ρε π%*&στη μου ναρκωτικα παιρνουν οι συγκοινωνιολογοι;![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ή κάτω θα πας ή πάνω!!!!!
Διάλεξε!!!
![]()
![]()
Οπισθοχωρήστε ατάκτως....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
βγήκα μια βόλτα με τη μοτο μου και βρέθηκα σε αυτο το δρόμο...
![]()
![]()
Παρακαλείται κάτοχος ελικοπτέρου να περάσει να με παραλάβει..
:rotflmao: :rotflmao:
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γαμω ειμαστε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
:hypnotize
:rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
εσεις μαλακιζεστε και ο καυμενος ο Δουκας ακομα περιμενει ξεροσταλιαζοντας να βρει τροπο να παει σπιτι του..
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
αφου παει η γκομενα του απο πιο πανω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
εσεις μαλακιζεστε και ο καυμενος ο Δουκας ακομα περιμενει ξεροσταλιαζοντας να βρει τροπο να παει σπιτι του..
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Το παραπανω σταυροδρομι το ειχε και ο Σταθακης παλιοτερα στην εκπομπη του
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!
παντως συμφωνα με τη σημανση, η μόνη πιθανή περίπτωση να υσχίουν οι πινακίδες ειναι να εχεις παει αντίθετα σε μονόδρομο.
DL650A v-strom rider...
Δεν γινεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από panoc
παντως συμφωνα με τη σημανση, η μόνη πιθανή περίπτωση να υσχίουν οι πινακίδες ειναι να εχεις παει αντίθετα σε μονόδρομο.
Αν ηταν μονοδρομος δεν θα ειχε σηματα
Αρχικά δημιουργήθηκε από panoc
μα αν ειχε παει αναποδα σε μονοδρομο..τοτε δε θα φαινοντουσαν οι πινακιδες που δειχνουν οτι απαγορευετε να στριψει δεξια-αριστερα
![]()
ειναι αλλη μια :a31: απο τις πολλες που βλεπουμε στους δρομους τις Αθηνας...οταν καθε λιγο και λιγακι μονοδρομουν δρομους, και αλλαζουν κατευθυνσεις κλπ κλπ λογικο ειναι να τους "ξεφυγει" κατι...
το original α-μηχανο™ μελος
εχουμε και εμεις στη Πάτρα μια τετοια (δηλαδη λιγο εξω από τη Πάτρα) κοντα στο σπίτι μου, όπου όντως οι πινακίδες ειναι ετσι και ειναι μονόδορομος.... Γιαυτό το ειπα...
@AFTER γινεται αν όπως ειπε a-mixani δεν ηταν μονόδρομος και τον μονοδρόμησαν στη συνέχεια, χωρίς να αφαιρεσουν τα απαγορευτικα δεξια-αριστερα.
DL650A v-strom rider...