Επειδή συνήθως το φόρουμ το κοιτάει αρκετός λαός , μέλη αλλά και επισκέπτες , σκέφτηκα πως πλάκα θα είχε να στήναμε ενά Ιντερνετικό ραδιοσταθμό .Δεν ξέρω πως γίνεται αλλα ξέρω πως δεν είναι και τρομερά δυσκόλο .Τωρα μάλιστα και με τις επερχομένες αναβαθμίσεις στις γραμμές θα υπάρχει και καλύτερη ποίοτητα . Θα μπορούσαμε να βγάλουμε εκπομπές για μοντελλα μοτο και απορίες αλλα και μουσικη παραλληλα . Ξερώ πως σαν project θα χρειαστει χρονο ,οργάνωση και πολύ υπομονη (εχω κάνει σε ραδιοσταθμους παλιότερα και ξέρω 10 πραγματά).Ισως να χρειαστεί και ενα ειδικο section στο foroum .
Η βασική ιδεα ειναι αυτος που ξεναγείται στο φορουμ η στο site να εχει τη δυνατοτήτα να ακουσει μουσική "live" απο καποιο συνφορουμίτη και να μην ξανακουει τα ίδια και ίδια μπ3 του σκληρού του . Αυτα σαν πρώτη σκέψη .Πιθανον η ιδέα να έχει ξαναπέσει στο τραπέζι , και στην περιπτώση που εχει αποριφθει ζητω επανεξέταση . Αν ωστωσο οι σεβαστοι admins opers κλπ το δουν ζεστα προσφέρομαι να βάλω αρκετο χρόνο και ιδρώτα στην οργάνωση του εγχειρηματος . Ειμαι σίγουρος ,απο την απηχηση που ειδα πως ειχαν τα μουσικα θρεντς στο πλατύ κοινό, πως θα υπάρχξουν και αλλοι ενθελοντές ....
Αυτα και βλεπουμε για περισσότερα ...
![]()
![]()