Επιτέλους το CBR είναι και πάλι στους δρόμους, έτοιμο για νέες περιπέτιες. Μετά από μια βδομάδα νοσηλείας λόγο κακής διατροφής(γαμώ τους κωλοβενζινάδες), είναι ετοιμοπόλεμο και γώ γεμάτος χαρά!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Επιτέλους το CBR είναι και πάλι στους δρόμους, έτοιμο για νέες περιπέτιες. Μετά από μια βδομάδα νοσηλείας λόγο κακής διατροφής(γαμώ τους κωλοβενζινάδες), είναι ετοιμοπόλεμο και γώ γεμάτος χαρά!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ξυπνάν οι ναύτες του βυθού, ρεσάλτο να βαρέσουν!!!!
Αντε βρε μπράβο!
συνηλθε?
τι είχε πάθει ζημιά τελικά απο τα πετρέλαια?
... ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΔΑΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ
ΤΕΣΠΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ...
ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΦΙΞΕΣ?
Ωραίος. 'Αντε ξαμολύσου τώρα. και προσοχή με τους βανζινάδες. βρές έναν καλό και βάζε απο εκεί.
οοοοπααααα τιιιιι λες τώωωωραααα???
οκ το Cbraaaaki ????????
ok πάει τώρα ....?
τι είχε τελικά??? μπέκ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
μπεκάκια, άλλαξαν τα μπουζι πάλι γιατί κάποια είχαν μαυρίσει και του έδωσε και ένα υγρό για να βάζει στη βενζίνη νομίζω δεν θυμάμαι.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τα καλοταξιδα ξανα και τον νου σου
οπως ολοι μας δηλαδη,γιατι και εγω εβαλα
καπου στην Αχαρνων χθες βενζινη στο cbr
μου και αρχιζε να κανει διακοπες...
αντε να δουμε..
Προσωπική άποψη:
Τώρα στις διακοπές που δεν είναι εύκολο να βάζουμε πάντα απο έναν βενζινά, ούτε τον ξέρουμε... ας καθυστερούμε και ας πέρνουμε για τις ημέρες που θα είμαστε εκτός έδρας και μια αποδειξούλα για την βενζίνη που βάλαμε!
Αυτό και τον βενζινά φοβερίζει, και εμας αφήνει κατοχυρωμένους αν (χτυπα ντεπόζιτοσε κανέναν να μην συμβει...) ...
Σας προτρέπω να το πράξετε ΟΛΟΙ!![]()
Αυτό ισχύει;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Προσωπική άποψη:
Τώρα στις διακοπές που δεν είναι εύκολο να βάζουμε πάντα απο έναν βενζινά, ούτε τον ξέρουμε... ας καθυστερούμε και ας πέρνουμε για τις ημέρες που θα είμαστε εκτός έδρας και μια αποδειξούλα για την βενζίνη που βάλαμε!
Αυτό και τον βενζινά φοβερίζει, και εμας αφήνει κατοχυρωμένους αν (χτυπα ντεπόζιτοσε κανέναν να μην συμβει...) ...
Σας προτρέπω να το πράξετε ΟΛΟΙ!![]()
Τεσπα, Theo, καλούς δρόμους.......![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Βεβαίως και ισχύει και είναι υποχρέωμένος να σου δώσει αμα του ζητησεις , αποδειξη λιανικής είναι!
ΤΑ ΧΟΝΔΑ ΧΑΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΚΕΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ!
See you around man![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
καλά ταξίδια![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΛΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΜΙΣΜΑ...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
ΤΑ ΧΟΝΔΑ ΧΑΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΚΕΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ!
See you around man![]()
![]()
:rotflmao:
ΤΙ ΕΙΜΑΙ BAD BOY ΛΕΩ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΔΑ KAI ΘA ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑΝΤΑΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
![]()
![]()
![]()
![]()
YES...YES...
![]()