Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: 50cc ντεμοντε και αχρηστα;;

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

50cc ντεμοντε και αχρηστα;;

Τι ειναι βρε παιδια αυτη η επιδημια της εποχης με τα 125αρια;;
    Σε καμποσες συζητησεις που εχουν γινει κατα καιρους η συντριπτικη πλειοψηφια των νεαρων (16 και ανω) εχουν πεσει με τα μουτρα να βρουν τροπους να καβαλησουν 125cc με την δικαιολογια οτι τα 50cc "δεν τραβανε"
    Συγνωμη ρε παιδια (στα 16χρονα και ανω αναφερομαι), οταν λετε "δεν τραβαει" τι ακριβως εννοειτε;;
    Δεν τραβαει στις ανηφορες;;
    Δεν τραβαει με την γκομενα πανω;;
    Δεν τραβαει σουζες;;
    Δεν παει ουτε 100;;
    Αν το αγορασετε θα σας κραξει κανεις;;
    Ολα τα παραπανω;;
    Οταν ειχα την ευκαιρια και εγω στα 19 μου να αγορασω το πρωτο μου παπακι (50cc ταυρακι, ξερουν οι παλιοι) το τελευταιο που με απασχολουσε ηταν οτι πηγαινε σκαστο 65 χλμ, οτι ειχε 4 ιππους και οτι δεν μπορουσα να ξεμουδιασω τον κολο μου μετα απο 3 ωρες βολτα!!

Ομως με κρατησε (αντεξε) 6 χρονια και ουδεμια φορα η (καθε) κοπελα που ηταν μαζι μου δεν προτιμησε taxi η λεωφορειο
    Τωρα δυστηχως αφηνετε την πιο ομορφη αισθηση της μοτοδηγησης φοβουμενοι πως το 50αρι σας δεν "τραβαει" γκομενακια και ανηφορες.
    Μαθετε λοιπον μικροι μου φιλοι, πως η πορωση της μηχανης δεν εχει τοση σχεση με τις τελικες της ταχυτητες και την επιταχυνση, οσο η ελευθερια που σου προσφερει η οδηγηση, εστω και αν πηγαινεις με 60 χλμ.
    Και αντι να χαρειτε αυτην την αισθηση της βολτας, καθεστε να βρειτε τροπους να ξεγελασετε γονεις και αστυνομια για να κερδισετε 50χλμ. παραπανω τελικη ταχυτητα αγοραζοντας 125cc! Λες και ολα τα προβληματα λυθηκαν με 75 κυβικα παραπανω!!
    Αν ηταν να επιλεξετε μεταξυ 50cc, λεωφορεια και ταξι, τι πραγματικα θα επιλεγατε;;

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: 50cc ντεμοντε και αχρηστα;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Αν ηταν να επιλεξετε μεταξυ 50cc, λεωφορεια και ταξι, τι πραγματικα θα επιλεγατε;;
    Ταξί !! :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εγώ όταν ήμουν 16 δεν με άφηναν να πάρω μηχανάκι,με τίποτα.Πλέον έφτασα 20 και σε λίγες μέρες θα πάρω το ninjaki!Μακάρι να μπορούσα να πάρω μηχανάκι τότε έστω και 50cc!
    T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

Εγώ πάντως είμαι περήφανος που έμαθα να οδηγώ στα 18 με dr125 '86 και μετά πήρα το
    δικό μου dr250 :P
    Γενικά πολλοί όπως κι εγώ τα έχουμε στην μπούκα τα παπάκια...ίσως παλιότερα δεν τα
    οδηγούσαν τόσοι κάγκουρες και λογικά θα υπήρχε και άλλη νοοτροπία.
    Antres den einai aytoi pou forane pantelonia,einai aytoi pou forane adiavroxa(aprilia)

Μανιβελάτο μέλος

Μαθετε λοιπον μικροι μου φιλοι, πως η πορωση της μηχανης δεν εχει τοση σχεση με τις τελικες της ταχυτητες και την επιταχυνση[/B]
    Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι? Ότι εκτός από πάρα πολλούς μικρούς το αγνοούν επιδεικτικά και πολλοί μεγάλοι..

Πέρισυ έκατσα πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα, δεν είχα κάτσει ούτε καν σαν επιβάτης.. (Βλέπε γονείς δεν ήθελαν ούτε να ακούσουν ποτέ, παρότι ήμουν ανέκαθεν πολύ μαζεμένος) οπότε στα 21 μου, αγόρασα μόνος μου το πρώτο μου δίτροχο, ένα mtx 50, του 1988.. 60 ανηφόρα, κατηφόρα με ευνοϊκό άνεμο 70 (κοντέρ). Και τις κοντινές μου τις βόλτες τις έκανα και Άγιο Νικόλαο πήγα.. Το άλλαξα μετά από 5-6 μήνες με ένα καινούριο 125 τετράχρονο, και αν δεν παραήταν παλιό θα το είχα κρατήσει, για να μην πω ότι μερικές φορές μετανιωσα που δεν πήρα κάποιο καινούριο aprilia rx 50, αφού πραγματικά διαφορά καμία..

Έχω γίνει κουραστικός να απαντάω κάθε φορά τα ίδια πράγματα σε πιτσιρίκους, αφού σου αρέσει, πάρε μία κανονική μοτοσυκλέτα 50 κ.εκ, και ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα θα είναι, και το γκαζάκι του (8-9 αλογάκια - υπεραρκετά για την ηλικία των 16) θα το έχει τηρουμένων των αναλογιών, και αναρτήσεις φρένα έχει, και πλαίσιο..

- Όχι θα πάρω το τάδε άκυρο παπί, θα βάλω και ένα μοτέρ lifan 125, θα σκάσω και 500 ευρέους για takegawa.. και όλα αυτά για 20 χλμ παραπάνω..

Το άλλο δε ηλίθιο στερεότυπο, αν είναι κάτω των 250 - 400 δεν είναι μηχανή, και προτιμώ να πάρω παπί..

Πάρε ρε άνθρωπε ένα cbf 125, έχει κανονικό πλαίσιο, φρένα, αναρτήσεις, προστασία από αέρα, θέση οδήγησης, μπλα μπλα... μα τα ίδια λεφτά καααάνει

- Όχι θα γίνω ρεζίλι..

Εντάξει τα έβγαλα τα απωθημένα μου..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mtx50r_12370.jpg 
Προβολές:	520 
Μέγεθος:	68,6 KB 
ID:	163097
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Μανιβελάτο μέλος

Re: Re: 50cc ντεμοντε και αχρηστα;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι? Ότι εκτός από πάρα πολλούς μικρούς το αγνοούν επιδεικτικά και πολλοί μεγάλοι..

Πέρισυ έκατσα πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα, δεν είχα κάτσει ούτε καν σαν επιβάτης.. (Βλέπε γονείς δεν ήθελαν ούτε να ακούσουν ποτέ, παρότι ήμουν ανέκαθεν πολύ μαζεμένος) οπότε στα 21 μου, αγόρασα μόνος μου το πρώτο μου δίτροχο, ένα mtx 50, του 1988.. 60 ανηφόρα, κατηφόρα με ευνοϊκό άνεμο 70 (κοντέρ). Και τις κοντινές μου τις βόλτες τις έκανα και Άγιο Νικόλαο πήγα.. Το άλλαξα μετά από 5-6 μήνες με ένα καινούριο 125 τετράχρονο, και αν δεν παραήταν παλιό θα το είχα κρατήσει, για να μην πω ότι μερικές φορές μετανιωσα που δεν πήρα κάποιο καινούριο aprilia rx 50, αφού πραγματικά διαφορά καμία..

Έχω γίνει κουραστικός να απαντάω κάθε φορά τα ίδια πράγματα σε πιτσιρίκους, αφού σου αρέσει, πάρε μία κανονική μοτοσυκλέτα 50 κ.εκ, και ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα θα είναι, και το γκαζάκι του (8-9 αλογάκια - υπεραρκετά για την ηλικία των 16) θα το έχει τηρουμένων των αναλογιών, και αναρτήσεις φρένα έχει, και πλαίσιο..

- Όχι θα πάρω το τάδε άκυρο παπί, θα βάλω και ένα μοτέρ lifan 125, θα σκάσω και 500 ευρέους για takegawa.. και όλα αυτά για 20 χλμ παραπάνω..

Το άλλο δε ηλίθιο στερεότυπο, αν είναι κάτω των 250 - 400 δεν είναι μηχανή, και προτιμώ να πάρω παπί..

Πάρε ρε άνθρωπε ένα cbf 125, έχει κανονικό πλαίσιο, φρένα, αναρτήσεις, προστασία από αέρα, θέση οδήγησης, μπλα μπλα...

- Όχι θα γίνω ρεζίλι..

Εντάξει τα έβγαλα τα απωθημένα μου..
    http://www.youtube.com/watch?v=CTy89...e=channel_page

Του συμφορουμίτη tsolberg
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

balls of steel Το avatar του/της p@nos

...

ρε φιλε οσο μικρος και να σαι ψοφιμι σου φαινεται το 50

οποτε και στα 16 θες μεγαλυτερο, μια χαρα ειναι τα 125...

εγω βεβαια ειχα ενα στρογγυλοφαναρο 50(70 βασικα ) το οποιο πιανει 90 σε ευθεια
    (φαινεται το καλαθακι μπροστα βοηθαει πολυ στην αεροδυναμικη )

Re: Re: 50cc ντεμοντε και αχρηστα;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ταξί !! :rotflmao: :rotflmao:
    +1000

Παντως τη δεκαετία του 90 που ξεκίνησα να οδηγω, δεν θυμαμαι κανενα παπι μαμίσιο 50αρι. Ολα πειραγμενα ήταν, 72 και 90.

Ακόμα και η βεσπα που είχα 90 ήταν (απο 50 που έγραφε στη αδεια)...

οπότε για ποια 50αρια μιλάμε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5

Re: Re: Re: 50cc ντεμοντε και αχρηστα;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    +1000

Παντως τη δεκαετία του 90 που ξεκίνησα να οδηγω, δεν θυμαμαι κανενα παπι μαμίσιο 50αρι. Ολα πειραγμενα ήταν, 72 και 90.

Ακόμα και η βεσπα που είχα 90 ήταν (απο 50 που έγραφε στη αδεια)...

οπότε για ποια 50αρια μιλάμε?

+1000

Ακριβως οπως το ειπες πιο παλια οταν ειμασταν εμεις 16 δεν υπηρχε περιπτωση να βρεις 50αρι ουτε κατα λαθος ακομα και τα γεροντια στην γειτονια ερχοταν να τους το φτιαξουμε τουλαχιστον 72cc και με κανα cb ή cm 200 για καρμπυλατερ..Ασε που τοτε οτι καναμε το καναμε απερισκεπτα δεν γνωριζαμε για ασφαλεια κλπ,καγκουριλικη εξατμισης σκασιδια,πλεον οι πιτσιρικαδες νομιζω βολευονται με ενα 125 διχρονο μονογκαζο

Κι εγώ σε παπάκι πενηντάρι, εισαγωγής από τζαπάν έκανα την πρώτη μου βιαιοπραγία σπάζοντάς του, από τα νεύρα μου, το τζαμάκι του κοντέρ. Δεν άντεξα πια όταν σε μια ανηφόρα με τη κοπέλα μου πήγαινα με 10 .... Τελικά το έκανα 72 και ηρέμησα.
    Μόνο τα δίχρονα πενηντάρια με ταχύτητες ήταν κάπως αξιοπρεπή, όλα τα άλλα ήταν για τον γά'ι'δαρο καβάλα.
    Καλά κάνουν για μένα όσοι δεν αγοράζουν πενηντάρια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αργό, εκτός ίσως από ένα κουτσό άλογο....

Εγώ στη ζωή μου απέκτησα τρία 50άρια κι απείραχτα παρακαλώ, γι'αυτό κατάντησα Χοντάκιας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Στα 125 υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, στα 50 όχι.

ego otan protoksekinisa,odigisa to mixanaki pou ithela kai se 50cc kai se 100cc.to thema den einai i teliki(i poia???? )alla i energitiki asfaleia pou sou prosferoun auta ta 50-75 parapano cc gia 10-15% parapano lefta.i mera me ti nixta...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Εμένα το παρακάτω (Yamaha TZR50), το 1998 , που έμαθα να οδηγώ με συμπλέκτη, μου φαινόταν διαστημόπλοιο.
    Να μην μιλήσω για το RS50 ή το υπερβολικά γρήγορο RS250

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tzr_50_thunderkid_(import)_97-00_5.jpg 
Προβολές:	427 
Μέγεθος:	70,4 KB 
ID:	163156

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    ή το υπερβολικά γρήγορο RS250
    Που κολλάει αυτό ;;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα σε TownMate 50cc και Ζ50...
    από Yamaha maniac στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2010, 17:35
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2009, 00:44
  3. Παπί 50cc και οδήγηση στην Αθήνα
    από krk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2008, 10:02
  4. 50cc και συμπλεκτης
    από one στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2006, 18:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ