χαιρεται ειμαι καινουριος εδω και ακομη προσπαθω να καταλαβω πως συννενοειστε εδω μεσα Ελπιζω να το βρω στην πορεια. Τεσπα, Αγορασα πριν 2 μηνες το cbf 600s και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος παρ'ολο τους λιγους ιππους (78) η μηχανη παει πολυ καλα και γρηγορα (0-100 σε 4'') τελικη μεχρι στιγμης 210 Η μηχανη εχει 3.550 km και ο πρωτος "χτυπος"ηταν του μηχανικου μου 60 euro για αλλαγη λαδιου και 40 euro φιλτρο λαδιου και εργασια!!! total 100 euro!!! Μηπως στο κουτελο μου γραφει μαλ....? Anyway, Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν τα λαδια που χρειαζεται πρεπει να ειναι συνθετικα η ημι-συνθετικα. Καποιος μου προτεινε πως τα ημι-συνθετικα θεωρουνται καλυτερα για αυτη τη μηχανη επειδη εχει καλο και ακριβες σασμαν. Ωστοσο φοβαμαι να κανω αστεια με τα λαδια γιατι 8.000 euro δεν μου περισσευαν για μηχανη και σιγουρα δεν θελω να φαω καμμια καμπανια απο ζημιες στον κινητηρα. Ουτως η αλλως Ο μηχανικος μου εχει φαει σουταρισμα αφου εξηγηθηκε ετσι Μενω ευγνωμων για οποιαδηποτε απαντηση η σχολιο που θα τοποθετηθει πανω στην απορια μου. Have fun, enjoy your rides , and be safe![]()