Μειωμένες τιμές για SV απο την Σουτζουκι
το 1000s με 7800ευρω!!!!!!!!!!!!!Γ@μω την αφραγκία μου
http://www.suzuki.gr/moto/news.php?id=13
3 χιλιάρικα κάτω το 1000ρι και σχεδόν 1900 ? κάτω το 650..;;![]()
:hypnotize
![]()
Τροπέα..![]()
Απίστευτο! Έλεος....
Όσο και αν χαίρεσαι πάντως με την πρόσφορα, είναι αναπόφευκτο να μην νιώσεις και λίγο μαλάκας για τις εντελώς υποκειμενικές τιμές της αγοράς που διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσταγές του μάρκετινγκ (προσφορά – ζήτηση και τα σχετικά).
Πραγματικά νομίζω ότι είναι εξαιρετική προσφορά...
Λάμπρο πάμε για κανένα κρουασάν να πάνε κάτω τα φαρμάκια![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Αχ τι παθαμε τωρα.
Με εχει πιασει ταχυπαλμια.
SV 1000S
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας
4χρονος, 2κύλινδρος V 90°, υγρόψυκτος, 2EEK, TSCC
Κυβισμός
996 κ.εκ.
Διάμετρος Χ Διαδρομή
98x66mm
Ιπποδύναμη
124 ίπποι/9.200 σ.α.λ.
Ροπή
10,4 kgm/7.500 rpm
Εκκίνηση
Μίζα
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ
17 λίτρα
Ταχύτητες
6
Μετάδοση
Αλυσίδα
Μεταξόνιο
1.435 χιλ.
Βάρος
189 κιλά
Αναρτήσεις (Εμπρός/Πίσω)
Τηλεσκοπικό / Swingarm
Φρένα (Εμπρός/Πίσω)
2 δίσκοι / δίσκος
Ελαστικά (Εμπρός/Πίσω)
120/70ZR17 - 180/55ZR17
Τα χαπια μου ρεεεεεεεεεεεε.
Το συγκρινω με το Cbf1000 και εχω τρελαθει.
Αυτη ειναι ευκαιρια.![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
οχι ρε πουστη μου !!!!!! και το θελω αυτο το μηχανακι.......γαμοτο,γαμοτο,γαμοτο,γαμοτο......μαλλον ειναι για μοντελα 04 και 05 ε? οχι οτι εχει σημασια.....
Αυτά ισχύουν εδω και 6 μήνες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Πριν το καλοκαιρι που πήρα τηλέφωνο και ρώτησα...αφορά μονο μοντελα του 2003 και τα διαθεσιμα μηχανάκια ηταν......2και αποκλειστικά ασημί.
![]()
Τους πουστρηκλες.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αυτά ισχύουν εδω και 6 μήνες.
Πριν το καλοκαιρι που πήρα τηλέφωνο και ρώτησα...αφορά μονο μοντελα του 2003 και τα διαθεσιμα μηχανάκια ηταν......2και αποκλειστικά ασημί.
![]()
![]()
Να δωκω τα στοιχεια μου?![]()
Tωρα τους πηρα τηλεφωνο.....ειναι 8700 για το 1000s ,μοντελα 04 - 05 ....καλο εξακολουθει να ακουγεται!!!![]()
ουτως η αλλως περα απο το χρωμα δεν νομιζω οτι εχουν αλλαξει καθολου.
Ouuuupsss
Μπορει να κάνω και λάθος...αυτο που εγραψα παραπάνω ισχύει μονο για το κατάστημα :
Motoselect Θηβών 166Α Περιστέρι-210 5788710 που ειναι επισημο του Sfakianakh και πουλαει 2 ασημι 1000αρια του 2003...του κουτιου με 2 χρονια επίσημη εγγύηση.
![]()
και τι μλκια ειναι αυτη τωρα;
δηλαδη για να πουλησει γ@μ@ει τους ιδιοκτητες που θελουν να πουλησουν σε μια λογικη τιμη!
+ το οτι γιται να το αγορασεις και σε 1-2-3 χρονια να ξαναριξουν τη τιμη (οχι στο συγκεκριμενο)..
μλκια....
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Φαντάσου οτι δεν τις φευγουν σαν καινούργια......Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
και τι μλκια ειναι αυτη τωρα;
δηλαδη για να πουλησει γ@μ@ει τους ιδιοκτητες που θελουν να πουλησουν σε μια λογικη τιμη!
+ το οτι γιται να το αγορασεις και σε 1-2-3 χρονια να ξαναριξουν τη τιμη (οχι στο συγκεκριμενο)..
μλκια....
Ενω ειναι απο τα πιο ομορφα μηχανάκια...δεν πουλάει με τπτ.
ή
...έρχεται αντικαταστάτης.......
Μόλις πάντως ρίξει σε τιμη και το κτήνος (gsx1400) εφυγα για την τραπεζαααααααααααααααααααααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι......Photoshop!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Με απόσυρση (αν δεν έχεις, σου αγοράζουν μια και γλυτώνεις τα τέλη) βγαίνει γύρω στα 9.000? (το άκουσα σε μαγαζί την προηγούμενη εβδομάδα)Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μόλις πάντως ρίξει σε τιμη και το κτήνος (gsx1400) εφυγα για την τραπεζαααααααααααααααααααααααααα
![]()
Καλά δεν είναι ?
:rotflmao: :rotflmao:
Κατι απο αυτα συμαβαινει (η και ολα μαζι)
1.Σταματαει η παραγωγη του
2.Ερχεται αντικαταστατης
3.Υπαρχει stock απουλητο (πολυ αδικο κατα την γνωμη μου , εχουμε πηξει στα τετρακυλινδρα)
...Τωρα βεβαια σου λεει 8700 , μοντελο 05.....αν το παρεις παραεισαγωγη το βρισκεις με 9500 μοντελο 06.....βεβαια εχεις το ρισκο που ειναι τρομερα μεγαλο σε περιπτωση που παθει κατι....
θελει σκεψη...