Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Αραγε ξερουν τι καβαλανε????

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro

Αραγε ξερουν τι καβαλανε????

Τι ενννοω???......

......καθημερινα σχολνωντας απο την δουλεια μου βλεπω αρκετα παιδια στην ηλικια μου κοντα(ειμαι 24) με supersport οπως R1 GSXR CBR κτλ. χωρις κρανος,μπουφαν και με ενα υφακι ολο μαγκια που εχουν τετοια μηχανακια(και καλα κανουν θα μου πειτε στο κατω κατω).

Η απορια μου ειναι αν ξερουν πραγματικα της δυνατοτητες που εχουν τα μηχανακια τους,το χωρο οπου χρησημοποιουντε αυτα τα πυραυλακια,την μαγεια και την απολαυση που μπορουν να σου προσφερουν.Εαν εχουν ποτε παρει μια ορεινη διαδρομη(λογω ελειψης πιστας ας πουμε...)

Πιστευω οτι ειναι κριμα τετοια μηχανηματα να χρησημοποιουντε μονο και μονο για επιδειξη,να σερνονται απο πλατεια σε πλατεια,καφετεριες κτλ.

Η απορια μου δημιουργηθηκε οταν γυρναγα απο την δουλεια με το monsteraki μου και πισω μου βλεπω να με ακολουθει ενα ολοκαινουριο R6 '06.Τον ειχα κοψει απο τις κινησεις του οτι αντι να το ''πηγαινει'' αυτος το μηχανακι,το μηχανακι ''πηγαινε εκεινον!!!

Φτανουμε στο φαναρι και ο τυπακος ερχεται και σταματα διπλα μου και αρχιζει να με προκαλει με ξερογκαζιες και να κοιτα επιμονα και πολυ προκλητικα.Κλασσικα λεω απο μεσα τετοια τυπακια σαν και αυτον θελουν ''γραψιμο'' και τον γειωνω κανονικα.

Εκτος του οτι ηταν ξεκρανωτος και φορουσε αυτες τις ωραιες σαγιοναριτσες που ειναι στην μοδα τωρα,απο πισω του ειχε και μια κοπελιτσα,φυσικα χωρις κρανος και αυτη.

Το φαναρι αναβει σε πρασινο και ο τυπος φευγει ''κομματια''.Εγω ξεκιναω κανονικα.Ο δρομος κατεληγε σε κλειστη στροφη οπου ειχε αναγκαστικη πορεια αριστερα,οχι πολυ μακρυα απο το φαναρι και ετσι ακομα ημουν κοντα του.

Το παλικαρακι χανει τα φρενα πριν την στροφη,δεν μπορει να το στριψει το μηχανακι,αυτο με τη σειρα του ανοιγει την τροχια του προς τα δεξια(μπηκε με πολλα μεσα στην στροφη) και κατευθυνετε
    προς το πεζοδρομιο οπου υπηρχαν ατομα.Τελικα καταφερνει να το ακινητοποιησει πριν καβαλησει πεζοδρομιο και περαστικους.

Επρεπε να βλεπατε το βλεμμα των κακομοιρων περαστικων παιδια

Δοξα τον θεο που δεν επαθε τιποτα ουτε αυτος ,ουτε κανενας!!!!!Φυσικα το τι μπινελικωμα εφαγε απο τον κοσμο δεν περιγραφεται

Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Τέτοιοι τύποι που καβαλάνε γρήγορα μηχανάκια για μαγκιά υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Το ίδιο γίνεται και στα αυτοκίνητα αλλά τα πολύ γρήγορα κοστίζουν ακριβά, ενω στις μηχανές με 10χιλ παίρνεις κάτι που μπορεί να πιάσει σχεδόν 300.

Οχι δεν ξέρουν τι καβαλάνε και οδηγούν γρήγορα όχι λόγω ικανότητας αλλά λογω βλακείας και έλλειψης αίσθησης κινδύνου.

Αν τους βάλεις σε πίστα θα το ρίξουν απο την εκκίνηση.

Εξάλου πόσο γρήγορα μπορείς να πας μεσα στην πόλη?

Και πόσο μάλλον χωρις κράνος και με σαγιονάρα.

Μια γρήγορη και αποστομοτική απάντηση θα ήταν "κουμάντο στα λεφτά τους θα κάνεις ρε φιλαράκι."

ΑΛΛΑ.....

Σίγουρα όμως, κάπου έχεις δίκιο.

Ο καθένας μας έχει την μηχανή που γουστάρει, την μηχανή που μπορεί να πάρει, την μηχανή που τον εξυπηρετεί την μηχανή που του αξίζει τέλος πάντων με όλες τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που προκύπτουν. Αφού εσύ γουστάρεις το monster κι εγώ το Fazer και μπορούμε να το έχουμε και μας εξυπηρετεί και μέχρι εκεί είμαστε βρε αδερφέ (λέμε τώρα....), η έπαρση δεν μας αγγίζει. Σε περιπτώσεις όμως που περιγράφεις, είναι, δυστυχώς, Νέμεσις.

Αν και η μηχανή μου με καλύπτει σχεδόν παντού, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γούσταρα το χωμάτινο 3ήμερο που πήγαν τα παλικάρια με τα on-off τους. Και είναι το μόνο που δεν μπορεί να κάνει το Fazer. Να πάει στο χώμα.

Οπότε,
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Σε αυτές τι περιπτώσεις, κρίμα το γκομενάκι που ανέβηκε πάνω στη μηχανή του βλάκα...Αυτός οδηγάει και τα θέλει ο κ@λος του, η κοπελίτσα τι φταίει...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Σε ένα τόνο πιο θεωρητικό, νομίζω πως πολλοί λίγοι είναι αυτοί, ακόμα και εδώ μέσα, που πραγματικά ξέρουν τι οδηγούν. Απλά οι διαφορά μας με τον προαναφερόμενο κάκγουρα είναι ότι τουλάχιστον οι περισσότεροι μας την ψάχνουμε χωρίς να διακινδυνεύουμε τους γύρω μας και τους εαυτούς μας.

Τι εννοώ με αυτό. Μετά του Αγ. Πνεύματος ανακάλυψα ότι ναι μεν την έψαχνα (βλ. γυροσκοπικό φαινόμενο, σωστή θέση οδήγησης) αλλά δεν έφτανε. Ζήτησα από ένα πολύ καλό φίλο που θεωρώ ότι είναι πολύ πιο μπροστά από μένα και σε ικανότητες και εμπειρίες να μου δείξει μερικά πράγματα. Ένα από τα πράγματα που κάναμε ήταν να μπούμε χώμα (με όλα τα απαραίτητα προστατευτικά). Ξαφνικά λοιπόν ανακάλυψα ή μάλλον πήρα μυρωδιά την πληθώρα των δυνατοτήτων που έχει η μηχανή μου και πόσα λίγα πράγματα ξέρω. Ήδη νιώθω λίγη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά ξέρω ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

Νομίζω ότι αυτή είναι η διαφορά μας με αυτόν τον κάγκουρα.

Και ένα τελευταίο. Το κοριτσάκι από πίσω δεν είναι ένα άβουλο πλάσμα που απλός το τοποθέτησε ο κάγκουρας στην πίσω σέλα. Και μυαλό έχει και στόμα για να ρωτήσει που είναι το κράνος και να πει όχι στην βόλτα. Συγνώμη που το λεω έτσι, αλλά είναι το ίδιο ανεγκέφαλη με τον οδηγό και επιμερίζεται εξίσου την ευθύνη αν της συμβεί κάτι.

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος

Και ένα τελευταίο. Το κοριτσάκι από πίσω δεν είναι ένα άβουλο πλάσμα που απλός το τοποθέτησε ο κάγκουρας στην πίσω σέλα. Και μυαλό έχει και στόμα για να ρωτήσει που είναι το κράνος και να πει όχι στην βόλτα. Συγνώμη που το λεω έτσι, αλλά είναι το ίδιο ανεγκέφαλη με τον οδηγό και επιμερίζεται εξίσου την ευθύνη αν της συμβεί κάτι.

από το στόμα μου το πήρες.

Πολύ μα πάρα πολύ σωστά!!!!

να απαντήσω στο αρχικό θέμα με ένα παράδειγμα.

Έχω ένα φίλο (καλό παιδί ομολογουμένως και προσγειωμένος κ μου κάνει εντύπωση αυτό που μου είπε )
    Του άνοιξα συζήτηση περί μοτό (πήρα μοτό κλπ.)

Μετά από μερικά λεπτά συζήτησης μου λέει "θέλω να πάρω κ εγώ μια μοτό. Οι γυναίκες τσιμπάνε πολύ όταν καβαλάς μοτοσυκλέτα." Προσπάθησα να τον ταρακουνίσω διότι δεν έχει κανένα μα κανένα νόημα να πάρει μοτοσυκλέτα αν δεν την αγαπάς και αν φυσικά δε σέβεσαι τον εαυτό σου κ τον έχεις απροστάτευτο. είμαι σίγουρος ότι με την πρώτη τούμπα θα την πουλούσε (κ μπορεί να πάθαινε κ ζημιά). Αξίζει; ΟΧΙ!!!!!

Άρα λοιπόν καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όλοι αυτοί οι καγκουρο -ανίδεοι το κάνουν μόνο κ μόνο για μόστρα (άλλωστε οι SS μοτοσυκλέτες είναι πιο τούμπανα κ πιό όμορφες από τις άλλες, για αυτό τους βλέπουμε πάνω σε τέτοιες) και έχουμε τα καθημερινά αποτελέσματα.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Νομιζω οτι εχει ξανα ειπωθει εκατονταδες φορες!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ειμαστε ανιδεοι διοιτι δεν εχουμε την καταλληλη παιδεια!!!!!!
    Που θα παει ?το ετος 3000 κοντα ειναι!!!!
    καποια στιγμη θα βαλουνε μυαλοο και αυτοι!

Alx

μη καταλήγεις σε ένα γενικό συμπερασμα από μια ειδική θέση (με βάση τη συλλογιστική είναι λάθος)

Διότι με την ίδια λογική αν κάποιος διαβάσει λίγο το moto.gr που συνεχώς βλέπει "βάλτε κράνος, μπουφάν, μπότες, κορντουρες, πανοπλίες" κλπ, θα υποθέσει οτι ολοι οι εν Ελλάδι μοτοσυκλετιστές είναι έτσι

(μακάρι... )

Σχεδόν ΟΛΑ όσα κάνουμε έχουν σχέση με την επιδείξη, είναι μέρος της φύσης του αρσενικού να προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσελκύσει το θηλυκό... το κάνουν όλα τα ζώα με φανταχτερό φτέρωμα, τραγούδι κλπ, κι ο αρσενικός άνθρωπος το ίδιο κάνει απλα με άλλα μεσα ( αυτοκίνητο, μηχανή κλπ). Οταν αγοράζεις ένα ρούχο δεν έχεις μέσα σου (έστω και υποσυνείδητα) το να φαίνεται καλό πανω σου για να προσελκύσει το άλλο φύλο;

Μην πετάμε στον καιάδα μια πράξη (επιδειξη) που είναι κομμάτι της ύπαρξής μας...

Στο μεσαίωνα οι άντρες εντυπωσίαζαν τις γυναίκες με το πόσα (αληθινά) άλογα είχε ο καθένας. Και τώρα το ίδιο δε γίνεται;

:smilea:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

μπλα μπλα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Σε αυτές τι περιπτώσεις, κρίμα το γκομενάκι που ανέβηκε πάνω στη μηχανή του βλάκα...Αυτός οδηγάει και τα θέλει ο κ@λος του, η κοπελίτσα τι φταίει...
    σιγουρα ο μονος που δεν φταιει ειναι η κοπελα ΑΛΛΑ

Μου θυμιζει σκηνικα με πιτσιρικαδες σε κατι καγκουροαμαξα που τριγυρνουν με τη σκυλομουσικη στην τσιτα, και ειναι η γκομενα απο διπλα με ενα παγωμενο υφος "αφηστε με να βγω εξω"

Αλλα τετοια ζωα ειναι και αυτες που δε μιλανε. Οποτε, τα θελες και τα παθες..

Ωστοσο κυριως υπευθυνοι για τετοιες καταστασεις ειναι οι γονεις. Πως πας ρε βλακα και αγοραζεις 10-12χιλιαρικα SS μηχανη στο αγορακι σου για να κυκλοφορει ξεκρανωτος με σαγιοναρα;; Τοσο ηλιθιοι ειναι ρε γαμωτο;;

δεν λυπάμαι κανενα ξεκρανωτο κοριτσακι, και δεν υπάρχει "δεν ξέρω ".όλοι εχουμε δει 1 ,2 1000 ατυχηματα, ΟΛΟΙ ξερουμε οτι πρεπει να φοραμε κράνος !
    απλά τα κοριτσακια αγχωνονται περισσοτερο για την κουπ τους παρα για τον εγκεφαλο τους !
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Alx

μη καταλήγεις σε ένα γενικό συμπερασμα από μια ειδική θέση (με βάση τη συλλογιστική είναι λάθος)

Διότι με την ίδια λογική αν κάποιος διαβάσει λίγο το moto.gr που συνεχώς βλέπει "βάλτε κράνος, μπουφάν, μπότες, κορντουρες, πανοπλίες" κλπ, θα υποθέσει οτι ολοι οι εν Ελλάδι μοτοσυκλετιστές είναι έτσι

(μακάρι... )

Σχεδόν ΟΛΑ όσα κάνουμε έχουν σχέση με την επιδείξη, είναι μέρος της φύσης του αρσενικού να προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσελκύσει το θηλυκό... το κάνουν όλα τα ζώα με φανταχτερό φτέρωμα, τραγούδι κλπ, κι ο αρσενικός άνθρωπος το ίδιο κάνει απλα με άλλα μεσα ( αυτοκίνητο, μηχανή κλπ). Οταν αγοράζεις ένα ρούχο δεν έχεις μέσα σου (έστω και υποσυνείδητα) το να φαίνεται καλό πανω σου για να προσελκύσει το άλλο φύλο;

Μην πετάμε στον καιάδα μια πράξη (επιδειξη) που είναι κομμάτι της ύπαρξής μας...

Στο μεσαίωνα οι άντρες εντυπωσίαζαν τις γυναίκες με το πόσα (αληθινά) άλογα είχε ο καθένας. Και τώρα το ίδιο δε γίνεται;

αποκαληφθηκες!

.... τελικα υπαρχει Θεος....
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kxIII
    Εγώ έχω βαρεθεί αυτούς τους τύπους με τις σαγιονάρες, ξεκράνωτους με το γκομενάκι πίσω οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν(?) ότι είναι καλύτεροι πιλότοι(?) από ... ποιον?

Για μένα είναι ακριβώς το ίδιο με τους κάγκουρες.

"Είμαι γ@#ώ τους πιλότους και δεν πρόκειται να πάσω ποτέ."

Από ό,τι φαίνεται αυτοί οι τύποι έχουν υπογράψει συμβόλαιο ότι δεν πρόκειται να τραυματιστούν ποτέ.

Για εμένα, κάθε ξεκράνωτος είναι για τον π@#$σο καβάλα. Λυπάμαι που το λέω αλλά του αξίζει ό,τι και να πάθει.

Όσο για τον πίσω, είναι μεγαλύτερος μ@##$ας αφού εμπιστεύεται την ζωή του σε άλλον μ@#$α.

Αυτά.
    Πάλι τα πήρα
    Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Χμμμμ....ναι, με την διαφορά ότι τότε, ήταν απίθανο να φας καπάκι με το άλογο και την πριγκίπισσα μαζί....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Alx

(μακάρι... )

καμία αντίρρηση. δε λέω πως ο καθε ένας με τον Α ή Β τρόπο δε προσπαθεί να προσελκύσει άτομα του αντιθέτου φίλου (ή του ίδιου σε ορισμένες περιπτώσεις ), αλλά όπως σωστά είπε και ο srx6 αλλιώς ήταν τότε.

Ναι! σαφώς λίγοι φοράνε κράνος, λίγοι οδηγούν συνετά, λίγοι προσέχουν...
    Για εμένα η φάση του κάνω σούζα για να με γουστάρουν οι τύπισσες στην καφετέρια μου δείχνει οτι ο τύπος είναι μπαρούφας κ δε μπορεί να δειχθεί αλλιώς. Πές μεγάλε μια ατάκα, κάνε μια κίνηση. Αυτά είναι που μετράνε. όχι οτι καβαλάει R1. Μπορεί να βοηθάει, αλλά δεν είναι το πάν.

Στην περίπτωση του φίλου μου, τι θα του έλεγες; μπράβο παλικάρι μου, πάρε το να κάνεις το κομμάτι σου, να φας την πρώτη τούμπα κ μετά πούλα το.

Αφού οι περισσότεροι τέτοιοι δε γουστάρουν τις μηχανές. Απλά πουλάνε μούρη με αυτές.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Ας ηξερε να στριβει σωστα τουλαχιστον και γ@μα το κρανος ...
    Δεν νομιζω παντως οτι εχει να κανει με το οτι ο καλος μπαμπας αγοραζει στον κανακαρη του μηχανη...Σημερα ειναι πιο ευκολο για ενα παιδι 18 χρονων που εργαζεται και δεν εχει αλλες υποχρεωσεις να αγορασει μηχανακι..οι τραπεζες να ειναι καλα και το χρημα ρεει..Δεν ειναι λοιπον ολοι καλοαναθρεμενοι ..

Νομιζω οτι εχει να κανει με την Παιδεια που παιρνουμε στους δρομους βλεποντας τους υπολοιπους ...

Οσοι κατεβαινουμε στο κεντρο καθημερινα βλεπουμε εναν - δυο με κρανος (καλα για μπουφαν και καλοκαιρινα γαντια δεν το συζηταμε ) και ολοι οι αλλοι ξεκρανωτοι..

Γιατι συμβαινει αυτο??Οσοι κατεβαινετε στο Δελεαρ καθε δευτερα δεν θα δειτε κανεναν απο την παρεα χωρις κρανος (εκτος απο μια εξαιρεση - ηρθε μια μερα καγκουρας με σορτσακι και σκαρπινια -ονοματα δε λεμε )..
    Μαλλον οι περισσοτεροι απο εμας εδω μεσα εχουν μπει σε ενα διαφορετικο τροπο μοτοσυκλετιστικης αντιληψης που συναντας και εξω ...Μαθαινουν πραγματα και καθημερινα ρωτουν και αλλοι για την σωματικη ακεραιοτητα πανω στη μηχανη...Με απλα λογια απεκτησαν και εδω μεσα ενα ψειγμα συνειδησης οδηγικης .. το πως οδηγουμε σωστα και ουτε το μαθαμε απο μικροι ουτε μας ηρθε επιφωτιση ..ψαχτηκαμε ειτε με σεμιναρια, ειτε ρωτωντας αλλους, ειτε σε track days και σε συνδυασμο με τα παραπανω αλλα και την χιλιομετρικη εμπειρια μας μαθαμε κατι παραπανω..

Αν δωσεις την σωστη Παιδεια στον αναβατη-οδηγο απο μικρο σιγουρα θα καταλαβει οτι ειναι λαθος να καβαλαει χωρις κρανος και εξοπλισμο η να το σκιζει σε λαθος συνθηκες...Με αυστηρα προστιμα δεν λυνεται το ζητημα..
    Νομιζω στην Ιαπωνια το οριο για διπλωμα ειναι ακομη 400 κυβικα..ασχετως ηλικιας για να ανεβεις κατηγορια πρεπει να κανεις μαθηματα που αφορουν οδηγηση σε διαφορες συνθηκες ακομη και πιστα..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι πρόβλημα να έχει άραγε;
    από project.breeze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2006, 11:03
  2. Αλυσίδα..Τι εχει άραγε?
    από Suner στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2006, 20:33
  3. τι να είναι άραγε??????
    από MOZART στο forum Kawasaki