παιδια καλησπερα. ειμαι 19 ετων και οπως ειναι λογικο βραζει το αιμα μου. εχω στην κατοχη μου ενα παπακι και οδηγω και ενα αυτοκινητο. Σκεφτομαι λοιπον οτι το οριο που εχω εχω για αγορα μηχανης περιοριζετα στα 35 αλογα που ειναι αρκετα λιγα.. να αναφερω οτι ξερω να οδηγω αρκετα καλα μηχανη. εχω οδηγησει και σε πιστες οπως και στο δρομο μεγαλες μηχανες οπως RR και ZX10R. οπως καταλαβατε μου φαινονται λιγα τα 35 ψωραλογα! Σκεφτομαι να αγορασω λοιπον ενα bandit 400 για να μην το παρακανω κιολας! Επειδη θα την εχω χωρις διπλωμα θα την εχω αποκλειστικα για καμια κοντινη εξορμηση καθως και για μικρες μετακινησεις μεσα στην πολη. για ολα τα υπολοιπα θα χρησιμοποιω το αθανατο παπακι μου καθως και για τις ημερες με ασχημο καιρο θα χρησιμοποιω το αυτοκινητο. Οι αποριες μου ειναι οι εξης. Πια η γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελο? για πιο λογο ειναι τοσο φτηνες? και πια η γνωμη σας για την αγορα μηχανης χωρις διπλωμα? Να επαναλαβω οτι δεν θα ειναι το βασικο μεταφορικο μου μεσο και θα την παρω απλα για να ξεσκαω και επισης στα 4,5 χρονια που οδηγω δεν εχω τρακαρει ποτε ουτε με μυγα. Ειμαι απο τους οδηγους που σχεδον σταματανε και στα στενακια που δεν εχουν stop!
Συγγνωμη για το μεγεθος του μηνυματος και σας ευχαριστω για τυχον απαντησεις!!![]()
![]()