Τι ειναι βρε παιδια αυτη η επιδημια της εποχης με τα 125αρια;;
Σε καμποσες συζητησεις που εχουν γινει κατα καιρους η συντριπτικη πλειοψηφια των νεαρων (16 και ανω) εχουν πεσει με τα μουτρα να βρουν τροπους να καβαλησουν 125cc με την δικαιολογια οτι τα 50cc "δεν τραβανε"![]()
Συγνωμη ρε παιδια (στα 16χρονα και ανω αναφερομαι), οταν λετε "δεν τραβαει" τι ακριβως εννοειτε;;
Δεν τραβαει στις ανηφορες;;
Δεν τραβαει με την γκομενα πανω;;
Δεν τραβαει σουζες;;
Δεν παει ουτε 100;;
Αν το αγορασετε θα σας κραξει κανεις;;
Ολα τα παραπανω;;
Οταν ειχα την ευκαιρια και εγω στα 19 μου να αγορασω το πρωτο μου παπακι (50cc ταυρακι, ξερουν οι παλιοι) το τελευταιο που με απασχολουσε ηταν οτι πηγαινε σκαστο 65 χλμ, οτι ειχε 4 ιππους και οτι δεν μπορουσα να ξεμουδιασω τον κολο μου μετα απο 3 ωρες βολτα!!
Ομως με κρατησε (αντεξε) 6 χρονια και ουδεμια φορα η (καθε) κοπελα που ηταν μαζι μου δεν προτιμησε taxi η λεωφορειο![]()
Τωρα δυστηχως αφηνετε την πιο ομορφη αισθηση της μοτοδηγησης φοβουμενοι πως το 50αρι σας δεν "τραβαει" γκομενακια και ανηφορες.
Μαθετε λοιπον μικροι μου φιλοι, πως η πορωση της μηχανης δεν εχει τοση σχεση με τις τελικες της ταχυτητες και την επιταχυνση, οσο η ελευθερια που σου προσφερει η οδηγηση, εστω και αν πηγαινεις με 60 χλμ.
Και αντι να χαρειτε αυτην την αισθηση της βολτας, καθεστε να βρειτε τροπους να ξεγελασετε γονεις και αστυνομια για να κερδισετε 50χλμ. παραπανω τελικη ταχυτητα αγοραζοντας 125cc! Λες και ολα τα προβληματα λυθηκαν με 75 κυβικα παραπανω!!
Αν ηταν να επιλεξετε μεταξυ 50cc, λεωφορεια και ταξι, τι πραγματικα θα επιλεγατε;;