Μόλις γύρισα από τη στούκα.
Ξυπνάω με το ζόρι να πάω τον αδερφό μου στη σχολή οδηγών (ειρωνεία).50 μέτρα πριν φτάσουμε έχω στοπ. Σταματάω σα καλό παιδάκι αλλά έλα που ο μ** έχει παρκάρει σε τέτοιο σημείο που δεν έχω ορατότητα. Πάω ένα κλικ πιο μπροστά & σταματάω. Με το που έχω σταματήσει έρχεται η ΒΛΑΜΕΝΗ με το παιδί & μου τη καθίζει στη προστινή ρόδα καθώς ανέβαινε από τα δεξιά μου. Η ρόδα γίνεται φυσαρμόνικα καθώς & οι μπουκάλες με την ανάρτηση. Της γκόμενας της φεύγει απλά το τάσι από τη ρόδα (μιας & με βρήκε μόνο με τη ρόδα). Σταματάει & αρχίζει να λέει πίπες...Cool εγώ..Λέω εγώ έφταιγα, είχα stop. Έχει λοιπόν κάτι γρατζουνίτσες από τα παρκαρίσματα της & αρχίζει να λέει ότι της τα έκανα εγώ & τα σχετικά. Μα μου μα μου..Μου φέρνει & το γρόθο το μπόμπο τον άντρα της! Ο τύπος, σα σκατούλα μου πουλάει τσαμπουκά...Του λέω μεγάλε!!!Μπάστα!Φωνάξουμε ασφάλεια. Έρχεται εμπειρογνόμων από ασφάλεια, έλα όμως που εγώ για καλή μου τύχη είμαι με το παπί άρα έπαθε αυτό τη ζημιά & όχι η μηχανή, αλλά έλα και για κακή μου τύχη που έχει λήξει η ασφάλεια!!!![]()
![]()
![]()
Πάω φέρνω τη μεγάλη μηχανή & κανονίζουμε το θέμα.
Αυτό που ερωτώ είναι το εξής : Από ότι μου είπαν κάτι τύποι στο καφενείο δεν έφταιγα εγώ. Ήμουν σταματημένος, έλεγχα τη διαστάυρωση, αφού είχα στοπ. Έρχεται λοιπόν η κυράτσα & μου τη καθίζει. Ποιος σκατά φταίει?& από την άλλη ακόμα & αν φταίει αυτή,αφού δεν έχω ασφάλεια καλά δεν έκανα & έφερα τη μεγάλη μηχανή με ασφάλεια, λέγοντας ότι φταίω εγώ?
Όχι όμως & να έχω το ΜΑΛΑΚΑ το άντρα της να μου λέει μαλακίες!!!!![]()
![]()
![]()
& να φανταστείται ίσα ίσα ακούμπησε το λάστιχο μου και τις έκανε μια γραμμή που της την έσβισα!
Γαμώ τα στραβά μου ξυπνήματα & τους ΓΡΟΘΟΥΣ!
Τώρα έχω κάτι ΝΕΥΡΑ! Από την άλλη θα μου πείτε τι μιλάω αφού δεν έπαθα ούτε μια γρατζουνιά!.
:a29:
![]()
:a37:
:a57: :a57: