Θελω να ρωτήσω κατι.............
στο φόρουμ εδώ που γραφουμε όλοι και απο κατι...........είτε σχετικό είτε ασχετο.............γενικο.........ανούσιο.......ουσιαστικό.........γε νικώς......αλλά παντα κουβεντα΄γίνεται...ανταλλάζουμε απόψεις......κτλ...κτλ..........έχω παρατηρήσει οτι μολις καποιος παει να ανοίξει ενα θεμα περί σουζας......παντιλίκια........ποσο γρηγορος είναι (και σίγουρα δεν έννοω στην ευθεία γιατί απο αυτους/ες όλοι παγκόσμιοι είναι....)......κατευθείαν πολλοί πανε να πεσουν σα κοράκια..........και να κατακρίνουν τη συζήτηση.......
εντάξει..........καταλαβαίνω πως θα μου πείτε.........διαβάζουν μικρα παιδιά...........
ή καποιος μπορεί να εστιάσει στους κινδύνους που έχει αυτή η συμπεριφορά πανω στη μοτοσυκλέτα......(σουζες..κτλ..)
αλλος θα μου πει καντα αλλά μην τα αναφέρεις στο φορουμ.......
όλα αποδεκτά....ο καθένας ξερει καλύτερα για τον εαυτο του.....
αλλά δεν καταλαβαίνω αυτο το ύφος του κατακριτή..........μιας και το φορουμ........εχει να κανει με μηχανόβιους.............και σίγουρα το να είσαι μοτοσυκλετιστής δεν είναι να κανεις μονο σούζες...και παντιλίκια.....αλλά για μερικούς είναι ΚΑΙ αυτό.........ενα μερος της μοτοσυκλετιστικής τους ζωής και εμπειρίας εκτός απο την ήρεμη, αμυντική οδήγηση
.......δηλαδή να μη φέρνουμε τετοια θεματα στην επιφάνεια απο τη στιγμή που τα ζούμε???? να κανουμε οτι δεν υπάρχουν? να μη τα συζητάμε?