Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Ψηφίστε αυτόν...

Ψηφίστε αυτόν...

Ξανά άλλη μία από τα ίδια που λίγο πολύ σκεφτόμαστε όλοι, συμπληρώστε με τις προτάσεις σας, και άμα τα εφαρμόσει κάνας δήμαρχος (ή χειρότερα)... ξαναψηφίστε τον.

Μερικά κίνητρα ίσως ακούγονται αφελή (αλλά δε πειράζει):

Φτηνά κράνη & εξοπλισμός
    Επιχορήγηση πρώτης αγοράς, μη περιμένεις ότι ο πιτσιρικάς που έδωσε ένα χιλλιάρικο για παπί θα δώσει άλλο ένα για εξοπλισμό, μπορεί να ελεγχθεί και να πραγματοποιηθεί μηχανογραφικά πανεύκολα, κάνε τη κλήση για κράνος 500άρικο μετά, δε θα μασήσω.

Εκπαίδευση στην οδήγηση μοτοσυκλέτας & αυτοκινήτου στα σχολεία
    Έτσι κι αλλιώς μερικοί θα πάρουμε μηχανές, εντατική εκπαίδευση στην αστική οδήγηση και στους κινδύνους της (βροχή, λακούβες, κλπ), τουλάχιστον και συχνή επανάληψη σε ετήσια βάση. Γιατί οι πιτσιρικάδες είναι καλύτεροι αναβάτες/οδηγοί από μας αρκεί να εκπαιδευτούν νωρίς.

Νομική προστασία του μοτοσυκλετιστή
    Πρέπει να κατανοήσουν κάποιοι ότι οι αναβάτες πρέπει να χαίρουν μεγαλύτερης προστασίας από τους αυτοκινητιστές για τον απλούστατο λόγο ότι έχουν περισσότερες σωματικές βλάβες στις μεταξύ τους συγκρούσεις.
    Ο ΚΟΚ πρέπει να προβλέπει μεγαλύτερες ποινές στα τετράτροχα, και ρυθμίσεις (πχ μπορούν να εφαρμοστούν πιλοτικά, ζώνες κυκλοφορίας μόνο μοτοσυκλετών στην Αθήνα με την υπάρχουσα χάραξη, δωρεάν πάρκιν σε συγκεκριμένα σημεία όπου τα τετράτροχα πληρώνουν, και ελαφρύνσεις σε δημοτικά τέλη -σε σχέση με τα τετράτροχα για να γίνουν πιο ελκυστικά τα δίτροχα.).

Διαφήμιση της μοτοσυκλέτας ώς μεταφορικό μέσο στις μεγαλουπόλεις
    Άν αρχίσουν τα προηγούμενα να παράγουν καρπούς, η μοτοφοβία μπορεί να μειωθεί...
    Και η αυτοκινητομανία επίσης.

Αλλαγή νοοτροπίας στη σπατάλη δημόσιου χρήματος
    Χλωμό το βλέπω... πολύ χλωμό. Άν κλείσουν όλες οι λακούβες, τα λέμε.

Βάλτε προτάσεις, μπορεί να κλέψει καμία κάνας υποψήφιος και να δούμε άσπρη μέρα από σπόντα.

Εγώ σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που κατεβαίνω έχω ήδη κάνει την πρόταση μου.Επιχορήγηση για την αγορά δικύκλου.Ο δήμος να επιβαρύνεται μέρος των χρημάτων για την αγορά μοτοσυκλέτας οποιουδήποτε δημότη.Τα δημοτικά έσοδα είναι άπειρα (απλά δείτε σε κάθε λογαριασμό ΔΕΗ κτλ πόσα πληρώνεται για την ΕΡΤ και θα καταλάβετε τι περιθώρια υπάρχουν για να δωθούν επιχορηγήσεις για αγορα μοτοσυκλετών).Ας το σκεφτούμε απλά,αν 1 στους 3 πολίτες χρησιμοποιεί μοτοσυκλέτα ή παπί ή σκούτερ θα υποτριπλασιαστεί η κίνηση,ο χρόνος που θα κάνουμε να φτάσουμε στην δουλειά μας και θα αυξηθούν κατά 33% ουσιαστικά οι θέσεις πάρκιν.Ας μην αναφέρω τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει στα νεύρα μας όλο αυτό το σκηνικό...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Εγώ σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που κατεβαίνω έχω ήδη κάνει την πρόταση μου.Επιχορήγηση για την αγορά δικύκλου.Ο δήμος να επιβαρύνεται μέρος των χρημάτων για την αγορά μοτοσυκλέτας οποιουδήποτε δημότη.Τα δημοτικά έσοδα είναι άπειρα (απλά δείτε σε κάθε λογαριασμό ΔΕΗ κτλ πόσα πληρώνεται για την ΕΡΤ και θα καταλάβετε τι περιθώρια υπάρχουν για να δωθούν επιχορηγήσεις για αγορα μοτοσυκλετών).Ας το σκεφτούμε απλά,αν 1 στους 3 πολίτες χρησιμοποιεί μοτοσυκλέτα ή παπί ή σκούτερ θα υποτριπλασιαστεί η κίνηση,ο χρόνος που θα κάνουμε να φτάσουμε στην δουλειά μας και θα αυξηθούν κατά 33% ουσιαστικά οι θέσεις πάρκιν.Ας μην αναφέρω τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει στα νεύρα μας όλο αυτό το σκηνικό...

:rotflmao:
    Να δω τους δήμους να μας αγοράζουν μηχανάκια...και θα τα έχω δει όλα!!!
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Να δω τους δήμους να μας αγοράζουν μηχανάκια...και θα τα έχω δει όλα!!!

Ε καλά δεν είπαμε ότι ο δήμος θα μας αγοράζει μηχανάκια.Δεν θα μας χαλούσε όμως αν αγοράζαμε τα μηχανάκια μας με μία έκπτωση ας πούμε 10% ε;

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΧΛΩΜΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ......:rotflmao: :rotflmao:
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Υποχρεωτικό το κράνος με την αγορά μηχανής
    Και εξηγώ... να αναγκάσουν τους πωλητές, τις αντιπροσωπείες δεν ξέρω ποιους, μαζί με την αγορά μοτο/τας να δίνουν ΚΑΙ ένα "πιστοποιημένο" κράνος. Όχι τα ρετάλια που κάνουν δώρο τώρα. Κι ας ανέβουν οι τιμές των μοτο... Τότε να βγουν οι Τροχαίοι στους δρόμους και να μας σκίσουν όλους αν δεν φοράμε κράνος. Όπως είναι η ζώνη ασφαλείας στα αυτοκίνητα.... την παίρνεις μαζί με το αυτοκίνητο, όχι σαν full extra.... Άλλο που οι τροχαίοι έχουν στο μάτι την εύκολη λεία τα μηχανάκια....

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    Υποχρεωτικό το κράνος με την αγορά μηχανής
    Και εξηγώ... να αναγκάσουν τους πωλητές, τις αντιπροσωπείες δεν ξέρω ποιους, μαζί με την αγορά μοτο/τας να δίνουν ΚΑΙ ένα "πιστοποιημένο" κράνος. Όχι τα ρετάλια που κάνουν δώρο τώρα. Κι ας ανέβουν οι τιμές των μοτο... Τότε να βγουν οι Τροχαίοι στους δρόμους και να μας σκίσουν όλους αν δεν φοράμε κράνος. Όπως είναι η ζώνη ασφαλείας στα αυτοκίνητα.... την παίρνεις μαζί με το αυτοκίνητο, όχι σαν full extra.... Άλλο που οι τροχαίοι έχουν στο μάτι την εύκολη λεία τα μηχανάκια....
    Ξανασκέψου το!
    Πολλοί αλλάζουμε μηχανάκι κάθε τόσο. Για σκέψου σε κάθε αλλαγή να πλήρωνες και ένα ακριβό κράνος.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση....Αν από την θέση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου το ΜΟΝΟ που βρέθηκες να προτείνεις είναι αυτό το εντελώς ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ, ΟΥΤΟΠΙΚΟ και άρα ΒΛΑΚΩΔΕΣ....τότε σόρρυ αλλά δεν θα σε ψηφίσω....

Μου θυμίζει λίγο το αρχαίο
    "- θα σας φτιάξουμε παιδεία...
    - μα δεν έχουμε παιδιά...
    - θα σας φτιάξουμε και παιδιά..."

Πολύ πιο ρεαλιστικό στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης θα ήταν να βουλώσουν καμμιά λακούβα και να φτιάξουν μερικές από τις επικίνδυνες κακοτεχνίες των δρόμων που βρίθουν γύρω μας...

Κι άλλος για τη ΄"ζώνη του λυκόφωτος"...

να δείτε τελικά ότι θα γίνει το αδιαχώρητο!

Παιδιά δεν καταλαβαίνετε νομίζω.Εγώ δεν θα εκλεγώ και το ξέρω αλλά όσο μπορώ θα απαιτώ να παίρνουμε όλοι μας αυτά που αξίζουμε και δικαιούμαστε στο κάτω-κάτω.Εγώ στο ψηφοδέλτιο μπήκα γιατί μου έγινε μία πρόταση από έναν συνδυασμό και σκέφτηκα πως δεν έχω τίποτα να χάσω.Ουδέποτε είχα ασχοληθεί με την πολιτική και πάντα μισούσα τους πολιτικάντηδες.Είμαι ένας σπουδαστής του ΤΕΙ Λάρισας του Τμήματος Μηχανολογίας και μου δίνεται η ευκαιρία μέσω της συμμετοχής μου σε αυτόν τον συνδυασμό να προτείνω κάποια πράγματα που σκέφτομαι (σαν σκεπτόμενος πολίτης που είμαι,όπως και εσείς άλλωστε).Αν ήθελα να κάνω διαφήμιση μέσω του Site θα σας έλεγα σε ποιόν συνδυασμό είμαι αλλά δεν το έκανα.Όσο για τον φίλο μου που είπε ότι κατεβαίνω υποψήφιος και έχω μόνο αυτά να προτείνω κάνει λάθος,απλά στον συνδυασμό στον οποίο ανήκω ο καθένας έχει αναλάβει να ασχοληθεί με τον τομέα που είναι πιο κοντά στο αντικείμενο των σπουδών ή της δουλειάς του.Θα μπορούσα αν θέλετε να σας αναλύσω το πρόγραμμα του συνδυασμού αλλά πιστεύω πως δεν θα σας ενδιέφερε και θα σας κούραζε γι'αυτό και σας ανέφερα μία από τις προτάσεις μου που έχουν άμεση σχέση με αυτό που αγαπάμε και μας απασχολεί κυρίως σε αυτό το Forum,τις μοτοσυκλέτες...

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Ξανασκέψου το!
    Πολλοί αλλάζουμε μηχανάκι κάθε τόσο. Για σκέψου σε κάθε αλλαγή να πλήρωνες και ένα ακριβό κράνος.
    Βασικά δεν μίλησα για ακριβό κράνος αλλά για ένα "πιστοποιημένο". Επίσης θα έχεις και κράνος για συνοδηγό αν έχεις κρατήσει και "κάβα" κράνος. Και φυσικά όπως θα αγοράζεις κράνος μαζί με την μηχανή έτσι κι εσύ όταν την πουλάς θα μπορείς να το έχεις μαζί με την μοτό που πουλάς.

Παιδιά δεν καταλαβαίνετε νομίζω.Εγώ στο ψηφοδέλτιο μπήκα γιατί μου έγινε μία πρόταση από έναν συνδυασμό και σκέφτηκα πως δεν έχω τίποτα να χάσω.
    Καλό μου παιδί,
    ήδη έκανες το πρώτο βήμα και πήρες τον ΚΑΤΗΦΟΡΟ!

Πρόσεχε στο μέλλον μην ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙΣ κι άλλο και γίνεις κανένας βουλευτής ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ υπουργός...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: Ψηφίστε αυτόν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Φτηνά κράνη & εξοπλισμός
    [/B]
    Αυτό δεν νομίζω να είναι στην αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης..

Και το να πάρουν όλοι ένα μηχανάκι και να κυκλοφορούν δε νομίζω οτι είναι λύση..Οπότε το να διαφημιστεί ή μοτοσυκλέτα ως μεταφορικό μέσο στις πόλεις μου φαίνεται λίγο άτοπο κι επικίνδυνο..Εδω πολλοί είναι ανίκανοι να οδηγήσουν αυτοκίνητο,θα καβαλήσουν και μηχανάκι..;;Μπορεί να περιοριστεί το κυκλοφοριακό αλλά φοβάμαι οτι θα έχουμε περισότερα θύματα..

(μια ψιλοασχετη ερώτηση..Στον δακτύλιο κυκλοφορούν κανονικά όλα τα μηχανάκια ή υποκεινται και αυτά στους περιορισμούς..;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Κι άλλος για τη ΄"ζώνη του λυκόφωτος"...

να δείτε τελικά ότι θα γίνει το αδιαχώρητο!

ο άλλος ειναι με διαφορετικο nickname!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Καλό μου παιδί,
    ήδη έκανες το πρώτο βήμα και πήρες τον ΚΑΤΗΦΟΡΟ!

Πρόσεχε στο μέλλον μην ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙΣ κι άλλο και γίνεις κανένας βουλευτής ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ υπουργός...

Δεν νομίζω πως έχει καμμία σχέση η τοπική αυτοδιοίκηση με την κεντρική εξουσία,αλλά υπουργός και βουλευτής δεν θα γινόμουν ποτέ.Προτιμώ να παραμείνω αδιάφθορος

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF