Είναι απίστευτο.. μου την ανοίγουν αυτοκίνητα για κόντρα.(!) :a31:![]()
Είναι απίστευτο.. μου την ανοίγουν αυτοκίνητα για κόντρα.(!) :a31:![]()
Eixa dei prin kamposa xronia sierra cossworth na pernaei CBRR900 fireblade se repriz.
Prosexe ti tha einai dipla sou, kykloforoun kai kati EVO 600+ HP kai an eisai kai kamia ethniki mporei kai na bretheis pro ekplikseos.![]()
Πεστο ψεματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Eixa dei prin kamposa xronia sierra cossworth na pernaei CBRR900 fireblade se repriz.
Prosexe ti tha einai dipla sou, kykloforoun kai kati EVO 600+ HP kai an eisai kai kamia ethniki mporei kai na bretheis pro ekplikseos.![]()
![]()
Οπότε αν δεν ασχοληθείς δεν του δίνεις και την ικανοποίηση!Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
![]()
Ok!.. άντε με sierra cossworth να το καταλάβω πως κάτι ψάχνει να βρει αλλά με το 106;..τι;..τι γαμώ το κερατό μου;![]()
Για τι μηχανάκι μιλάμε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ok!.. άντε με sierra cossworth να το καταλάβω πως κάτι ψάχνει να βρει αλλά με το 106;..τι;..τι γαμώ το κερατό μου;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vstrom 1000.
Γιατι ρε σι το λες αυτο???Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ξερεις ποσα μηχανακια εχω περασει με το 106 ραλλακι που εχω??
ΟΧΙ πολλα!!!
Παντως κατι transalp XT και αυτα που ειναι χαμηλο ροπα!!!
Ταμ μαμιζω!!!:rotflmao: :rotflmao:
Νάτος!..το πιάσαμε!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Οπότε αν δεν ασχοληθείς δεν του δίνεις και την ικανοποίηση!![]()
![]()
Ακριβώς αυτό.
Χτές βράδυ στον δρόμο για Ραφήνα είχα ένα "Γλήγορο" δίπλα μου με ένα turbo/smart (!).Και - νά εκκινήσεις στο φανάρι και - να τα φώτα στα υπόλοιπα τουτού για να περάσει απο επάνω. κλπ κλπ
Ούτε τον κόπο άξιζε,ούτε να χαλάσω την βόλτα μου για να αποδείξω το οτιδοίποτε.
Q σου λεβέντη μου..........
Καλημέρες!![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Ήθελε να δει μήπως ήταν εξαμισάρι !;!;:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Respect
vstrom 1000.
![]()
![]()
![]()
Ta koubadakia ayta respect ama einai tipota tetrapetalouda me kamia 200ara hp mexri ta 130-140 mporei na eisai mporsta alla meta pistepse me tha se xeretisei.Ama mou peis gia kana SS paw paso.Apla mhn anoigeis kai tous dineis thn xara.
H analogia kilwn ana ipo allazi poli yper tou aytokinitou sta polla xiliometra.
Sou dinw kai ena sxetiko link na pareis mia idea.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uVR3FdRsvXs
To jet einai ola ta leyta.![]()
Απλά θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα ή δεν έχουν κάτι καλύητερο να κάνουν στη ζωή τους![]()
:rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Opws kai arketa atoma me 1000aria:a13:Απλά θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα ή δεν έχουν κάτι καλύητερο να κάνουν στη ζωή τους
gia na ta leme etsi opws einai