Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: αγορα dl650

αγορα dl650

σημερα πηγα στην αντιπροσωπεια της suzuki στην Ζακυνθο για να ρωτησω για dl650 abs. μου είπαν για 8.000,00 ΕΥΡΑ ΣΥΝ 150,00 ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ και το πολύ μεχρι 300 ευρα δωρο σε ό,τι είδος θέλω (εννοω σχετικά με την μηχανή βεβαια). πως σας φαινεται η προσφορά? αξιζει τον κόπο να ανέβω Αθήνα για να ψαξω? φυσικά μονο απο αντιπροσωπεία ενδιαφερομαι για την αγορα.
    τι δώρα να προτιμήσω?

Μέλος Το avatar του/της panoc
    στη Πάτρα παντως δίνουν δώρο χουφτες, καγκελα και βαλιτσα μαζι με τη βαση της Givi.
    Μου ειπαν οτι αυτα ειναι δωρο από τη suzuki οπότε λογικά αυτα θα πρεπει να παιζουν σε ολες τις αντιπροσωπείες.
    Επίσης αυτοι μου εκαναν δώρο και ενα κρανος οχι τιποτα το φοβερο ενα Nolan N102.
    DL650A v-strom rider...

στα 300 ευρώ είναι καγκελα και βαλίτσα .τουλάχιστον ετσι μου είπε.οσο για χουφτες ειναι στανταρ.

Μέλος Το avatar του/της panoc
    εμενα μου ειπε οτι αυτα ειναι στανταρ δώρα από τη suzuki δε τα κανει δώρο ο αντιπρόσωπος. (εκτός και αν καταλαβα λάθος το ποστ σου)
    DL650A v-strom rider...

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx

Re: αγορα dl650

Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
    σημερα πηγα στην αντιπροσωπεια της suzuki στην Ζακυνθο για να ρωτησω για dl650 abs. μου είπαν για 8.000,00 ΕΥΡΑ ΣΥΝ 150,00 ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ και το πολύ μεχρι 300 ευρα δωρο σε ό,τι είδος θέλω (εννοω σχετικά με την μηχανή βεβαια). πως σας φαινεται η προσφορά? αξιζει τον κόπο να ανέβω Αθήνα για να ψαξω? φυσικά μονο απο αντιπροσωπεία ενδιαφερομαι για την αγορα.
    τι δώρα να προτιμήσω?
    Μιλας για cash ή για δοσεις??
    Γιατι αν τα δινεις μετρητα, μαλλον τσιμπιμενη ειναι η τιμη...
    Ουτως ή αλλως παντως στην Αθηνα πιστευω θα βρεις καλυτερη τιμη
    wasting space via Architecture

Απο Μηχανής Θεός Το avatar του/της zeremefico

Re: Re: αγορα dl650

Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
    Μιλας για cash ή για δοσεις??
    Γιατι αν τα δινεις μετρητα, μαλλον τσιμπιμενη ειναι η τιμη...
    Ουτως ή αλλως παντως στην Αθηνα πιστευω θα βρεις καλυτερη τιμη
    Είτε cash,είτε δόσεις ίδια είναι η τιμή.
    Οταν στρίβω, ξύνω σαγιονάρα...

Το έχετε δοκιμάσει;;;

για δοσεις παει ακριβοτερα γιατι δεν υπαρχει ατοκη δοση για κανένα ποσό. υπάρχουν όμως διαφορες στην τιμή ανάμεσα στις αντιπροσωπείες? απο την άλλη αν στην τιμή μετροιτης στην Αθήνα τα δώρα αυτά είναι δεδομένα τότε τουλάχιστον δεν θα αναγκαστώ να παζαρέψω με τον εδώ αντιπρόσωπο γαι να τα πάρω. ο εδώ αντιπρόσωπος μου είπε πως η suzuki δεν κάνει καθόλου δώρα (για dl650 abs) και πως τα δωρα αυτα είναι απο αυτόν.
    επιπλέον kakofonix τί εννοείς οτι ούτως ή αλλως θα βρώ καλύτερη τιμή στην Αθήνα?

Απο Μηχανής Θεός Το avatar του/της zeremefico
    Δέν μιλάω για έντοκες ή άτοκες δόσεις αλλά για το γεγονός οτι το κατάστημα θέλει να αγοράσεις τη μηχανή με δάνειο γιατί επωφελείται με bonus απο την τράπεζα που συνεργάζεται για τα δάνεια.Οπότε μην περιμένεις να τρελαθούν όταν ακούσουν οτι θα πληρώσεις με μετρητά
    Οταν στρίβω, ξύνω σαγιονάρα...

Το έχετε δοκιμάσει;;;

Παιδιά εγώ πήρα τη μηχανή 7750 + 75 για τις πινακίδες. Είχε πάνω κάγκελα, χούφτες, και βαλίτσα Givi. Μιλάμε για το 06 μοντέλο με το ABS. Και για τέλη Ιουνίου που δεν είχε καθόλου μηχανάκια στην αγορά.
    Για τις πινακίδες είναι τσάμπα λεφτά. Όσα θέλει χρεώνει ο καθένας, το γνωρίζω από πρώτο χέρι.
    Όσο για το μετρητά ή με δόσεις τώρα πια δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο.
    Επομένως ψάξτο περισσότερο. 150? για πινακίδες είναι απατεωνιά...
    Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom

απο που τη πηρες εσυ nickmavros? αυτη η τιμή ειναι καλύτερη γιατι περιλλαμβανει αυτα που και εγω θέλω. επίσης αν πάρω πινακίδες μόνος με συμφέρει?

Εγώ την πήρα από Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια από τον Μάκινα. Πήραμε όμως 3 μηχανές μαζεμένες γιαυτό μας έκανε την τιμή. Αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις κάτω απο 8000. Η τουλάχιστον να είναι στα 8000 μέσα κ οι πινακίδες.
    Λογικά σε συμφέρει να πάρεις μόνος σου τις πινακίδες το ζήτημα είναι κατά πόσο μπορείς κ πόσο γρήγορα θα τις πάρεις, άσε την ταλαιπωρία που θα φας. Ρώτα όμως για σιγουριά.
    Για να καταλάβεις ότι χρεώνουν ότι να ναι για πινακίδες, ο κολητός μου που πήρε ίδια μηχανή την ίδια μέρα, πλήρωσε 25? λιγότερα για τις πινακίδες γιατί δεν είχαν να του δώσουν ρέστα...
    Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom

οκ καταλαβα....

ευχαριστω

και κατι αλλο. μπορει καποιος να αγοράσει το μηχανακι απο Ζακυνθο και να παρει πινακίδες απο αλλο μέρος?

Εγώ είμαι από Χανιά και επειδή ο αντιπρόσωπος εδώ είναι για τον π..τσο, αναγκάστηκα και αγόρασα το νέο V-Strom με ABS από Ηράκλειο (Σφακιανάκης). Τιμή 7959 (ακριβώς!). Δώρο κάγκελα (τα ελληνικά), χούφτες (οι κλειστές του 1000), και μπαγάζι Givi 46άρι. Ό άλλος στα Χανιά (επιεικώς απαράδεκτος για άλλη μια φορά το λέω) , αν και επίσημος αντιπρόσωπος, δεν έδινε τίποτα δώρο.

Μην ξεχάσω να αναφέρω 70 ευρώ, άδεια, πινακίδες+ νέα τέλη κυκλοφορίας.

Άψογος ο Ηρακλειώτης!

Υ.Γ.
    Αν αναγκαστείς να πας σε άλλη πόλη και εσυ για να αγοράσεις το V-Strom. Θα πρέπει να υπογράψεις μία υπέυθυνη δήλωση ότι είσαι π.χ. κάτοικος Ζακύνθου για να μπορέσουν να εκτελωνίσουν και να σου βγάλουν πινακίδες στην άλλη πόλη. Μην σε ανησυχεί τα κανονίζει ο έμπορος αυτά.
    Εγώ πλέον κυκλοφορώ με πινακίδες Ηρακλείου και θεωρούμαι πλέον μόνιμος κάτοικος της (το γράφει και η άδεια)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της edie
    Εγώ το πήρα από τον Ζαμανουδη στον Βόλο έχει και υποκατάστημα στην Λάρισα 8950 ευρώ με ανταλλαγή σε πολλή καλή τιμή 700 ευρα παραπάνω από όλους μιλάμε για μηχανάκι 1500 ευρώ επίσης δώρα βαλίτσα givi v46 κάγκελα της μαμας suzuki πινακίδες τέλη κυκλοφορίας και αν το έπαιρνα χωρίς ανταλλαγή δεν θυμάμαι ακριβώς άλαλα σίγουρα πάνω 600 ευρα λιγότερα δεν χάνεις και τίποτα να κανείς ένα τηλ και αν του πεις ότι είσαι από μακριά σίγουρα καλύτερη τιμή

Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικότατοι 1 μηνά μετά πράγμα σπάνιο συνήθως όταν παίρνεις μοτο μέχρι να το πάρεις ότι θες μετά!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Η άδεια και οι πινακίδες έχουν κόστος 48 ευρώ.Τόσο πλήρωσα εγω και τα έβγαλα μόνος μου.Όλα τα υπόλοιπα που σας λένε είναι μπαρμπούτσαλα....
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα Dl650
    από kostis4x4 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2010, 03:25
  2. Αγορά καινούργιου dl650 χωρίσ δώρα;
    από dracula7 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2010, 22:19
  3. Αγορά μεταχειρισμένου dl650
    από nikomaxia στο forum Suzuki V-Strom series