεκριμένα για αρκετούς από εσάς με τις ΒΜW. Έχω μια transalp 650 δυο Μαΐων και εδώ και 2 μήνες αποφάσισα να την αλλάξω.Περνοντας σιργιάνι τις αντιπροσωπείες τις πόλης μου κόλλησα σε 3 μηχανές που μου έκαναν κλικ. ZZR 1400, FZ1, R1200GS ADVENTURE .Από αυτές όμως μόνο μια πληρούσε των χαρακτηριστικών που θέλω να έχει η μηχανή μου .Και φυσικά ήταν η μπέμπα που δεν άργησα να την κλείσω μια και η αντιπροσωπεία με διευκολύνει στο ξεφόρτωμα της ήδη υπάρχουσας .Δυστυχώς όμως και κάνοντας ψαχτίρη στο internet μπας και βρω τίποτα άρθρα για την GS και ανεβάσω το ηθικό μου (μόλις έδωσα 13200 προκαταβολή ) πέφτω πάνω (ευτυχώς ) στο forum σας και διαβάζω για την GS γεμάτη προβλήματα. Ήμαρτον θεέ μου!!! Αφήνω την μεν μικρή αλλά απροβλημάτιστη δε μηχανουλα μου αδειάζοντας και τον τραπεζικό μου λογαριασμό για να πάρω την μεν μεγάλη αλλά προβληματισμένη δε μηχανή ;;;;;;;;

Πρωτα απο ολα πρεπει να ξεκαθαρισεις τι θελεις απο μια μηχανη.

Π.Χ. αν θελεις πολη 99%, τοτε ξεχνα το ZZR

To FZ1 τα κανει ολα, αλλα δεν παει χωμα

Τωρα δεν πιστευω οτι εχει τοσα προβληματα το gs, μαλλον παραφουσκωμενες ραδιοαρβυλες ειναι(χωρις να ειμαι και σιγουρος, αλλοι ξερουν καλυτερα)

Πρωτα παντως, πρεπει να ξεκαθαρισεις τι θελεις, εσυ θα δωσεις τα λεφτα

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Φίλε viking καλως ήρθες και καλοτάξιδη να είναι η καινούργια μηχανή !

Αν και μεταξύ των επιλογών σου δεν παρατηρώ κάποια συνάφεια, βλέπω οτι πήγες κατευθείαν στο πιο βαρύ !! Μην σε ανησυχούν τα διάφορα μικροπροβλήματα που διαβάζεις, όπως είπε και ο AFTER, πολλά είναι ραδιο-αρβύλα, πολλά είναι μεγενθυμένα σε βαθμό υπερβολής κτλ κτλ. Δεν παύει όμως να είναι ένα αρκετά απαιτητικό μηχανάκι (ο θεός να το κάνει), το οποίο θα χρειαστεί λίγη περισσότερη φροντίδα και προδερμ από το αθάνατο Transalp που έχεις. Θα πρέπει δηλαδή να ασχολείσαι λίγο, να κοιτάς τα λάδια του, να το ψάχνεις το θέμα - στο κάτω κάτω είναι ευρωπαικό.

Απο κει και πέρα, να ξέρεις οτι επέλεξες μια μοτοσυκλέτα η οποία είναι σχεδιασμένη για ένα σκοπό: Ταξίδια, ταξίδια, ταξίδια ! Μέσα στην πόλη σίγουρα δεν είναι ότι πιο πρακτικό και το μεγάλο βάρος της (250 +) θα σε δυσκολέψει, τουλάχιστον μέχρι να της πάρεις τον αέρα....

Κάνε λοιπόν τη χάρη και σε σένα αλλά και στο νέο σου απόκτημα και αμόλησε την στους δρόμους και στα βουνά να το ευχαριστηθείς !

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Παιδιά ευχαριστω.ΝΙΚΟς πίστεψε με για αυτόν τον λόγο παρήγγειλα την μηχανή αυτή(ταξίδια, ταξίδια, ταξίδια ). Τώρα την μηχανή η αντιπροσωπεία μου είπε ότι θα μου την φέρουν 15-30 Αυγούστου ,τότε λέει βρήκε κενό το εργοστάσιο να την κατασκευάσει(έγινε ειδική παραγγελία γιατί έβαλα αρκετά έξτρα τα οποία και ζήτησα να μπουν από το εργοστάσιο).Από την άλλη AFTER μένω έξω από την πόλη και είναι και αυτός ένας ακόμα λόγος που κατέληξα σε αυτήν. Θα ήθελα η αλήθεια είναι να διαβάσω και σχόλια από κάποιους που έχουν την μηχανή αυτή….

(Είμαι περίεργος όλες οι BMW αντιπροσωπείες τόσο φρακγοφονιαδες είναι σαν την δική μου ;; Δεν μου έκοψαν ούτε ευρο, και όσο για κανένα δωράκι…. Ούτε τον ιδρώτα τους να σου χαρίσουν….)
    Άρε HONDAAA….

ΚΑΤ'ΑΡΧΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΣΕ ΟΜΡΦΑ ΜΕΡΗ!
    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ(ΜΑΛΛΟΝ).ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ 1200 Η BMW ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΩΝ.
    www.caferacers.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madtank
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
    ΚΑΤ'ΑΡΧΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΣΕ ΟΜΡΦΑ ΜΕΡΗ!
    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ(ΜΑΛΛΟΝ).ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ 1200 Η BMW ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΩΝ.
    ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΛΗΣΑΝΤΕΣ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΔΙΩΝ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ BOXER ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣH ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ / ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ.. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΛΑΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ( R1000GS - R 1050GS - R 1150GS )

A ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ BOXER :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
    Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
    BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
    BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
    BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08

Αρχικά δημιουργήθηκε από viking31
    (έγινε ειδική παραγγελία γιατί έβαλα αρκετά έξτρα τα οποία και ζήτησα να μπουν από το εργοστάσιο).
    Αν δε σε πειράζει, για πες μας τι έβαλες επάνω και πόσο πήγε το μαλλί...

- I'm sorry ?

Patrick Bateman
    Bikepics Photo Album

Re: Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ

R1200GS ADVENTURE .Από αυτές όμως μόνο μια πληρούσε των χαρακτηριστικών που θέλω να έχει η μηχανή μου .Και φυσικά ήταν η μπέμπα που δεν άργησα να την κλείσω μια και η αντιπροσωπεία με διευκολύνει στο ξεφόρτωμα της ήδη υπάρχουσας
    Καλώς ήρθες στο moto.gr και καλορίζικη η μηχανή. Πάντα όρθιος και πολλά και καλά χιλιόμετρα

Εκτός από τα extra που έβαλες (και περιμένουμε να μας πεις), αν θες (επειδή έχει συζητηθεί στο παρελθον) πες μας ποια αντιπροσωπεία σου έκανε την ανταλλαγή της transalp.

Όντως τα διάφορα "παιδικά" του 1200 έχουν σχεδόν εξαλειφθεί.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Λοιπόν , την μηχανή την παρήγγειλα από τον Τρικαλιώτη .
    Έχουμε και λέμε:
    Μηχανή 15.050
    Χρώμιο εξατ. 120
    Θερμ. Γκριπ 240
    Β C 160
    Προβολείς 340
    Λευκά φλας 40
    Συναγερμός 230
    ΑΒS 1300
    Βάσεις βαλιτσών 330

ΣΥΝΟΛΟ 17.810 + 150 Πινακίδες
    Αν τώρα πω ότι βάζω και όλες τις βαλίτσες θα πλησιάσω τα 20.000 χιλιάρικα.
    Να σας εξομολογηθώ όμως πως την μηχανή δεν την έχω δει ακομα.Την παρηγγειλα βάση των χαρακτηριστικών που έχω διαβαση…
    Βέβαια ξέρω πως έχει τον ίδιο κινητήρα με την απλή GS την οποία και έχω οδηγήσει. .Αλλά μέχρι εκεί…
    Και κάτι ακομα.Την transalp μου ο Τρικαλιωτης την αγοράζει 4800 όταν οι άλλοι μου την παίρνουν 5000. Αυτά.

καλοριζικη ....... 13 χιλιαρικα προκαταβολη ??? σαν πολλα δεν ειναι ?

ουτε ενα ευρω δεν εκοψαν ???? ουτε τα πατακια δωρο??

δλδ αν βγω και πω οτι ειναι γιουφτοι θα ειμαι κακος?? ΤΟ ΛΕΩ ....

σορυ κιολας αλλα πηγες να δεις και αλλου ?? και αθηνα .......θα πηγαινα αν ειναι ετσι ο αντιπροσωπος εδω .........

σορυ κιολας αλλα πηγες να δεις και αλλου ?? και αθηνα .......θα πηγαινα αν ειναι ετσι ο αντιπροσωπος εδω .........

Βασικά είμαι υπέρ τις ενύσχισης - υποστήριξης της τοπικής αγοράς αρκεί να μας υποστηρίζουν και αυτοί …. Που όμως ….
    Τι να κάνω όμως που ψιλοβαριέμαι να τρέχω και εκεί κάτω..
    :ZZZ: :ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas

ουτε ενα ευρω δεν εκοψαν ???? ουτε τα πατακια δωρο??

ΔΩΡΟ ????

μπας σε καλό σου.....
    - I'm sorry ?

Patrick Bateman
    Bikepics Photo Album

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Μεγια το μηχανακι και καλως ηρθες στο μοτο!!

Το BMW ειναι ενα καταπληκτικο μηχανακι που θα σου χαρισει ατελειωτες στιγμες απολαυσης, αλλα δυστηχως θα σου πω ενα γεγονος ασχημο που εμενα με αφησε αφωνο! Σε προσφατο ταξιδι που καναμε, ειχαμε στη παρεα 2 GS καινουργια, δηλαδη τα νεα μοντελα που υποτιθετε δεν βγαζουν προβληματα! Το ενα ειχε κανει περιπου 2000 χιλιομετρα απο το σερβις και το αλλο 1000 χιλιομετρα απο το σερβις. Σταματωντας σε ενα βενζιναδικο κατα τυχη προσεξαμε οτι και τα 2 ειχαν μεινει στεγνα απο λαδι...Εγω αναρωτιεμαι ειναι δυνατον σε τοσο λιγα χιλιομετρα να εχουν καψει 700-1000ml λαδι???
    Το
    ΚΤΜακι μου που υποτιθετε καιει πολλα και το πηγαινω συνεχεια στα κοκκινα δεν μου εχει καψει ποτε τοσο...Και δεν το παω για αντιπαραθεση των 2 μοντελων απλα μου εκανε μεγαλη και κακη εντυπωση!!

Αυτα...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Νασαι καλά ρε rsp! Για το περιστατικό που προανέφερες με τα GS και βάση αυτών που γράψαν και οι προλαλλησαντες βγάζω το εξής συμπερασμα . Προφανώς δεν είχαν ξεμπερδέψει από όλες τις παιδικές ασθένειες… :a14: Έχω ένα φίλο που τουκατσε ανεμοβλογιά στα 38… :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πέραν της πλάκας όσο περνούν οι μέρες ακούω όλο και χειρότερα πράγματα για αυτόν τον Τρικαλιωτη . Πολύ περισσότερο για το service του.
    Και δεν είναι ράδιοcd αρβύλα ( εξελιγμένο μοντέλο , κάτι σαν το 1200GS από το απλό 1150 ) …

Πέραν της πλάκας όσο περνούν οι μέρες ακούω όλο και χειρότερα πράγματα για αυτόν τον Τρικαλιωτη . Πολύ περισσότερο για το service του.
    παρ τη μηχανη και μην ξαναπας ......απλα . Καθε αντιπροσωπος εχει τα καλα και τα ασχημα........αλλος βαριεται να πουλησει ,αλλος σκιζεται......... κανε και λιγο παζαρι βρε αδερφε και συ

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 16:38
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2004, 12:33
  4. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 12:33