Καταρχάς καλησπέρα. Είμαι νέος στο forum σας( όχι και στις μηχανές) και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκω ανθρώπους που έχουν αυτή τη λόξα με τις μηχανές και συγκεκριμένα για αρκετούς από εσάς με τις ΒΜW. Έχω μια transalp 650 δυο Μαΐων και εδώ και 2 μήνες αποφάσισα να την αλλάξω.Περνοντας σιργιάνι τις αντιπροσωπείες τις πόλης μου κόλλησα σε 3 μηχανές που μου έκαναν κλικ. ZZR 1400, FZ1, R1200GS ADVENTURE .Από αυτές όμως μόνο μια πληρούσε των χαρακτηριστικών που θέλω να έχει η μηχανή μου .Και φυσικά ήταν η μπέμπα που δεν άργησα να την κλείσω μια και η αντιπροσωπεία με διευκολύνει στο ξεφόρτωμα της ήδη υπάρχουσας .Δυστυχώς όμως και κάνοντας ψαχτίρη στο internet μπας και βρω τίποτα άρθρα για την GS και ανεβάσω το ηθικό μου (μόλις έδωσα 13200 προκαταβολή ) πέφτω πάνω (ευτυχώς ) στο forum σας και διαβάζω για την GS γεμάτη προβλήματα. Ήμαρτον θεέ μου!!! Αφήνω την μεν μικρή αλλά απροβλημάτιστη δε μηχανουλα μου αδειάζοντας και τον τραπεζικό μου λογαριασμό για να πάρω την μεν μεγάλη αλλά προβληματισμένη δε μηχανή ;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()