Κάτι άκουσα γιά κάτι μηχανές και show στο The Mall (στο Μαρούσιτον Ιούλιο. Ας πάει κάποιο καλό παιδί να το τσεκάρει (και να τραβήξει μερικές φώτο) να μας πει και μας τα ξενιτεμένα.
![]()
![]()
Κάτι άκουσα γιά κάτι μηχανές και show στο The Mall (στο Μαρούσιτον Ιούλιο. Ας πάει κάποιο καλό παιδί να το τσεκάρει (και να τραβήξει μερικές φώτο) να μας πει και μας τα ξενιτεμένα.
![]()
![]()
2004 R1 red-black
Ναι θα εχει show!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
![]()
![]()
To χωματινο parking που εχουν για τις μηχανες στο χειλος του λοφακιου, θα καταρευσει, και θα πλακωθουν ολες οι μηχανες......
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ναι θα εχει show!!!
To χωματινο parking που εχουν για τις μηχανες στο χειλος του λοφακιου, θα καταρευσει, και θα πλακωθουν ολες οι μηχανες......
:a5:..................και μετα οσοι ηταν εκει θα λενε ειναι και το δικο μου μηχανακι απ'κατω.
Μπλουζακια '' I WAS THERE TOO'' κτλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:a5:..................και μετα οσοι ηταν εκει θα λενε ειναι και το δικο μου μηχανακι απ'κατω.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν το 'πες καλά:Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μπλουζακια '' I WAS THERE TOO'' κτλ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
I was under the pile(ακισμένο) κ.τ.λ.
You BETA believe...
τελικα θα εχει τπτ ή οχι?
μην περασει η ημερομηνια και χασουμε το τορνερο show!! εμ πως!??
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
Εγώ άκουσα πάντως ότι θα έχει κάτι σαν έκθεση με καινούργιες supersport μηχανές ή κάτι τέτοιο. Άλλα επειδή βλέπω ότι σας βαράει μέγιστη μαλακία στον εγκέφαλο σήμερακαι ότι παπαριά σας κατέβει την πετάτε.....ας κάθηστε σπιτάκια σας να δείτε τηλεόραση.
Βρε ουυυυστ
2004 R1 red-black
http://www.themallathens.gr/gr/events.asp?newid=21
Τώρα τι τρελές και πόσο τρελές είναι....δεν ξέρω.
2004 R1 red-black
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Εγώ άκουσα πάντως ότι θα έχει κάτι σαν έκθεση με καινούργιες supersport μηχανές ή κάτι τέτοιο. Άλλα επειδή βλέπω ότι σας βαράει μέγιστη μαλακία στον εγκέφαλο σήμερακαι ότι παπαριά σας κατέβει την πετάτε.....ας κάθηστε σπιτάκια σας να δείτε τηλεόραση.
Βρε ουυυυστ
Φιλε vaskunito.
Αν πατησεις στην αναζητηση <mall> θα καταλαβεις γιατι χαβαλεδιαζουμε.
Ειναι το πιο αντιπαθητικο μαγαζι για μοτοσυκλετιστες.
Βρε ουυυυστ το mall.
![]()
Vaskunito, δεν περιμένουμε το The Mall για να εμπλουτίσουμε τις μοτοσυκλετιστικές μας γνώσεις.
Μάλλον λείπεις καιρό![]()
You BETA believe...
Είπα εγώ πάτε στο Mall γιά να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας γύρω από μοτοσυκλέτες; Σας πρότεινα το show (ή ότι άλλο γίνεται τέλος πάντων) γιατί μπορεί να είναι κάτι ενδιαφέρον. Όποιος δεν θέλει να πάει γιά να μην θίξει την παντογνωσία του γύρω από τις μηχανές ας μην πάει ποτέ του. Αλλά ας μην κοροϊδεύουμε ούτε να απορρίπτουμε τις μετρητοίς κάτι γιά το οποίο δεν ξέρουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Vaskunito, δεν περιμένουμε το The Mall για να εμπλουτίσουμε τις μοτοσυκλετιστικές μας γνώσεις.
Μάλλον λείπεις καιρό![]()
2004 R1 red-black
Μαλλον θα εννοει τρελους οσους εχουν μηχανες και πανε εκει...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
http://www.themallathens.gr/gr/events.asp?newid=21
Τώρα τι τρελές και πόσο τρελές είναι....δεν ξέρω.![]()
Ή..... ''Τρελες μηχανες, εχασαν τον ελεγχο, ξεφυγαν απο το ...παρκινγκ, και επεσε η μια πανω στην αλλη!!!''
ε τους MallάκεςΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μαλλον θα εννοει τρελους οσους εχουν μηχανες και πανε εκει...![]()
Ή..... ''Τρελες μηχανες, εχασαν τον ελεγχο, ξεφυγαν απο το ...παρκινγκ, και επεσε η μια πανω στην αλλη!!!''
2004 R1 red-black
vaskunito
δεν εχει να κανει με υπεροψια ή τιποτε αλλο Το The Mall προκειται για μια απιστευτη Mall(ακια) απο μονο του.:a31:
Πρεπει να πας να το ζησεις για να καταλαβεις τι λεμε.
Κατ αρχας, εχουν χεσμενους τους μοτοσυκλετιστες απο χερι.
Αλλα και με αυτοκινητο να πας, θα "καλοπερασεις".
Διαβασε σε αλλα θεματα, τι εχουν τραβηξει κατα καιρους οσοι ειχαν τη φαεινη ιδεα να το επισκευθουν, και θα καταλαβεις.![]()
Και εγω απο προσωπικη εμπειρια μια φορα πηγα και δεν ξαναπαω.
Ας κανουν και 500 show τη μερα![]()
-Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω
Το ότι ένα μαγαζί ή ετερεία ετοιμάζει ένα σόου δεν έχει καμία σχέση με τον εργολάβο που έφτιαξε το Mall ή το μάνατζμεντ που το κουμαντάρει οπότε το όποιο μποϋκοτάζ γενικότερα στο Mall μου φαίνετε ολίγον κουτό και ανώφελο. Άποψη μου θα μου πες. Τέσπα.
Εάν έχετε πρόβλημα με το πάρκινγκ πάρκαρετε κάπου αλλού στο Μαρούσι και πάτε με τα πόδια ή πάτε με συγκοινωνία.
Τέσπα. Άμα κάποιος μένει Μαρούσι ας πάει να το κοιτάξει να μας πει και μας.
Peace![]()
2004 R1 red-black