Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Μπραβο ΑΕΚ....

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Μπραβο ΑΕΚ....

...Για τα 3 γκολ μετα το 78΄
    ....Φτου σου(μας κοψοχολιασες) ΑΕΚ μεχρι το 78'
    ΕΥΤΥΧΩΣ περασαμε
    ΑΛΛΑ απο μπαλλα επιεικως χαλια
    Ελπιζουμε στον ομιλο να παμε καλυτερα και θα πρεπει να αρχιζουμε να τσουλαμε και λιγο το τοπι!
    Ευχομαστε και στους φιλους μας τους φιλους του τριφυλιου....ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ(απο τον καναπε βεβαιως βεβαιως!!!)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Re: Μπραβο ΑΕΚ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    ...Για τα 3 γκολ μετα το 78΄
    ....Φτου σου(μας κοψοχολιασες) ΑΕΚ μεχρι το 78'
    ΕΥΤΥΧΩΣ περασαμε
    ΑΛΛΑ απο μπαλλα επιεικως χαλια
    Ελπιζουμε στον ομιλο να παμε καλυτερα και θα πρεπει να αρχιζουμε να τσουλαμε και λιγο το τοπι!
    Ευχομαστε και στους φιλους μας τους φιλους του τριφυλιου....ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ(απο τον καναπε βεβαιως βεβαιως!!!)

αυτο θα ελειπε να χανατε κιολας, με αυτη την ομαδα (χαρτς) και με εννια παικτες κιολας...

αντε συγχαρητιρια...

μακαρι να δουμε μπαλιτσα στους ομιλους...

Μπαλα χαλια μεχρι το γκολ του Λυμπε
    Αν ειναι να παιζουμε ετσι....

Αντε να δουμε, επιστροφη στα μεγαλα σαλονια

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

...
    Τι μπράβο ρε μαλάκα που έπρεπε να μείνει η Χαρτς με 9 και να περάσουν σχεδόν 80 λεπτά για να βάλεις γκολ! :rotflmao:

Ντάξει περάσατε..Κοιτάχτε να κάνετε καμια νίκη τώρα..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Ο Λύμπε τραγικός,ο Λαγός τρομαγμένος.Ο μόνος που φάνηκε ήταν ο Σέζαρ αλλα είχε αντίπαλο τον μεγαλύτερο ξυλοκόπο που χω δει.Δεν ξέρω αυτή η ΑΕΚ που είδαμε χθες θα πάθει μεγάλες φουρτούνες στην Ευρώπη,ας ελπίζουμε ότι θα βελτιωθεί πολύ στη συνέχεια γιατί το C.L δεν είναι παίξε γέλασε.Χλωμο το κόβω να δει χειρότερη ομάδα απο τη Χάρτς στου ομίλους.

living at sub zero... Το avatar του/της Horhito

Eυχομαστε και στους φιλους μας τους φιλους του τριφυλιου....ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ(απο τον καναπε βεβαιως βεβαιως!!!)
    Don't worry...στο τέλος της μέρας θα βλέπουμε CL από τον ίδιο καναπέ..(προς το Νοέμβριο μεριά, εκεί γύρω στις 15!)

Πότε ήταν η τελευταία νίκη της ΑΕΚ σε ομίλους CL?

Good luck!!!Αλήθεια χρειαζόμαστε τους βαθμούς

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    παιδια εγω δεν ειμαι ΑΕΚ αλλα στο γηπεδο χτες πηγα

οι συμπεριφορα τω νφιλαθλων της ΑΕΚ και της HEARTS ηταν αψογη και μπραβο!

η αστυνομευση παρα πολυ και σε σωστα σημεια

το μονο λαθος τραγικο της αστυνομιας ηταν που ειχαν κλεισει τα 100 προσβασημα μετρα για τη θυρα 24 και επρεπε να κανεις το γυρο του γηπεδου και παλι πισω για να μπεις..........

πολυς ο κοσμος

τωρα αγωνιστικα

εμενα ΔΕΝ μου αρεσει ετσι πως παιζει η ΑΕΚ ΔΕΝ τρεχουν (σε γενικες γραμμες) ΔΕΝ σουταρουν το φιλοσοφουν παντα με αποτελεσμα να μαζευεντε εγκαιρα ο αντιπαλος

δεν εχουν τον κλασσικο γκολτζη που θα κανει του κεφαλιου του και θα βαλει γκολ (δε λετε του προεδρου σας να ξαναβαλει τη φανελα?)

η διαιτησια εσφαξε στην κυριολεξια τους σκωτζεζους αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

εμειναν με λιγοτερους παιχτες και παλι η ενωση γκολ δεν εβαζε
    με λιγοτερους παιχτες και εχανε την μπαλα

μεχρι που ανοιξε το σκορ με πεναλτι ο ιουλιος καισαρας
    καθαρο πεναλντι αλλα..................μετα τα γκολ που μπηκαν ηταν γιατι η hearts τα ειχε παρατησει σαφως ............

στην αρχη του αγωνα και κλεβατε και κοβατε ωραια χωρις φαουλ και τα κορνερ σας παιρνατε

εχετε καλη αμυνα αλλα ΧΑΛΙΑ επιθεση.....ο Λαγος που δωσατε 1000000 να τον παρετε που ηταν?

μνεια στον ΓΕΩΡΓΕΑ που τα κανει ολα και συμφερει............ο μονος παιχτης που επαιξε σε ολη την διαρκεια του αγωνα και εκανε 1 μονο λαθος

φοβερος και αδικιμενος..........εγω παντω αν και ολυμπιακος φωναζα υπερ του τρομερος παιχτης.

αν συνεχισετε ετσι οχι cl ουτε το ελληνικο δε σας βλεπω (καλα δε σας εβλεπα γιατι θελετε χρονια να δεθητε σαν ομαδα να χτυπησετε στα ισια τον γαυρο)

αλλα.........μονο 20λεπτα ειδα ποδοσφαιρο επαγγελματικο μετα εβλεπα μια αλανα................

αυτα.

υσ:τελος idi με την ΑΕΚ την επομενη φορα θα σου στελνω φιλακια απο το καραισκακη εεεεε σου το εκανα το χατηρι αλλα ανατριχιαζω να ειμαι στην κερκιδα αυτονων που εβλεπα απεναντι μου συνιθως
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
    παιδια εγω δεν ειμαι ΑΕΚ αλλα στο γηπεδο χτες πηγα

οι συμπεριφορα τω νφιλαθλων της ΑΕΚ και της HEARTS ηταν αψογη και μπραβο!

η αστυνομευση παρα πολυ και σε σωστα σημεια

το μονο λαθος τραγικο της αστυνομιας ηταν που ειχαν κλεισει τα 100 προσβασημα μετρα για τη θυρα 24 και επρεπε να κανεις το γυρο του γηπεδου και παλι πισω για να μπεις..........

πολυς ο κοσμος

τωρα αγωνιστικα

εμενα ΔΕΝ μου αρεσει ετσι πως παιζει η ΑΕΚ ΔΕΝ τρεχουν (σε γενικες γραμμες) ΔΕΝ σουταρουν το φιλοσοφουν παντα με αποτελεσμα να μαζευεντε εγκαιρα ο αντιπαλος

δεν εχουν τον κλασσικο γκολτζη που θα κανει του κεφαλιου του και θα βαλει γκολ (δε λετε του προεδρου σας να ξαναβαλει τη φανελα?)

η διαιτησια εσφαξε στην κυριολεξια τους σκωτζεζους αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

εμειναν με λιγοτερους παιχτες και παλι η ενωση γκολ δεν εβαζε
    με λιγοτερους παιχτες και εχανε την μπαλα

μεχρι που ανοιξε το σκορ με πεναλτι ο ιουλιος καισαρας
    καθαρο πεναλντι αλλα..................μετα τα γκολ που μπηκαν ηταν γιατι η hearts τα ειχε παρατησει σαφως ............

στην αρχη του αγωνα και κλεβατε και κοβατε ωραια χωρις φαουλ και τα κορνερ σας παιρνατε

εχετε καλη αμυνα αλλα ΧΑΛΙΑ επιθεση.....ο Λαγος που δωσατε 1000000 να τον παρετε που ηταν?

μνεια στον ΓΕΩΡΓΕΑ που τα κανει ολα και συμφερει............ο μονος παιχτης που επαιξε σε ολη την διαρκεια του αγωνα και εκανε 1 μονο λαθος

φοβερος και αδικιμενος..........εγω παντω αν και ολυμπιακος φωναζα υπερ του τρομερος παιχτης.

αν συνεχισετε ετσι οχι cl ουτε το ελληνικο δε σας βλεπω (καλα δε σας εβλεπα γιατι θελετε χρονια να δεθητε σαν ομαδα να χτυπησετε στα ισια τον γαυρο)

αλλα.........μονο 20λεπτα ειδα ποδοσφαιρο επαγγελματικο μετα εβλεπα μια αλανα................

αυτα.

υσ:τελος idi με την ΑΕΚ την επομενη φορα θα σου στελνω φιλακια απο το καραισκακη εεεεε σου το εκανα το χατηρι αλλα ανατριχιαζω να ειμαι στην κερκιδα αυτονων που εβλεπα απεναντι μου συνιθως
    Ω ρε Γεωργιε!!!
    Αυτη εχει επαγγελματικοοοοοοοοοοο!!!

Τα γκρουπ δυναμικότητας

1ο γκρουπ

Μπαρτσελόνα 127.006
    Μίλαν 129.020
    Ρεάλ Μαδρίτης 120.006
    Ιντερ 112.020
    Λίβερπουλ 105.950
    Αρσεναλ 101.950
    Μάντσεστερ Γ. 100.950
    Βαλένθια 95.006

2ο γκρουπ

Λιόν 89.757
    Πόρτο 87.533
    Αϊντχόφεν 81.640
    Μπάγερν Μονάχου 80.960
    Τσέλσι 79.950
    Ρόμα 76.020
    Σέλτικ 60.023
    Λιλ 54.757

3ο γκρουπ

Σπόρτινγκ Λ. 54.533
    Μπενφίκα 51.533
    Μπορντό 47.757
    Στεάουα 46.381
    Βέρντερ Βρέμης 43.960
    Ολυμπιακός 43.587
    ΤΣΣΚΑ Μόσχας 42.504
    ΑΕΚ 39587

4ο γκρουπ

Αντερλεχτ 38.981
    Ντιναμό Κιέβου 36.777
    Λέφσκι 35.016
    Σαχτάρ Ντόνετσκ 33.777
    Γαλατασαράι 33.634
    Αμβούργο 30.960
    Σπαρτάκ Μόσχας 21.504
    Κοπεγχάγη 16.593

αντε να δούμε.
    σημερα 7 στην ΝΕΤ

Θα το... κουνήσει το σεντόνι!!!!

άντε μωρή αρρώστια!!!!!!
    surfing the wild side

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Δευτερο γκρουπ-->Ελπίζω να μην κάτσει σε κανέναν η Μπάγερν και η Τσέλσι.. Οι άλλες επικίνδυνες μεν παίζονται δε..

Άσχετο,πως γίνεται η ΑΕΚ να χει τόση μικρη διαφορά απο τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία?Αλλα αμα κρίνω απο τη Σέλτικ που στο C.L δεν έχει κάνει τίποτα παρ όλα αυτά έχει 60.000 πόντους!!!!!!!Μάλλον το κύπελο ουέφα δεν είναι τόσο υποτιμημένο όσο νομίζουμε.

η INTER ρε παιδιά που τους βρήκε τόσους βαθμούς???
    η ΛΙΛ?????

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ακριβώς όπως ειπώθηκε... το UEFA Cup δεν είναι καθόλου Β διαλογής όσον αφορά τους Ευρωπαϊκούς βαθμούς.

Μακάρι και ο ΠΑΟ και ο Ατρόμητος να πάνε πολύ καλά εκεί και να αρχίσουμε να μαζεύουμε κανά ποντάκι.

Για να μην παίζουμε όλοι προκριματικά απο την μεθεπόμενη χρονιά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Άσχετο,πως γίνεται η ΑΕΚ να χει τόση μικρη διαφορά απο τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία?
    Έλα ντε.....:rotflmao: :rotflmao:
    The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings

H Κοπεγχάγη παντως με τους 16.593 βαθμους, το πατησε το καθαριστικο τζαμιων

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ενα μπραβο σε ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ
    από EVI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 08:13
  2. Μπραβο Στον Afrotwin
    από melsaltas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 45