Μηπως κανεις απο βορεια χρησιμοποιη ADSL με HOL???
Αν ναι αντιμετωπιζει προβληματα με την συνδεση σημερα??
Μηπως κανεις απο βορεια χρησιμοποιη ADSL με HOL???
Αν ναι αντιμετωπιζει προβληματα με την συνδεση σημερα??
Ναι ,
χθες απόγευμα πρόβλημα Vivodi
σήμερα πρωί HOL
ΟΤΕνετ όχι φουλ bandwidth ,
για άλλα δεν ξέρω...![]()
Ρε έχουν τρελαθεί με προσφορές 1Mbit 2Mbit και άλλα κουλά! δίνω 40ε το μήνα σύνολο για 384 forthnet και βλέπω κάτι προσφορές 1Mb 26Ε το μήνα για ένα χρόνο...
εμ εκεί πάει το bandwidth... αυτοί προκειμένουν να μπουν και άλλοι χρήστες βάζουν ό,τι τιμή να είναι... άσε που μετά η 1Mbit θα πάει σα dialup...
Ενας φιλος μου που ειναι απο Τουμπα εχει προβληματα αλλα με την γραμμη του.
Εχει πολλα λαθη και χανει τον συγχρονισμο συνεχεια-δεν ξερω ομως αν εχει προβλημα η γραμμη του η το routeraki....
Τα παράπονα απο Β.Ελλάδα είναι πάρα πολλά. Σύμφωνα με τον ΟΤΕ, δεν υπάρχουν διαθέσιμα κυκλώματα και οι παροχείς ISP αναγκάζονται και κάνουν αιτήσεις , λόγω ζήτησης με αυξημένο content ratio (πολλοί χρήστες σε μια πόρτα ) με αποτέλεσμα την επβάρρυνση του bandwidth αλλά και το συχνό kickout χρηστών απο τις συνδέσεις τους...
Μην ρωτάτε πότε θα φτιαχτεί το πρόβλημα... ούτε ο Π-ΟΤΕ ξέρει...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
gia provlimata rixnete kamia matia sto
www.adslgr.com
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Κι εγώ, πρόσφατα, το άκουσα αυτό!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τα παράπονα απο Β.Ελλάδα είναι πάρα πολλά. Σύμφωνα με τον ΟΤΕ, δεν υπάρχουν διαθέσιμα κυκλώματα και οι παροχείς ISP αναγκάζονται και κάνουν αιτήσεις , λόγω ζήτησης με αυξημένο content ratio (πολλοί χρήστες σε μια πόρτα ) με αποτέλεσμα την επβάρρυνση του bandwidth αλλά και το συχνό kickout χρηστών απο τις συνδέσεις τους...
Μην ρωτάτε πότε θα φτιαχτεί το πρόβλημα... ούτε ο Π-ΟΤΕ ξέρει...
Gandalf
Όλοι μαζί για ένα γλήγορο internet!!!
![]()
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
ολοι κανουν προσφορες χωρις να μπορουν να εξυπηρετησουν τους υπαρχοντες πελατες τους. αντιμετωπιζω και χαμηλα bandwitch & log- out, τι να πεις ειναι και καλοκαιρι και οι υπαληλοι του οτε πνε διακοπες απο σεπτεμβριο οι διορθωσεις. Α ρε που μπλεξαμε