Καλησοερα σε ολους!![]()
Εχω λοιπον το γνωστο σε ολους Ζ750 12.000χλμ με Akrapovic, K&N, μια ζελατινα της GIVI και σε καποιες ολιγες μερες...με ενα stabilisater της Matris και σωληνακια (μπρος-πισω) Goodridge.
Το μηχανακι στριβει αρκετα καλα (για γυμνο χωρις clip ons και σοβαρες αναρτησεις)...φρεναρει αρκετα καλα (χωρις ακτινικες)...και παει και αρκετα καλα (γκαζια δε θελω παραπανω)!
Ηρθε ομως το τελος! Εφτασε τα ορια του ειδικα στο στριψιμο. Φοραω τα ΒΤ015 (απο CBR 1000rr 06) που ειναι αρκετα καλα λαστιχα και στην εθνικη (στην Κρητη που δεν εχει ευθειες πολλων χιλιομετρων) ακολουθαω αξιοπρεπεστατα ολα τα supersport της παρεας!Δεν εχει πλεον πλακα!
Εχω στην ακρα γυρω στο ? 1.500 που εξ'αρχης προοριζοταν για το μηχανακι
...2 ενεργιες:
1) Να βαλω μπρος πισω αναρτηση.
Οταν λεω μπρος πισω...εννοω...μπροστα κομπλε USD και πισω αλλο full ρυθμιζομενο καλο αμορτισερ.
2) Να το δωσω και να παρω ενα super sport.
Ερωτησεις:
1)Υπαρχει aftermarket μπροστα πιρουνι (κομπλε) για τη μηχανη μου? Αν ναι ποσο και τη μαρκα? Για πισω τα ξερω πανω κατω.
2)Αν αποφασισω να παρω Super Sport...να παρω μεταχειρισμενο ή να προτιμισω καινουριο και σιγουρο?
Οποιος μπορει και θελει μπορει να σχολιασει τα οσα ειπα και να απαντησει στα ερωτηματα που με βασανιζουνΘα βοηθησει!
![]()
Ευχαριστω ολους και συγνωμη για το μεγαλο text.![]()