Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: ΣΟΥΖΕΣ...ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ..ΚΤΛ..ΚΤΛ....

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati

ΣΟΥΖΕΣ...ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ..ΚΤΛ..ΚΤΛ....

Θελω να ρωτήσω κατι.............

στο φόρουμ εδώ που γραφουμε όλοι και απο κατι...........είτε σχετικό είτε ασχετο.............γενικο.........ανούσιο.......ουσιαστικό.........γε νικώς......αλλά παντα κουβεντα΄γίνεται...ανταλλάζουμε απόψεις......κτλ...κτλ..........έχω παρατηρήσει οτι μολις καποιος παει να ανοίξει ενα θεμα περί σουζας......παντιλίκια........ποσο γρηγορος είναι (και σίγουρα δεν έννοω στην ευθεία γιατί απο αυτους/ες όλοι παγκόσμιοι είναι.... )......κατευθείαν πολλοί πανε να πεσουν σα κοράκια..........και να κατακρίνουν τη συζήτηση.......

εντάξει..........καταλαβαίνω πως θα μου πείτε.........διαβάζουν μικρα παιδιά...........

ή καποιος μπορεί να εστιάσει στους κινδύνους που έχει αυτή η συμπεριφορά πανω στη μοτοσυκλέτα......(σουζες..κτλ..)

αλλος θα μου πει καντα αλλά μην τα αναφέρεις στο φορουμ.......

όλα αποδεκτά....ο καθένας ξερει καλύτερα για τον εαυτο του.....

αλλά δεν καταλαβαίνω αυτο το ύφος του κατακριτή..........μιας και το φορουμ........εχει να κανει με μηχανόβιους.............και σίγουρα το να είσαι μοτοσυκλετιστής δεν είναι να κανεις μονο σούζες...και παντιλίκια.....αλλά για μερικούς είναι ΚΑΙ αυτό.........ενα μερος της μοτοσυκλετιστικής τους ζωής και εμπειρίας εκτός απο την ήρεμη, αμυντική οδήγηση
    .......δηλαδή να μη φέρνουμε τετοια θεματα στην επιφάνεια απο τη στιγμή που τα ζούμε???? να κανουμε οτι δεν υπάρχουν? να μη τα συζητάμε?

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Νομιζω οτι γενικα το κραξιμο παει σε αυτους που μιλανε με το γνωστο υφος ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ και συνηθως ειναι δικαιολογημενο...Ολοι κανουμε τις μαλακιες μας αλλοι περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο. Δεν θα υπηρχε κακος σχολιασμος αν παρουσιαζε καποιος με σωστο τροπο κατι που εκανε. Δεν νομιζω οτι σχολιαζει κανεις ασχημα τα παιδια που πανε στα track days και μετα ποσταρουν. Χτες καθομουν με το Μπουστα για αρκετη ωρα και μιλαγαμε, εκτος απο τον ευλογο θαυμασμο που του εχω για τις οδηγικες του ικανοτητες δεν θα σταματησει ποτε να με εντυπωσιαζει το ποσο απλο παιδι ειναι και που δεν εχει καθολου το τουπε του ειμαι ο Νουμερο 1, θα μπορουσε δικαιολογημενα να εχει καβαλησει το καλαμι, αλλα ειναι μια χαρα ανθρωπος προσγειωμενος.Εκει καταλαβαινεις γιατι ειναι και παντα πρωτος!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

OXI

αν είσαι μέλος εδώ δε κάνεις σούζες..ουτε πάρτιλίκια πως τα λενε..: ούτε κοντρες..ουτε τρέχεις...

ούτε τίποτα από δαύτα τα διαβολικά πράματα.

κοινώς εδώ το φόρουμ έχει κοινωνικό ενδιαφέρον έχει ένα άλφα επίπεδο...

όπου κανονίζονται συνεστιάσεις και συζητιούνται τα θέματα της καθημερινής συμβίωσης μας με τις μοτοσικλέτες μας και τρόποι αντιμετώπισης όποιου προβλήματος προκύπτει από αυτή.

γιαυτο και αμα δεις κανεναν απο το φορουμ να κανει σουζα πρεπει να τον βγάλεις φωτο και να τη κοτσαρεις εδω μέσα να τον λιθοβολήσουμε.

Oloi edw mesa einai kyrioi kai kyries.Alla genika oi swstoi mhxanobioi kai oxi oi alloi oi gnwstoi mhxanobioi dhl. oi ksekranwtoi pou anebokatebainoun thn paraliakh me souzes,den kanoun tetoia.
    Gia ayto an pas ekei pou pane oi swstoi "mhxanobioi" diladi epidayro, b.eyboia tha deis ena tsourmo motosikletistes na apolaybanoun thn fysh se xalarous rythmous kai oxi flasakia kai spasmena plastika se kathe strofi ths Epidayrou kai kana asthenoforo.
    Alimono an kapoios edw mesa den exei kanei pote tou souza h kontra estw kai mia fora estw kai ena anoigma.Tha einai pseytis terastion diastaseon.
    Gi ayto einai eirwnia otan sas grafei kapoios gia mia kontra h gia mia souza na tou thn lete kai me eirwniko yfos,les kai eseis den ta exete kanei pote ayta.

+1000 gia ton tati.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Το τι να φέρνουμε , να γράφουμε ή όχι δεν είναι το θέμα...
    και την σούζα μας θα κάνουμε,
    κάποια στιγμή όταν μας βγεί είτε το θέλουμε είτε όχι και τις μ@λ@κίες μας αλλά κατά την ταπεινή μου κρίση, επειδή θα χάσουμε ως συνήθως το μέτρο αναφοράς ή θα συνδυάσουμε και άλλα και θα χάσει το νόημα , δεν πρόκυται να γράψω για το "προχθές έκανα μια σούζα να..." αν και έχω σχολιάσει κλπ κλπ , και υπάρχει και αντίστοιχο "εκπαιδευτικό" τόπικ για αυτό το θέμα...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    εχμμ ναι βασικα εχεις δικο αλλα.....

αυτο που μας ενοχλει μαλλον ειναι το υφος κομπασμου και συμπερθφορες του τυπου ''εγω ο γαμαουα και τα α@#$%δια μου κρεμονται και κανουν λουκια''.....

ολοι μα ολοι κανουμε και μαλακιες και σταντιλικια κτλ αλλα δεν κομπαζουμε για τα κατορθοματα μας (που σιγα τα λαχανα στο κατω κατω)

με αλλα λογια τις πραξεις αυτες τις κανουμε για ΔΙΚΗ μας ευχαρηστηση πρωτα και πανω απο ολα και οχι για να ανεβουμε ενα σκαλοπατι στην βαθμιδα κοινωνικης καταξιωσης οπως λανθασμενα θεωρουν οι παραπανω τυποι..

βεβαια ισχυει παντα το

''ο αναμαρτυτος πρωτος τον λιθο (βαλετο ? )''
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    εχμμ ναι βασικα εχεις δικο αλλα.....

αυτο που μας ενοχλει μαλλον ειναι το υφος κομπασμου και συμπερθφορες του τυπου ''εγω ο γαμαουα και τα α@#$%δια μου κρεμονται και κανουν λουκια''.....

ολοι μα ολοι κανουμε και μαλακιες και σταντιλικια κτλ αλλα δεν κομπαζουμε για τα κατορθοματα μας (που σιγα τα λαχανα στο κατω κατω)

με αλλα λογια τις πραξεις αυτες τις κανουμε για ΔΙΚΗ μας ευχαρηστηση πρωτα και πανω απο ολα και οχι για να ανεβουμε ενα σκαλοπατι στην βαθμιδα κοινωνικης καταξιωσης οπως λανθασμενα θεωρουν οι παραπανω τυποι..

βεβαια ισχυει παντα το

''ο αναμαρτυτος πρωτος τον λιθο (βαλετο ? )''
    μα αυτο θελω να πω..........σίγουρα το ύφος του κανω ρανω...κτλ...δεν εχει κανενα νοημα και εκει μπορω να καταλάβω γιατί ενοχλούνται ορισμένοι.........αλλά εχω την εντύπωση πως και με τετοιο ύφος να μη γραψεις...... αλλα το θεμα της συζήτησης να έχει να κανει με τα παραπανω που έγραψα..............οτι στανταρ θα βγουν ατομα και θα κατακρίνουν.............

λες και αυτοι που τα κανουν είναι οι αμαρτωλοί..............στην πυρα..............κατευθείαν:a015:

Γενικά από τη στιγμή που υπάρχουν πόσα μέλη δεν ξέρω εδώ μέσα είναι λογικό ότι κάποιοι θα διαφωνούν με τις απόψεις μας και κάποιοι όχι. Αυτό είναι και το ζητούμενο του διαλόγου άλλωστε. Η αντιγνωμία.

Βέβαια εξαιτίας αυτής πολλές φορές τα threads γίνονται λίγο κώλος....

Σίγουρα όμως το στύλ που γράφει κάποιος προδικάζει και την αντιμετώπιση των άλλων προς αυτόν.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kxIII
    tati, tati που κακα
    Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kxIII
    tati, tati που κακα
    ???

Πολύ προβληματίζεσαι ρε κορίτσι μου τώρα τελευταία....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πολύ προβληματίζεσαι ρε κορίτσι μου τώρα τελευταία....

Παντα προβληματίζομαι..........αφού είμαι προβληματικό ατομο ποιος σου είπε το αντίθετο????

μενδάτορα αρχισε να σβήνεις παλι!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kxIII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    ???

Του διαβόλου πράματα. Ου 666

Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...

σινεμα χωρις ποπ-κορν γινεται????

γινεται τσιπουρακι χωρις λουκανικο????

ε, δε γινεται ρε παιδια πως να το κανουμε...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Τί έγινε Τάνια;

σηκώνεται το κατσίκι μόνο του στα φανάρια ... και φοβάσε μη φάς κράξιμο; :rotflmao:

Να σε δώ στο βουνό! :rotflmao:

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλοπουλα αυριο Σαββατο καφεδακι κτλ κτλ
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2007, 16:48
  2. Προβατο-απορια Μαντρια κτλ κτλ
    από KeLeYTiS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 11:36
  3. Μην βλασφημειτε τα θεια κτλ. κτλ. κτλ.
    από AFTER στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2006, 10:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF