Παιδια πόσο ασφαλεις ειναι οι αγορες απο e-bay?μέσω πιστωτικής κάρτας εννοώ![]()
Παιδια πόσο ασφαλεις ειναι οι αγορες απο e-bay?μέσω πιστωτικής κάρτας εννοώ![]()
Μεσω paypal θεωρειται ασφαλης η συναλλαγη.
Προσωπικα ομως,προτιμω χρεωστικη καρτα.
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
agorazo kai poulao xronia apo ebay,meso paypal.Pote den exo xasei leyta.Pleon hardware-accesories agorazo kata 90% apo ekei...apisteyta kaliteres times.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕ PAY-PAL ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ,ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ!
www.caferacers.gr
με καλύπτεις απόλυτα....+100000Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
agorazo kai poulao xronia apo ebay,meso paypal.Pote den exo xasei leyta.Pleon hardware-accesories agorazo kata 90% apo ekei...apisteyta kaliteres times.
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
και μενα .....+10000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
με καλύπτεις απόλυτα....+100000
Nα κανω μια ερωτηση; Εχοντας την καρτα αναληψεων της αλφαμπανκ εχω και χρεωστικη μου πανε (εχει σημα electron visa πανω) και μπορω να τη χρησιμοποιησω για χρεωστικη μεχρι το ποσο που εχει μεσα στο τρεχοντα λογαριασμο. Ισχυει αυτο; γιατι προσπαθοντας να αγορασω με το paypal μουρθε το payment request ολα οκ. Παταω Pay και μου βγαζει το εξης: "This payment cannot be funded with a credit card at this time.Please try again." Τι γινεται??? Εχω κανει premium account για να μην εχει ορια πληρωμων. Εxpanded use εχει ενεργοποιηθει (τσιμπησε και το 1.5 ευρω). Πρεπει να μεταφερω απο τη τραπεζα λεφτα με το add funds ωστε να ειναι στο account balance (το τρεχον μου ειναι 0)! Δε τα τραβαει αυτοματα απ την καρτα οπως το expanded use?
Silence in the studio!
to pio pithano einai eitai na min exeis ypoloipo i karta sou,eitai na min einai simvati..an kai visa tha eprepe.Isos tha xreiazete na metafereis xrimata apo ton logariasmo sou stin visa oste na leitourgisei san xreostiki...rota tin trapeza
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...DME:L:RTQ:US:1
ollo ayto pige 1600 euro mesw paypal
kai pira pisw ta 250.
aparadekto koita kai to feedback toy typou.
maronsrad.
apla na xereis oti paizoun kai tetoia.
emena dystixos mou ekatse se kati poly akrivo
kai h agora egine gia ton kollito mou (dyplo provlima)
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
η γνώμη μου είναι μόνο με πιστωτική και όχι χρεωστική διότι αν κάτι δεν πάει καλά πχ πέσεις σε απατεώνα και δεν πάρεις ποτέ αυτό που αγόρασες μπορείς ανα πάσα στιγμή να ακύρώσεις την συναλλαγή, το έχω κάνει,
επίσης τα κλασικά: κοιτάς αν στέλνουν Ελλάδα, πόσο είναι τα μεταφορικά, να έχουν μεγάλη αξιολόγηση, εγώ δεν θα ψώνιζα απο κάποιον που έχει 85%, οπως επίσης κοιτάς και τον αριθμό των ατόμων που έχουν αγοράσει απο αυτόν. καλό είναι να είναι πάνω απο 100, αν και έχω ψωνίσει απο κάποιον που μόλις ξεκινούσε και είχε περίπου 30.
ola ayta isxioyn,akoma eimaste POLI periergoi gia kapia ilektronika pou poulounte tsampa kai exoun polites apo kina-afriki me feedback px 10 (opou ta 10 einai apo agores ebooks,backrounds klp. a3ias 0.99c!!!!).
Akoma panta rotame ta metaforika....kamia fora einai yperogka kai pleon apofeygoyme oso mporoume agores apo USA (teloneio grrrr).
ta piadia exoun dikio
apla sthn dikh mou periptwsh olla ta parapano itan tsekarismena.
feedback-eyropi-metaforika......
thelei prosoxh.
episeis eixa kai apo italia ena provlima otan mia fuji mou stixise apo 252 -312 ta opoia eniosa oti ta edosa se ntavatzi.
anyway.
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad