Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Bar Ends (τιμονιου)

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Bar Ends (τιμονιου)

Ενας φιλος αγορασε απο Αγγλια after market αντιβαρα τιμονιου για Bandit 600. Το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ πολυ ελαφρυτερα απο τα μαμα. Σε ερωτηση του προς τον κατασκευαστη του ειπαν το εξης ωραιο. ' Μαλλον δεν γνωριζεις και πολλα απο μοτοσυκλετες, οι συγχρονες δεν χρειαζονται αντιβαρα τιμονιου για το vibration.'

Ξερει κανεις τι γινεται ? Εχει βαλει κανενας αλλος after market bar ends και διαπιστωσε διαφορα στη συμπεριφορα της μηχανης ?

Εμενα παντως μου ακουγεται καπως η απαντηση του. Δηλ αυτοι που τα εβαλαν απο το εργοστασιο ειναι ηλιθιοι ?

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    μην αλλαζεις τα μαμα βαρια αντιβαρα γιατι θα εχεις προβλημα με συντονισμους που "μυρμιγκιαζουν" τα χερια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    μην αλλαζεις τα μαμα βαρια αντιβαρα γιατι θα εχεις προβλημα με συντονισμους που "μυρμιγκιαζουν" τα χερια.
    +1

Στο ΧΧ (το οποίο έχει και άξονες εξισορρόπησης και δεν έχει κραδσμούς), έβαλα ελαφρύτερα και υπάρχει διαφορά.

Γενικότερα, ανάλογα με το βάρος αλλάζει και η συχνότητα που συντονίζεται το τιμόνι.

You BETA believe...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Γιωργο, ειναι τσεκαρισμενο αυτο ?
    Και εγω κατι τετοιο φανταζομουν αλλα δεν ημουν σιγουρος. Δεν μπορει να εβαλαν τα μαμα (βαρια) χωρις λογο.

Thanks

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    στο δικο μου Ζ1000 οταν αλλαξα αντιβαρα (με πιο ελαφριά γιατι ηταν χρυσα και μου αρεσαν στο ματι) ειχα μεγαλο προβλημα! φυσικα τα ξαναεβαλα τα μαμα

μετα άλλαξα τιμονι (παλι μαλακια εκανα) και ειχα το διο πρόβλημα γιατι δεν έμπαιναν τα μαμα βαρια αντιβαρα

αρα παλι γυριζω στο μαμα τιμονι + αντιβαρα γιατι δε τη παλεύω με τους συντονισμούς (τσαμπα λεφτα σε 2 ζευγαρια αντιβαρα+renthal Τιμονι...)

Ωχ , μου φτιάξατε τη μέρα. Έχασα κι εγώ το δεξί την Κυριακή (και μου μυρμήγκιασε το αριστερό χέρι αλλά το αντιπαρέρχομαι) και πρέπει να πληρώσω άλλα 35 ευρά για ένα βαρίδι.
    Φτού!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    Ωχ , μου φτιάξατε τη μέρα. Έχασα κι εγώ το δεξί την Κυριακή (και μου μυρμήγκιασε το αριστερό χέρι αλλά το αντιπαρέρχομαι) και πρέπει να πληρώσω άλλα 35 ευρά για ένα βαρίδι.
    Φτού!

35Ε για το hornet? κάπου στα 15 έχει.... για ψάχτο....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Τα bar-end mirrors θα με σωσουν?
    από Panos1313 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2010, 05:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ