ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????
ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΛΙ????
Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ...
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ...
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????
ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΛΙ????
Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ...
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ...
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!
Καποιος ελεγε κατι για τον Μπορχα...![]()
Τελος.. Το υποκαταστημα πηγε απο εκει που ηρθε !!![]()
Παμε για τα κεντρικα τωρα !!![]()
ΝΤΟΥΣΑΝ ΓΕΡΑ .. ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
τι σπασιμο ρε γμτ να τα δειχνει το supersport...
εχω ξενερωσει τελειως λεμε...
![]()
Το παιχνίδι δεν το είδα..Άκουσα στο ράδιο οτι στο 2ο γκολ έκανε παπαριά ο Σηφάκης.. Ήθελα να'ξερα αν έκανε αντίστοιχη παπαριά σε ματς με τον Παο τι θα λέγατε..![]()
Πάλι με πενταλντάκι η ΠΑΝΑΘΑ?? με το ζόρι δεύτερος γίνεται???Η Ελληνική ΤΣΕΛΣΙ σπρώχνεται κάθε Κυριακή από διαιτησία???Δε πειράζει αυτό μπορούν οι λαχανί παίχτες αυτο κάνουν...
Μόνο στην Ελλάδα αυτα ρε γαμώτο...
Δηλαδή ΔΕΝ ήταν πέναλτυ ;;;;;;;;;;;;;
:a24::a24:
:a24:
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ Π@>>>>>ΡΙΕΣ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ !!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δηλαδή ΔΕΝ ήταν πέναλτυ ;;;;;;;;;;;;;
:a24::a24:
:a24:
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ Π@>>>>>ΡΙΕΣ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ !!!!!!!!!!!!!!
Ηταν φίλε μου όσο και του Κύρου που σφύριξε τη προηγούμενη εβδομάδα...Το θυμάσαι????
Ερποντας πάει η ομάδα με τα λαχανί...
Mα τι λετε τωρα? το επιθετικο φαουλ στο πρωτο γκολ δεν το ανεφερε κανεις....γαργαρα ολοι....
οσο για τον Μπαγεβιτς μην σωσει και ερθει...χιλιες φορες Αναστασιαδης!!!
εγω δεν το ειδα και δεν μπορω να παρω θεση αν ηταν πεναλτυ αλλα και ο θρυλος δεν εκανε και καμια φοβερη εμφανιση...Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
Πάλι με πενταλντάκι η ΠΑΝΑΘΑ?? με το ζόρι δεύτερος γίνεται???Η Ελληνική ΤΣΕΛΣΙ σπρώχνεται κάθε Κυριακή από διαιτησία???Δε πειράζει αυτό μπορούν οι λαχανί παίχτες αυτο κάνουν...
Μόνο στην Ελλάδα αυτα ρε γαμώτο...
το δευτερο γκολ με τραγικο λαθος του σηφακη το βαλαμε (αν δεν κανω λαθος)...
οτι ειμαστε σε καλυτερη κατασταση παντως δεν υπαρχει αμφιβολια απο κανεναν πιστευω
ΔΥΣΤΥΧΩΣ πέρα από το ότι δεν βλέπεις παρά μόνο αυτά που σε αφήνουν να δεις οι παρωπίδες σου .................. θα έλεγα και ότι είσαι πολύ εριστικός για τα γούστα μου............Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
Ηταν φίλε μου όσο και του Κύρου που σφύριξε τη προηγούμενη εβδομάδα...Το θυμάσαι????
Ερποντας πάει η ομάδα με τα λαχανί...
![]()
Το συμβάν ήταν ο ορισμός του πέναλτυ ....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
εγω δεν το ειδα και δεν μπορω να παρω θεση αν ηταν πεναλτυ αλλα και ο θρυλος δεν εκανε και καμια φοβερη εμφανιση...
το δευτερο γκολ με τραγικο λαθος του σηφακη το βαλαμε (αν δεν κανω λαθος)...
οτι ειμαστε σε καλυτερη κατασταση παντως δεν υπαρχει αμφιβολια απο κανεναν πιστευω
Όσο για τα υπόλοιπα απλά θα πω ότι τόσο η ομάδα μου όσο και η δικιά σου έπαιξαν εξαιρετικό .......................................
ΤΑΡΑΜΤΟΥΡΙ![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΩΣ πέρα από το ότι δεν βλέπεις παρά μόνο αυτά που σε αφήνουν να δεις οι παρωπίδες σου .................. θα έλεγα και ότι είσαι πολύ εριστικός για τα γούστα μου............
[/QUOTE]
ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ....
Καλα με τους Βαζελους δεν ασχολουμε αλλα το δευτερο γκολ ητανε ολα τα λεφτα ο Μιχαλακης ποιος Μπορχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αυτος βλεπει μπαλα και φοβαται ο φουκαρας τα φαγανε παλι τα λεφτα του προεδρου και εφερε ο Σολιντ το ντουφεκι![]()
ela saxtiorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pou sas xreiazetai....
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ...
ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΗΤΑΝΕ.-
ΕΛ ΜΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ!!!!ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΓΚΟΛ.-
ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.....:a31:
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...