Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Ξυπνάς Στραβά ! Στη πέφτει & η ΒΛΑΜΕΝΗ.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Ξυπνάς Στραβά ! Στη πέφτει & η ΒΛΑΜΕΝΗ.

Μόλις γύρισα από τη στούκα.
    Ξυπνάω με το ζόρι να πάω τον αδερφό μου στη σχολή οδηγών (ειρωνεία).50 μέτρα πριν φτάσουμε έχω στοπ. Σταματάω σα καλό παιδάκι αλλά έλα που ο μ** έχει παρκάρει σε τέτοιο σημείο που δεν έχω ορατότητα. Πάω ένα κλικ πιο μπροστά & σταματάω. Με το που έχω σταματήσει έρχεται η ΒΛΑΜΕΝΗ με το παιδί & μου τη καθίζει στη προστινή ρόδα καθώς ανέβαινε από τα δεξιά μου. Η ρόδα γίνεται φυσαρμόνικα καθώς & οι μπουκάλες με την ανάρτηση. Της γκόμενας της φεύγει απλά το τάσι από τη ρόδα (μιας & με βρήκε μόνο με τη ρόδα). Σταματάει & αρχίζει να λέει πίπες...Cool εγώ..Λέω εγώ έφταιγα, είχα stop. Έχει λοιπόν κάτι γρατζουνίτσες από τα παρκαρίσματα της & αρχίζει να λέει ότι της τα έκανα εγώ & τα σχετικά. Μα μου μα μου..Μου φέρνει & το γρόθο το μπόμπο τον άντρα της! Ο τύπος, σα σκατούλα μου πουλάει τσαμπουκά...Του λέω μεγάλε!!!Μπάστα!Φωνάξουμε ασφάλεια. Έρχεται εμπειρογνόμων από ασφάλεια, έλα όμως που εγώ για καλή μου τύχη είμαι με το παπί άρα έπαθε αυτό τη ζημιά & όχι η μηχανή, αλλά έλα και για κακή μου τύχη που έχει λήξει η ασφάλεια!!! Πάω φέρνω τη μεγάλη μηχανή & κανονίζουμε το θέμα.
    Αυτό που ερωτώ είναι το εξής : Από ότι μου είπαν κάτι τύποι στο καφενείο δεν έφταιγα εγώ. Ήμουν σταματημένος, έλεγχα τη διαστάυρωση, αφού είχα στοπ. Έρχεται λοιπόν η κυράτσα & μου τη καθίζει. Ποιος σκατά φταίει?& από την άλλη ακόμα & αν φταίει αυτή,αφού δεν έχω ασφάλεια καλά δεν έκανα & έφερα τη μεγάλη μηχανή με ασφάλεια, λέγοντας ότι φταίω εγώ?
    Όχι όμως & να έχω το ΜΑΛΑΚΑ το άντρα της να μου λέει μαλακίες!!!!
    & να φανταστείται ίσα ίσα ακούμπησε το λάστιχο μου και τις έκανε μια γραμμή που της την έσβισα!
    Γαμώ τα στραβά μου ξυπνήματα & τους ΓΡΟΘΟΥΣ!
    Τώρα έχω κάτι ΝΕΥΡΑ! Από την άλλη θα μου πείτε τι μιλάω αφού δεν έπαθα ούτε μια γρατζουνιά!.

:a29: :a37: :a57: :a57:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δύσκολο να σου πεί κάποιος αν φταίς ή δεν φταίς , χωρίς να δεί τι έγινε.. γιατί μπορεί να σταμάτησες στο STOP αλλά μάλλον ήσουν πολύ μετά απο αυτό , καθώς όπως λες έκανες μπροστά για να δείς.

Μην σε πάρω στον λαιμό μου, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη στο αν φταίς ή οχι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    φταιει αυτος που ειχε παρκαρει κ εκοβε την ορατοτητα...

κ εσυ φταις επειδη ξυπνας στραβα οταν πρεπει να πας τον αδερφο σου στη σχολη!!

φραπεδακι ??
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    βασει του κοκ το φταιξιμο ειναι δικο σου...

στην ουσια ομως φταινε αυτοι που βαζουν τις πινακιδες οπου τους κατσει και ο @@ ο ελληνας που παρκαρει στις γωνιες...

οπως το ειπες..

αφου δεν επαθες τπτ παλι καλα να λες...

κανε της μια δηλωση εκει να τελειωνεις...

καλο κουραγιο...

οσο για τον αντρα της... ....τι να πω...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Πληρώνεις την οδηγό μια και ήσουν σε στοπ και κάνεις μήνυση στον παράνομα παρκαρισμένο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Thanks ρε guys & guysες. & επειδή είναι η πρώτη μου στούκα με άλλον..Ήρθε εκεί ο εμπειρογνόμων, έβγαλε photos έγραψε κάτι χαρτιά & έφυγε. Ούτε υπόγραψα τίποτα, ούτε μου έδωσε τίποτα, γενικά τίποτα. Το μόνο που κάνω είναι να πάω εγώ στην ασφάλεια μου & να κάνω μια φιλική δήλωση?Πρέπει να ξέρω τα στοιχεία της? (δε τα κράτησε ο μαλάκας)!!Έφυγα από τα νεύρα μου.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Thanks ρε guys & guysες. & επειδή είναι η πρώτη μου στούκα με άλλον..Ήρθε εκεί ο εμπειρογνόμων, έβγαλε photos έγραψε κάτι χαρτιά & έφυγε. Ούτε υπόγραψα τίποτα, ούτε μου έδωσε τίποτα, γενικά τίποτα. Το μόνο που κάνω είναι να πάω εγώ στην ασφάλεια μου & να κάνω μια φιλική δήλωση?Πρέπει να ξέρω τα στοιχεία της? (δε τα κράτησε ο μαλάκας)!!Έφυγα από τα νεύρα μου.
    Προφανώς τα έχει κρατήσει ο ασφαλιστής που ήρθε. Πάρε ένα τηλ. στην ασφαλιστική σου να σου πουν τα περαιτέρω. (αν είχατε και οι δύο εταιρίες στον φιλικό διακανονισμό δεν έχει τρέξιμο).

Πάλι καλά που ήσουν με το παπί δε λές; (και δεν έπαθες και τίποτα)

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το χαρτι που εχεις της ασφαλειας μπορει να ειχε ληξει αλλα στις περισσοτερες εταιριες ανανεωνεται αυτοματα,πραγμα που σημαινει οτι απλως δεν ειχες το καινουργιο συμβολαιο μαζι σου.Μην προσπαθειτε να βρειτε κολπα του στυλ φερνω την αλλη μηχανη/αυτοκινητο πριν ειστε σιγουροι για καποια πραγματα γιατι παιζουν μπλεξιματα.

Καλο ειναι να περνετε ενα τηλεφωνο τον ασφαλιστη σας να μιλατε αμα εχετε προβλημα με οτιδηποτε γυρω απο τις ασφαλειες

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αν έχεις Μάρτυρες που σε είδαν να σταματάς και είσουν σταματημένος και οι μάρτυρες είναι τουλάχιστον 2 εκτός απο τον Αδερφό σου, τότε δεν φταις και ισχυρίζεσαι ότι δεν κρατούσε σωστές αποστάσεις η κυρά και όλα τα σχετικά.

Επίσης εάν καλούσατε την Τροχαία η οποία και θα έπερνε τα στοιχεία όλων σας τότε θα μπορούσες να κάνεις και αγωγή (ή μύνηση) σε αυτόν που είχε παρκάρει στην γωνία και έτσι τα πληρώνει εκείνος!

Όλα τα προηγούμενα προϋποθέτουν να είσουν σίγουρα νόμιμος και να έχεις μάρτυρες.

Επειδή δεν είχες ασφάλεια φταις μόνο για αυτό, και πληρώνεις πρόστιμο σε περίπτωση που ερχόταν Τροχαία. (Δεν είμαι 1000% σίγουρος για αυτό)

Υ.Γ.: Όλα αυτά προϋποθέτουν χρόνο και χρήμα για να ασχοληθείς. Είτε αν πάρεις δικηγόρο, είτε αν υπερασπιστείς μόνος σου τον εαυτό σου.
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ετσι οπως τα κανες...

ρε σεις δεν ειπαμε οτι το πρωτο που κανουμε ειναι να φωναξουμε αστυνομια???

αν ερχοταν η αστυνομια θα πιστοποιουσε το παρανομα παρκαρισμενο αυτοκινητο που σου εκλεινε την ορατοτητα και θα ητανε υποχρεωμενος αυτος να κανει δηλωση και στους 2 σας.τοξερω γιατι μου εχει συμβει αυτο !!!!

τωρα ετσι οπως ειναι το πραμα πας να κανεις δηλωση και περαστικα μας...

ποτε ξανα !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    εγώ πάλι, έχω την εντύπωση πως αφού είσαι σταματημένος - κόκκαλο φταίει ο άλλος. και το στόπ δεν το κάνουμε πάντα εκεί που είναι η πινακίδα αλλά εκεί που έχεις ορατότητα και ελέγχεις.
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

ΠΡΩΤΟΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΠ Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΠΡΩΤΟΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΠ Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ....ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΠ Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ!!!

αν ερχοταν η αστυνομια θα πιστοποιουσε το παρανομα παρκαρισμενο αυτοκινητο που σου εκλεινε την ορατοτητα και θα ητανε υποχρεωμενος αυτος να κανει δηλωση και στους 2 σας.τοξερω γιατι μου εχει συμβει αυτο !!!!
    Ο TROOPER έχει δίκιο σε αυτό!!!

Απλά εσύ θα την πατούσες λόγω της Ασφάλειας αν καλούσες ΤΡΟΧΑΙΑ...

Νασαι καλά και ευτυχώς που δεν πάθατε τίποτα!
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.

Υ.Γ.: Εγώ εδώ και αρκετό καιρό κουβαλάω μαζί μου κάποια στοιχεία εκτυπωμένα απο τον ΚΟΚ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!
    Παν'απ'ολα να μην σου συμβεί!
    Απλά να ξέρετε υπάρχουν πολλά παραθυράκια για όλα...!!!
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    εγώ πάλι, έχω την εντύπωση πως αφού είσαι σταματημένος - κόκκαλο φταίει ο άλλος. και το στόπ δεν το κάνουμε πάντα εκεί που είναι η πινακίδα αλλά εκεί που έχεις ορατότητα και ελέγχεις.

re seis den paizei na ftaiei o allos pou erxete kanonika.
    afou otan exeis stop theoritika o allos kai ap tin alli akri tis polis na rxete prepei na ton perimeneis prin bgeis.
    poso mallon na xeis katsikothei kai na stin pesei pano
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Η ασφάλεια σε καλύπτει αν δεν έχει περάσει 1 μήνας από τη λήξη του συμβολαίου υπό την έννοια ότι δε μπορεί να σε ακυρώσει σαν ασφαλισμένο άρα υποχρεούται να σου δώσει την ανανέωση του ασφαλιστηρίου και να πληρώσει το όποιο ατύχημα μεσολάβησε.
    Αν ισχύει αυτή η περίπτωση (του ενός μήνα) θα στο έλεγαν και οι μπάτσοι και το μόνο που θα έπρεπε θα ήταν, μέχρι την επόμενη στις 12:00 να προσκομίσεις το νέο ασφάλιστρο.
    Τώρα όσον αφορά το ατύχημα αυτό κάθε αυτό πιστεύω πως θα έβγαινε συνυπαιτιότητα λόγω του ό,τι το δικαστήριο, το πιο πιθανό θα ήταν να δεχθεί το γεγονός πως πράγματι είχες σταματήσει στο stop, διότι πολύ απλά δε σε χτύπησε από τη μέση και πίσω στο όχημα που οδηγούσες. Το αντίθετο. Άρα, βάση αυτής της λογικής δε παραβίασες κάτι φόρα παρτίδα αφενός, αφετέρου η μαντάμ φαίνεται με αυτό το τρόπο πως δεν ήταν προσεκτική όσο θα έπρεπε άρα μαλακιζόταν άρα κάπου φταίει και αυτή (θα μπορούσε κάτω απ’αυτό το πρίσμα να ήταν άνθρωπος στη θέση της ρόδας σου) και με λίγο σφίξιμο ακόμα τη νύφη θα την έκανε standard και μια γύρα ο παράνομα παρκαρισμένος!
    Κατά τα άλλα.. έχει ο Θεός για όλους!!

Άιντε στην υγειά μας!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παρόμοια θέματα

1. Εκδρομή στη Γέφυρα Τατάρνας
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2004, 16:38
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 17:01
  3. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  4. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2003, 14:50
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF