Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: ΜΟΥΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑ

πρωην μελος Το avatar του/της idi

ΜΟΥΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑ

Η κατάκτηση του Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι το μεγάλο όνειρο του Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος άσος υπογράμμισε πως αυτό θα ήταν το ιδανικό τέλος στην καριέρα του στο λιμάνι, από το οποίο θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: ΜΟΥΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Η κατάκτηση του Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι το μεγάλο όνειρο του Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος άσος υπογράμμισε πως αυτό θα ήταν το ιδανικό τέλος στην καριέρα του στο λιμάνι, από το οποίο θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.
    προσεξε τη λεπτομερεια ρε.

ΘΑ ηταν ΛΕΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Φίλος του Ντιέγκο είναι;

Κάτι πίνουν εκεί κάτω στο λιμάνι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εκτος κι αν αναφέρεται στο PS2....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Δεν μπορω να καταλαβω ρε τουστη μου γιατι μας αμφισβητουν ???

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ενταξει μωρε το εχει πει και ο προεδρος....ε να πουλησουν κανα ''πρωταθλητη'' παραπανω ...να γραφτουν μελη....αλλα σκεφτομαι τωρα εγω.....στην ακραια περιπτωση (τραβηγμενο απ΄τα μαλλια ετσι?) που ο γαυρος ΔΕΝ (ναι ρε δεν!!) κατακτησει το ch - l , τι θα γινει?

Το ξερω οτι ειναι σιγουρη η κατακτηση του (τρο)παιου , αλλα λεμε τωρα κουβεντα να γινεται....

εγω προτεινω στου Ρεντη να μην πεταξουν κορνεδες μιας και τελικο θα φτασουν σιγουρα ....η ευρωπαίκη πορεια και η καταξιωση στην μεγαλα σαλονια επιβαλλει κατι πιο εκλεπτυσμενο ...κατι πιο Ευρωπαϊκο ....σορμπε βατομουρο με τρουφα και κρεμα βαβαρουαζ ας πουμε...μην δειξετε την καφριλα σας ρε παιδια...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ενταξει μωρε το εχει πει και ο προεδρος....ε να πουλησουν κανα ''πρωταθλητη'' παραπανω ...να γραφτουν μελη....αλλα σκεφτομαι τωρα εγω.....στην ακραια περιπτωση (τραβηγμενο απ΄τα μαλλια ετσι?) που ο γαυρος ΔΕΝ (ναι ρε δεν!!) κατακτησει το ch - l , τι θα γινει?

Το ξερω οτι ειναι σιγουρη η κατακτηση του (τρο)παιου , αλλα λεμε τωρα κουβεντα να γινεται....

εγω προτεινω στου Ρεντη να μην πεταξουν κορνεδες μιας και τελικο θα φτασουν σιγουρα ....η ευρωπαίκη πορεια και η καταξιωση στην μεγαλα σαλονια επιβαλλει κατι πιο εκλεπτυσμενο ...κατι πιο Ευρωπαϊκο ....σορμπε βατομουρο με τρουφα και κρεμα βαβαρουαζ ας πουμε...μην δειξετε την καφριλα σας ρε παιδια...
    APRES VOUS EL....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Και γιατι,μονο ο Ριμπο μπορει να ονειρευεται???

Kαι μενα το ονειρο μου ειναι πριν αποσυρθω απο τους...''αγωνιστικους χωρους'' ειναι να σηκωσω την...κουπα με τη Σκλεναρικοβα στο κρεββατι
    Μετα τη δηλωση του Ριμπο...μπορω κι εγω να ονειρευομαι!!!!

Ρε τι θα ακουσει ο αυτις μας ακομα,κοφτε ρε τα ληγμενα εκει στο σωματειον του Πειραιως...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Re: ΜΟΥΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και δεν έχει ξαναμπεί !:rotflmao:

ο επόμενος τρώει σήμα.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF