re paidia skeftomai na parw mixani pistas alla den paizoun k polla gafra.mhpws kserei kaneis na mou proteinei kati kalo k aksiopisto sta 3000? eida kapoia alla.........
re paidia skeftomai na parw mixani pistas alla den paizoun k polla gafra.mhpws kserei kaneis na mou proteinei kati kalo k aksiopisto sta 3000? eida kapoia alla.........
Εννοείς πως θέλεις μια μοτοσικλέτα για αποκλειστική χρήση εντός πίστας (track days ή/και αγώνες);
Με τι είδος αγώνων θέλεις να ασχοληθείς;
Supermoto;
Enduro;
Ταχύτητας;
Dragster;
Triumph Speed Four. 98 άλογα, το έχει η αντιπροσωπεία στη Μιχαλακοπούλου με 3300 μου είχε πει. Ψάχνω ακριβώς το ίδιο με σένα και όταν το είχα οδηγήσει παλιά μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.
Aprilia Rs 125 ή ακόμα καλύτερα 250. Κατά τη γνώμη μου, ότι καλύτερο για πίστα στα λεφτά που δίνεις.
παλια cbr600
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Aprilia RS250
Honda CBR400
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Νόμιζα ότι αυτό το Ninja ήτανε λίγο βαρίδι, και πιο πολύ για ευθείες.
Πάντως, και τα Γιαπωνέζικα 400άρια παραεισαγωγής είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, αν και αμφιβάλλω αν πλεον βρίσκεται κάποιο σε υποφερτή κατάσταση. Επιμένω πάντως για δίχρονο. Πιθανώς και για RGV, αν και σαφώς θα προτιμούσα ένα Aprilia RS 2001-2004
αυτό το νίντζα είναι όντως βαρύ αλλά δεν παύει να είναι.... χμμμ... ζόρικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
Νόμιζα ότι αυτό το Ninja ήτανε λίγο βαρίδι, και πιο πολύ για ευθείες.
Πάντως, και τα Γιαπωνέζικα 400άρια παραεισαγωγής είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, αν και αμφιβάλλω αν πλεον βρίσκεται κάποιο σε υποφερτή κατάσταση. Επιμένω πάντως για δίχρονο. Πιθανώς και για RGV, αν και σαφώς θα προτιμούσα ένα Aprilia RS 2001-2004![]()
cbr400 δεν θα έπαιρνα με την καμία, και σε καλή κατάσταση να ήταν, πολύ γρήγορα θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο
RGV250 σε εξαιρετική κατάσταση υπάρχει σε αγγελία στο φόρουμ (keleytis)
Και προσθετω, με μερικα καλουδια υπολογισε και τον καλυτερο παππου του κοσμου ZZR 250Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Aprilia RS250
Honda CBR400![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αν ψάχνεις για "μικρό" πίστας να κάνεις υπομονή μέχρι να πέσει στα χέρια σου κανένα καθαρό RVF ..
(δες τη φωτό από κάτω .. )
(είναι ακριβό αλλά τα λεφτά του τα αξίζει με το παραπάνω - αν λέμε είναι καθαρούλι πάντα )
Πάντως και ο Κελευτής πουλάει ένα ωραίο Rgv
![]()
Πριόνι το RVF, και πανέμορφο, αλλά άντε βρες κάποιο σε καλή κατάσταση. Και από ήχο πάντως super!!!
kati pou na exei k antalaktika re paidia. akousa oti de briskeis.
400αρακι δε θα σου συνηστουσα με τιποτα,καλυτερα κανενα διχρονο,αλλιως cbr 600f.
auto skeftomai k egw. koitaksa gia to RR alla tipota....
h akrivo tha htan h mapa.