Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πόσο χιλιόμετρα βγάζει η ρεζέρβα του fazer 600, από την ώρα που στην οθόνη γράφει TRIP F;
Ευχαριστώ.
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πόσο χιλιόμετρα βγάζει η ρεζέρβα του fazer 600, από την ώρα που στην οθόνη γράφει TRIP F;
Ευχαριστώ.
Moυ είχε βγάλει 75 πριν γεμίσω. (2006)
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ευχαριστώ.
Να πω ότι είναι μοντέλο 2004. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο.
40-50 χιλιόμετρα στα σίγουρα...Με οικονομική (πολύ...) οδήγηση περνάει τα 60-ίσως και τα 70...Πάντως καλά είναι να μην το ρισκάρεις χωρίς λόγο. Με το που ανάβει το F-TRIP βάζε βενζίνη![]()
Πρεπει να εχει ρεζερβα γυρω στα 3,5-4 λιτρα. Οποτε αναλογα την οδηγηση που κανεις, μπορεις να βγαλεις 60-80 χιλιομετρα περιπου (οριακα).
Κρανη NOVA:
"Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"
50 χλμ βγαζει η ρεζερβα του R1 oποτε με κανονικη οδηγηση θα πρεπει να ξεπερναει τα 60χλμ
θυμαμαι στην πιστα και υπο πιεση μολις ξεπερνουσα τα 23χλμ στο f-trip το γυριζα με τα ποδια....![]()
εμενα μου ανοιξε ρεζερβα εγραψα 50km και οταν φουλαρα εβαλα 17 λιτρα,δηλαδη,ειχα αλλα δυο λιτρα!!
ΥΑΜΑΗΑ FZ6 S2