Κυριακη μεσημερακι και ξεκιναω με το RVF μου και ενα κολλητο με V-STROM για Ζουμπερη να κανω κανα μπανιο...
Στο υψος της παλληνης και ενω παω να προσπερασω ενα παλιο φορτηγακι ...
ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΧΡΕΠΙ ΤΟΥ ΛΑΚΑΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΟΜΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ...
![]()
![]()
Χτυπαει το RVF στην αριστερη πλευρα και σπαει το μουτρο ψηλα στον καθρεφτη και ενα μερος της ζελατινας..
Επισης μαλλον με πηρε στο χερι αν και δεν το καταλαβα εκεινη την ωρα πανω στον κακο χαμο(το Bering εβγαλε νωρις τα λεφτα του).....για λιγα δευτερολεπτα μεχρι να καταλαβω τι με χτυπησε εχασα τον ελεγχο και καταλαβαινω οτι παω με το πλαι για αγορα οικοπεδου...αφηνω το μηχανακι (ουτε φρενα ουτε τιποτα ) και ευτυχως ξαναμαζευει και σωζω την σαβουρα...
(αν μετραω λοιπον καλα πρεπει να χω τεσσερις ψυχες ακομη...μετα μας εφαγε η μαρμαγκα..)
Αφου επιτελους σταματησα και αλλαξα σωβρακο τσεκαρα τη μηχανη και ξεκινησα να πιασω τον ηλιθιο που δεν ειχε παρει χαμπαρι ...Οταν τον σταματησαμε ο κολλητος με το Strom μονο που δεν τον σκοτωσε ...
Χαλασε και η διαθεση μου μετα απο αυτο και ημουνα ολη μερα μουρτζουφλης ..και για να κλεισει ωραια η μερα πηγα μια βολτα μετα μονος μου απο Λουτσα να δω κατι φιλους .. γυρνωντας αποψε και λιγο πριν τα Σπατα μενω απο φωτα στην ερημια...ευτυχως ηταν μια καμμενη ασφαλεια και μολις την αλλαξα εβαλα μπρος και γυρισα σπιτι...
φωτογραφιες αυριο αφου βρω μια ψηφιακη...να μου πειτε και μια γνωμη αν κολλιεται η παμε για αλλο μουτρο..