Τι ενννοω???......
......καθημερινα σχολνωντας απο την δουλεια μου βλεπω αρκετα παιδια στην ηλικια μου κοντα(ειμαι 24) με supersport οπως R1 GSXR CBR κτλ. χωρις κρανος,μπουφαν και με ενα υφακι ολο μαγκια που εχουν τετοια μηχανακια(και καλα κανουν θα μου πειτε στο κατω κατω).
Η απορια μου ειναι αν ξερουν πραγματικα της δυνατοτητες που εχουν τα μηχανακια τους,το χωρο οπου χρησημοποιουντε αυτα τα πυραυλακια,την μαγεια και την απολαυση που μπορουν να σου προσφερουν.Εαν εχουν ποτε παρει μια ορεινη διαδρομη(λογω ελειψης πιστας ας πουμε...)
Πιστευω οτι ειναι κριμα τετοια μηχανηματα να χρησημοποιουντε μονο και μονο για επιδειξη,να σερνονται απο πλατεια σε πλατεια,καφετεριες κτλ.
Η απορια μου δημιουργηθηκε οταν γυρναγα απο την δουλεια με το monsteraki μου και πισω μου βλεπω να με ακολουθει ενα ολοκαινουριο R6 '06.Τον ειχα κοψει απο τις κινησεις του οτι αντι να το ''πηγαινει'' αυτος το μηχανακι,το μηχανακι ''πηγαινε εκεινον!!!
Φτανουμε στο φαναρι και ο τυπακος ερχεται και σταματα διπλα μου και αρχιζει να με προκαλει με ξερογκαζιες και να κοιτα επιμονα και πολυ προκλητικα.Κλασσικα λεω απο μεσα τετοια τυπακια σαν και αυτον θελουν ''γραψιμο'' και τον γειωνω κανονικα.
Εκτος του οτι ηταν ξεκρανωτος και φορουσε αυτες τις ωραιες σαγιοναριτσες που ειναι στην μοδα τωρα,απο πισω του ειχε και μια κοπελιτσα,φυσικα χωρις κρανος και αυτη.
Το φαναρι αναβει σε πρασινο και ο τυπος φευγει ''κομματια''.Εγω ξεκιναω κανονικα.Ο δρομος κατεληγε σε κλειστη στροφη οπου ειχε αναγκαστικη πορεια αριστερα,οχι πολυ μακρυα απο το φαναρι και ετσι ακομα ημουν κοντα του.
Το παλικαρακι χανει τα φρενα πριν την στροφη,δεν μπορει να το στριψει το μηχανακι,αυτο με τη σειρα του ανοιγει την τροχια του προς τα δεξια(μπηκε με πολλα μεσα στην στροφη) και κατευθυνετε
προς το πεζοδρομιο οπου υπηρχαν ατομα.Τελικα καταφερνει να το ακινητοποιησει πριν καβαλησει πεζοδρομιο και περαστικους.
Επρεπε να βλεπατε το βλεμμα των κακομοιρων περαστικων παιδια
![]()
Δοξα τον θεο που δεν επαθε τιποτα ουτε αυτος ,ουτε κανενας!!!!!Φυσικα το τι μπινελικωμα εφαγε απο τον κοσμο δεν περιγραφεται![]()
![]()