Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: fz1 abs?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

fz1 abs?

επειδη προκειτε να αλλαξω μηχανη , την ψαχνω και για το fz1 (ντυμενο) περιπλανομενος λοιπον στο δικτυο , βρηκα αυτο ....

http://www.yamaha-motor.pt/produtos/.../fz1_fazer.jsp

αληθευει? εχετε ακουσει κατι σχετικο?

.....επισης διαβασα την περιγραφη του THEOD απο τις πρωτες εντυπωσεις του και ηταν κατατοπιστικοτατη φιλε , αυτα θελουμε να διαβαζουμε , οχι τις μ...κιες των περιοδικων...παω για test ride συντομα (αν βρω...μπλεγμενη ιστορια παντως...)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    αντε να απαντησω στον εαυτο μου...στον νεο τιμοκαταλογο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ εχει FZ1 07 abs με τιμη 12.480€

Ψαχνω για test - ride...η αντιπροσωπεια με εξυπηρετησε αμεσα υποδεικνυοντας ενα συνεργαζομενο εμπορο τους , οπου και μου ειπαν οτι υπαρχει μοτοσυκλετα διαθεσιμη για Test...επικοινωνοντας με το καταστημα μου ειπαν οτι δεν εχουν!!....

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Να ενημερωσεις αμεσωσ(την δευτερα δηλ ) την αντιπροσωπεια και να τους πεις οτι το καταστημα που μου υποδειξατε δεν μου παρεχει το εν λογω μοντελο για τεστ ride να δεις τι εχει να γινει!!Αντε με τον καθε μ@λ@κ@ που ανοιγει μαγαζι και κραταει για την παρτυ του τα μηχανακια για τεστ ride (το εχω δει πρωσοπικα) που τους παρεχει η εταιρεια δωρεαν για τον πελατη και αυτοι μας γραφουν κανονικοτατα

Να του το κλεισουνε του φουστη,αμα πια!!

Ουφ τα ειπα και ξεθυμανα πρωινιατικα
    Keep spamming!!!:a13:

Παρόμοια θέματα

1. XJ6 (ABS) vs FZ6 S2 (ABS) vs FZ1 (ABS)
    από iliasv82 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2009, 18:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF