Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Θα τους δωσω στεγνα

Θα τους δωσω στεγνα

Πηρα το 0-300 Σεπτεμβριου.Ωραια μοντελακια ειδα,γουσταρα κτλ. Οταν ομως αρχισα να το κοιταζω προσεκτικοτερα επεσε στην αντιληψη μου κατι αρκετα ασχημο:στις σελιδες 64,71,82,93 οι οδηγοι πανω στις μοτο δεν φορουν εξοπλισμο full αλλα αντι για μποτα σταρακι και βερμαχ και αντι για δερματα ανετο τζινακι.
    Το περιοδικο το διαβαζουν μικροι-μεγαλοι και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε ολες τις φωτο οι αναβατες να φορανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δινουνε παραδειγμα καλως η κακως. Μπορει να ειναι οι σουπερ οδηγοι που δεν θα πεσουν ποτε. Δεν τ αμφισβητω αλλα δεν με νοιαζει. Ας κανουν μονοι τους οτι θελουν και να καβαλανε γυμνοι τα μοτορια. Οταν εκτιθεσαι σε φωτο και σε βλεπουν απο καγκουρια μεχρι αγωνιζομενοι οφειλεις σε τετοια θεματα να σαι αψογος.
    Κατα τ αλλα το Moto guzzi grsio 1100 με θαμπωσε...
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: Θα τους δωσω στεγνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Οταν εκτιθεσαι σε φωτο και σε βλεπουν απο καγκουρια μεχρι αγωνιζομενοι οφειλεις σε τετοια θεματα να σαι αψογος.
    + 10000000000000000 bravo

Συμφωνώ.... αλλά εδώ κυκλοφορούν περιοδικά μηχανοκίνησης με home or ordered videos με καγκουριές σε δημόσιους δρόμους, κόντρες, τελικιάσματα κλπ.

αλλά από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή... οπότε σωστά τα λες...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Θα στο ξαναπώ.... χαλάρωσε....

το θέμα άλλωστε έχει ξανασυζητηθεί με παρουσίαση μηχανής με τον αναβάτη να φοράει βερμουδα και αθλητικά παπούτσια......

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Nostra ( μεταξυ μας μ αρεσουν τα βιντεακια αυτα.. )

Sniper δεν ηξερα οτι εχει ξανασυζητηθει.Γιατι να χαλαρωσω μαν; Μ αρεσουν και μενα οι ανεσεις ενδεχομενως τα stunts και αλλα τετοια επικινδυνα και ομορφα αλλα δεν ειναι ολες οι στιγμες, οι τοποι, οι συνθηκες καταλληλα για ολα αυτα

Nostra ( μεταξυ μας μ αρεσουν τα βιντεακια αυτα.. )

Sniper δεν ηξερα οτι εχει ξανασυζητηθει.Γιατι να χαλαρωσω μαν; Μ αρεσουν και μενα οι ανεσεις ενδεχομενως τα stunts και αλλα τετοια επικινδυνα και ομορφα αλλα δεν ειναι ολες οι στιγμες, οι τοποι, οι συνθηκες καταλληλα για ολα αυτα
    γιατί ρε φίλε ακόμε δεν πήρες μηχανή κι άρχισες τα "πόσο καιει", "βαζω χέρι στον ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ συντάκτη", "πως να τον πείσω να ηρεμήσει" κλπ κλπ...

Αμα ρε φίλε είναι να σου ανέβει η πίεση κάθε φορά που ασχολείσε με μοτο.... θα κουραστείς γρήγορα....

οκ sniper.Απο δω και μπρος δεν θ ανοιγω συζητησεις, μονο θ απαντω και θα διαβαζω παλια ποστ να γουσταρω. Οταν παρω δικια μου μοτο και εχω γραψει 3500 μηνυματα θα το τολμησω. Ευχαριστω για τη φιλοξενια χαλαρε

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    γιατί ρε φίλε ακόμa δεν πήρες μηχανή ....Αμα ρε φίλε είναι να σου ανέβει η πίεση κάθε φορά που ασχολείσε με μοτο.... θα κουραστείς γρήγορα....
    άσε που μπορεί να φας και καμιά κλήση...

Απο δω και μπρος δεν θ ανοιγω συζητησεις, μονο θ απαντω και θα διαβαζω παλια ποστ να γουσταρω. Οταν παρω δικια μου μοτο και εχω γραψει 3500 μηνυματα θα το τολμησω.
    διάβασε πρώτα πολλά από τα ποστ που αγγίζουν τις ερωτήσεις-παρατηρήσεις-αναζητήσεις-επιλογές που έχεις... δέξου ότι υπάρχουν αναπόφευκτα πολλές και διαφορετικές απόψεις από πάρα πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και μη ξεφεύγεις από το θέμα σου που είναι η σωστή, ηθική, ασφαλής και με γνώσεις προσέγγιση στον κόσμο και στον χώρο της μοτοσυκλέτας....

δε στη λέει κανείς.... έχε υπομονή και γνώρισε πρώτα το αντικείμενο....

οκ sniper.Απο δω και μπρος δεν θ ανοιγω συζητησεις, μονο θ απαντω και θα διαβαζω παλια ποστ να γουσταρω. Οταν παρω δικια μου μοτο και εχω γραψει 3500 μηνυματα θα το τολμησω. Ευχαριστω για τη φιλοξενια χαλαρε
    δεν κατάλαβες.... είδες; δεν είσαι χαλαρός...
    απλά ένας συντάκτης (που οι περισσότεροι είναι αγωνιζόμενοι) μπορεί να πηγαίνει χαλαρά με ασφάλεια και να φοράει κάτι λιγότερο... κινδυνεύει αλλά δικό του θέμα.

Θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτικοι - συμφωνουμε σ' αυτό... αλλά το να το γράψεις εδώ μέσα τι κερδίζεις;

Στείλε γράμμα/email διαμαρτυρίας στο 0300....

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Πηρα το 0-300 Σεπτεμβριου.Ωραια μοντελακια ειδα,γουσταρα κτλ. Οταν ομως αρχισα να το κοιταζω προσεκτικοτερα επεσε στην αντιληψη μου κατι αρκετα ασχημο:στις σελιδες 64,71,82,93 οι οδηγοι πανω στις μοτο δεν φορουν εξοπλισμο full αλλα αντι για μποτα σταρακι και βερμαχ και αντι για δερματα ανετο τζινακι.
    Το περιοδικο το διαβαζουν μικροι-μεγαλοι και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε ολες τις φωτο οι αναβατες να φορανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δινουνε παραδειγμα καλως η κακως. Μπορει να ειναι οι σουπερ οδηγοι που δεν θα πεσουν ποτε. Δεν τ αμφισβητω αλλα δεν με νοιαζει. Ας κανουν μονοι τους οτι θελουν και να καβαλανε γυμνοι τα μοτορια. Οταν εκτιθεσαι σε φωτο και σε βλεπουν απο καγκουρια μεχρι αγωνιζομενοι οφειλεις σε τετοια θεματα να σαι αψογος.
    Γιατι ζοριζεσαι ? Σε πειραξε το οτι δεν ειχαν full εξοπλισμο , ενω ο υπουργος δημοσιας ταξης κυκλοφορει συνεχως ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ και τον δειχνει και η tv. Το 0-300 το διαβαζουν 5-10000 ατομα , την tv την βλεπει ολη η Ελλαδα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σωστή η παρατήρησή σου. Ως επι το πλείστον τα περιοδικά ειδικού περιεχομένου (όπως τα μοτοσικλετιστικά) προσέχουν την εικόνα που θα βγάζουν στους αναγνώστες και μέλλοντες κατόχους μοτοσικλετών. Η ασφάλεια πάνω απ' όλα!! Είναι και αυτό ένα είδος παιδείας.

Συμφωνώ με τον sniper, το θέμα, ναι, έχει συζητηθεί αρκετές φορές και σίγουρα το καλύτερο θα ήταν να απευθυνόμαστε κατευθείαν εκεί, αφού υπάρχουν και mail αλλά και forum πια στα εν λόγω περιοδικά!

Cheers
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

οκ.Εκανα μια λεπτομερειακη παρατηρηση νομιζω σωστη μεν ισως λιγο υπερβολικη στο βαθμο που μου ειπατε οσα ισχυουν(αγωνιζομενοι κτλ) .Να διαφωνουμε;;Αμην και ποτε!Καποια θεματα ομως ειναι ωμη φυσικη:η τριβη του δερματος με την ασφαλτο πχ ( μακρυα απο εμας ). Οσο για το mail, κατι θα κανω

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Θα στο ξαναπώ.... χαλάρωσε....

το θέμα άλλωστε έχει ξανασυζητηθεί με παρουσίαση μηχανής με τον αναβάτη να φοράει βερμουδα και αθλητικά παπούτσια......

Εγώ προτιμώ αυτές τις ελαφροντυμένες κοπελίτσες στις εκθέσεις που είναι καβάλα στις μοτο...

Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Τα ξαναλέγαμε αυτά πριν λίγους μήνες, όταν οι φωτό του Mototriti στις δοκιμές είχαν κάτι παλικάρια τίγκα στο ...Nike κλπ!
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    μάλιστα,βρήκαμε τους κάγκουρες.
    τι βλέπω εγώ:
    σελ.64/κράνος-μπουφάν-πατούμενο all-star
    ρε τον μπαγάσα,δεν κρατάει ούτε καν το τιμόνι...φυσικά ούτε λόγος ότι δεν βρισκεται σε δρόμο-το τσιμέντο βγάζει μάτια!
    σελ71/δηλαδή άλλο πέσιμο με μπότα touring,άλλο με βερμαχ,δουλευόμαστε μεταξύ μας?
    σελ82/ναι φυσικά ο κάγκουρας οδηγεί scooter και φοράει αθλητικά,και να μην ξεχάσω ακουσον-ακουσον φοράει καλοκαιρινό μπουφάν,αντί για δερμάτινο.
    σελ93/πάλι σε parking ή μου φαίνεται?

μήπως να κοπούν και οι φωτό με τα σουζίδια?ξέρετε μικροί-μεγάλοι.

και το κερασάκι,
    μήπως όταν κάνω ποδήλατο,
    να φοράω καμιά ολόσωμη δερμάτινη με κροκόδειλο?
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Δεν θα μπω στο τρυπακι ν απαντησω για καθε σελιδα.Το ποιντ ειναι εικονα που βγαινει.Τα ειπαμε και πριν.Οσο για το αν ενας αγωνιζομενος ειναι ατσαλακωτος εχω καποιες επιφυλαξεις.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με τους καγκουρες με τα αυτοκινητα;
    από OrEsTiS82 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 09:17
  2. τι θα γινει με μας τους χωματερους??
    από taxydromos στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 07:11
  3. Άμα τους γ@#$%ω Θα φταίω?????