You BETA believe...
επιτελεους!!! ενας πανεμορφος κωλος!!! (αν και θα ηθελα την εξατμιση κατω απο το μοτερ τυπου GP
Eτσι οπως την σχεδιασανε αυτην την φορα δεν με χαλαει καθολου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
επιτελεους!!! ενας πανεμορφος κωλος!!! (αν και θα ηθελα την εξατμιση κατω απο το μοτερ τυπου GP
Αν αλλαξουν τα εμπρος φωτα θα γινει ομορφο κι απο μπροστα! Πως τα καναν ετσι ρε γαμωτο? Η ουρα ειναι πολυ ομορφη, αν και πιστευω οτι οταν μπει aftermarket τελικο δε θα φαινεται και τοσο καλη γιατι θα εχει σχετικα μεγαλο κενο (στο πλατος)...
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Καλά δεν μιλάτε τόση ώρα ότι έχω βάλει λάθος link![]()
To'σιαξα.....![]()
You BETA believe...
You BETA believe...
Απ'το πλαι ωραίο είναι...αλλά από μπροστά όπως είπα και εδώ ..![]()
Κάθε χρόνο και πιο άσχημο (η μούρη τουλάχιστον..)
Το μαύρο κακία σκέτη..! :a39:
By the way, η μούρη του δεν μοιάζει πολύ με του R7..;;
![]()
θελω λεφτααααααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Πολύ συντηρητικό design η μούρη!!!
Δεν δείχνει καθόλου επιθετικό και άγριο από μπροστά!
Κάτι έχει με τους προβολείς αυτή η Kawa! Όλοι χάλια μου φαίνονται.
![]()
![]()
Δεν ξέρω απο επιδόσεις τι θα λέει αλλα την ομορφιά (λέγε με εξάτμιση στο πλάι) του 2005 ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Του 2003-4 λες,το '05 την είχε κάτω απ'την ουρά..Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Δεν ξέρω απο επιδόσεις τι θα λέει αλλα την ομορφιά (λέγε με εξάτμιση στο πλάι) του 2005 ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ![]()
Πέστα ρε Νικόλα.. Ένα απ'τα ωραία μηχανάκια που έχουν βγει..
Ναι, ρε Λάμπρο γράψε λάθος. Καλά τα λες...Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Του 2003-4 λες,το '05 την είχε κάτω απ'την ουρά..
Πέστα ρε Νικόλα.. Ένα απ'τα ωραία μηχανάκια που έχουν βγει..![]()
![]()
![]()
Hταν το ομορφότερο 600άρι που είχε βγεί ποτέ![]()
και φαντάζομαι πως θα 'ταν και αρκετά λιγότερο φιμωμένο λόγω Euro2 και οχι το ακόμα χειρότερο Euro3.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
ναι ρε παιδια το 2003-4 ειχε κωλ@ρα!γιατι δεν βαζουν τη γ@μωεξατμιση εκει που πρεπει?χοντραινει ο κωλος ετσι κ δεν ειναι κ ιταλοι να τους ταιριαζει!γμτ.δεν βλεπουν πως ειναι απο πισω τα motogp αιχμηρα,να προσπαθησουν να τους μοιασουν λιγο?