Έπεσα, ωσάν τον βλάκα
Ημέρα: Κυριακή 6 Αυγούστου 2006
Ώρα: Μεσημέρι, ο ήλιος καίει για… όλους, 13:48 μ.μ.
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Περιοχή: Κέντρο, Μητροπόλεως 6 (Λαδάδικα)
Τι κάνω εκεί: Εκεί δουλεύω….
Πως έπεσα: Ντρέπομαι, αλλά θα σας πω…
Ξεκινώ από το σπίτι του κολλητού μου, χαλαρός και άνετος να πάω στη δουλειά. Με μια μικρή στάση στο σπίτι μου, φτάνω στο προορισμό μου. Ανεβαίνω το πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά από την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το γραφείο. Σβήνω το μηχανάκι, κατεβάζω το ποδαράκι και ετοιμάζομαι για αποβίβαση……Ουπς…..Νόμιζα ότι κατέβασα το ποδαράκι….Μόλις κατεβάζω αυτό το παπαράκι που λέτε, και νομίζω πως είναι όλα καλά, γυρνάω το τιμόνι και είμαι έτοιμος να βάλω το κλειδί στο off….Τι έγινε ρε παιδιά….οπα, οπα, οπα, όπα….πέφτω ρε, γλιστράω, τι έγινε, το παδάρκι που είναιαιαιαιαιαιαιαιαι. Στράουπ. Το μηχανάκι πάνω στο π΄δι μου, το φλασάκι ανοίγει στα δυο…Ε, όχι ρε πούστη μου….με είδε κανένας. Τι ντροπή……ΟΥΦ, δεν υπάρχει ψυχή, πάλι καλά…..μα πως έπεσα ο μαλάκας…..Τα νεύρα μου τσατάλια, ο ιδρώτας τρέχει από παντού, το μηχανάκι πεσμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, με τον πλέον ηλίθιο τρόπο…..Με τη βοήθεια ενός τύπου (ναι σαι καλά, ούτε που σε ξέρω, ούτε που θα το διαβάσεις αυτό αλλά να σαι καλά….) το σηκώνω και προσπαθώ να δω αν έσταξε τίποτα…..και έσταξε….
Και τώρα έρχεται η δική σας βοήθεια, η βοήθεια όλων όσων έχουν V-strom 650….. η ξέρουν από αυτά….Έτρεξε λίγο από το πράσινο υγρό που υπάρχει σε ένα μικρό κουτάκι στη μηχανή…..τι έγινε; Είναι σημαντικό; Μπορώ να το ξανακαβαλήσω….Η άγνοια με κάνει να τα ρωτάω αυτά, αλλά θέλω απαντήσεις…..
Ε, και μη πείτε πουθενά πως το Tsakalaki έπεσε επειδή δεν έβαλε καλά το ποδαράκι….οκ;